|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Titania
![]() |
![]() Proszę, powiedzcie mi gdzie moge teraz expować. Jestem druidem lvl 15 z 22mlev. Mam nawet dobre uzbrojenie tnz. Noble armor, crown helmet, d-hammer, bh shield, plate legs.
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
|
![]() roty i dwarfy i moze orc warriory narazie staraj sie runow nie uzywac bo sie nie oplaci
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() elfy oj elfy w Ab Dendrial no i możesz sobie ufundować za 20gp wycieczke na folde tam jest duzo rotwormow minosow orcow orcow "spermomenów" warriorow a w niekorych zakamarkach mozna nawet spotkac szlamy na niższych poziomach są napewno silniejsze potwory ale ja tam nie schodziłem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Cytuj:
1. Wielka jaskinia Rotwormów niedaleko Venore (są dwie i jenda mniejsza 12 rotów na full spawnie max 2 naraz, chyba że zlurowane) ![]() 2. Fibula, masa rotwormów gdzieniegdzie DS (ale z HMM go rozwalisz). Na fibuli nie expiłem jeszcze swoim magiem ale w jaskini rotów koło Venore robi sie jakieś 5-6 K Exp. na godzine i zarabia sie od 500gp-800gp. Na fibuli może jest i więcej rotów ale sa też DS, a jak taki cie zacznie gonić i cie roty zablokuja a dotego niebedziesz miał many na niewidzialnośc to leżysz. a zresztą masz daleko do depo, niby jest skrzynka ale przez ta studnie trzeba rzeczy ręcznie wynośić(dlatego ja zbierałem moim knightem tylko kase).
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Wieczna kraina Hefalumpów
![]() |
![]() A tych rotów koło venore to jest więcej niż na fibuli? A jest tam coś silniejszego jak ds na fibuli?