![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Pabianice
Świat: Galana
![]() |
![]() Ekipa to:
bloker(ja)-44 Knight shoter -49 RP shoter -47 Paladin Zachęcam wszystkich do obejzenia mimo, ze filmik dosc dlugo trwa ![]() Link: http://rapidshare.de/files/18220417/...eRoom.rec.html |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Sciagam....po obejzeniu dam edita
![]() @edit Qs i mogliscie to lepiej zrobic moja ocena 6/10 Ostatnio edytowany przez Seller - 17-04-2006 o 17:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
@Down Chodziło oto, że dał posta nim obejżał film... -.- A to się podczepia pod "Oh jestem pierwszy jak super" Oczywiście za swojego posta też dostałem warna... Lepiej już wogóle nie będe nikogo upominał bo to sie nie opłaca...
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 17-04-2006 o 20:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Venderer
Ale nie dodał więc o co Ci chodzi? Jeśli nie masz nic do powiedzenia o temacie to wyjdź. @Topic Niestety Quest Spoiling - filmik nie ma prawa bytu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Pabianice
Świat: Galana
![]() |
![]() Tematy pokazujące bezpośrednią drogę do questa. Mam tu na myśli drogę od miasta/depo/domku do skrzynki. Mozna dawać filmiki z quest rooma i trudnych momentów w quescie, ale ukazywanie całej drogi (tak zwany quest spoiling) będzie karany.
O ile ja dobrze rozumiem to co jest napisane wyzej to nie ma zadnego QS ![]() |
![]() |
![]() |