|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Druid Ivan
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Wczoraj przelałem kase na PACC,ale nie na numer konta:
50 1020 5558 1111 1483 9390 0097, tylko na nr: 50 1020 5558 1111 1483 9390 0194 - jest to numer konta na ktore przelałem pieniądze (widnieje na tibia.org.pl) i ponoć jest to po to, zeby sprawdzić, kto kupuje PACC prze tibia.pl, a kto prze tibia.org.pl. Czy to prawda, że można kupić PACC przez tibia.org.pl i czy mnie nie oszukali?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() kupowany jest przez firme drom ale tutaj nie mial bym pewnosci bo tibia.pl jest suported tibia fansite i jest na garnuszku cipsoftu a tibia.org to chołota i moze cie oszukac =P
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Świat: Elysia
![]() |
![]() Zgadzam się z przed mówcą. Jak PACC to tylko przez tibia.pl. Ja już kupiłem dwa przez tibia.pl i planuje trzeciego bo mi się te dwa już kończą (zostało 126dni
![]() ![]()
![]() |
#4 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() NIe martw sie, Tibia.org załatwia PACCe tak samo jak Tibia.pl, nie oszukaja Cie, jesli byli by to oszusci to juz dawno bylo by o tym glosno, a nikt sie nie skarży.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() offtop a mi 16 i nie mam kasy na next bo wydalem troche swego czasu bo przeciesz nie samą tibią człowiek żyje(potrzebuje tez fajnej dupy no nie
![]() a tak on topic to jestem ciekaw czym slales przekazem pocztpwym czy jak ?? jak przekazem to kazdy sad udowodni ci ze oni cie oszukali bo masz widoczny dowod no chyba ze jestes debil i wyzuciles
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Druid Ivan
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Oczywiscie, że mam dowód wpłaty. Kase przelałem na poczcie. 170zł piechotą nie chodzi.
![]()