|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Zrobiłem sobie taki test o Tibii
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
#2 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Bezsensowny test, niektore pytania banalne, a na inne nie znales odpowiedzi, a na jeszcze innne bylo kilka odpowiedzi. Np pytanie o najsilniejszy potwor w Tibii, mozna bylo dac Orshaball i to gowienko na M i jakies 2 bezsensowne odpowiedzi, ciekawy jestem jakis wg Ciebie jest najsilniejszy potwor w grze..., duzo bezsensownych pytan na ktore kilka odpowiedzi byly by poprawne
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() To jest nudne i bezsensowne...wogóle po co to robiłeś??
#4 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() lol najwiekszy mlvl w tibi nie ma Mastro Daro jemu brakuje wiecej % do 87 niz Hesperides wiec jaki z tego moral test jest do D~ palladyn zobacz nick Pancras Dragonheart wiecej bledów nieche mi sie pisac
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez paior - 20-04-2006 o 20:47. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() ;/ te pytania sa hmm... nie zbyt dobre mogłeś zrobić większą rożnorodność a nie kto jest najlepszy
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 12 2005
Lokacja: Baranowice
Stan: Niegrający
Świat: Elysia
![]() |
![]() Pff banał za pierwszym razem mialem 190ptk.
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co te rzeczy mają z wiedzą o tibii? To jest raczej wiedza o graczach tibii i zgadywanie co ty w niektórych miejscach miałeś na myśli. Co mnie obchodzi ilu jest gamemasterów? Ważne, żeby pracowali.
Ile jest rodzajów serverów? Ja odpowiedziałem, że 4: Non-PvP, PvP, E-PvP i Premium
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Pytanie "Jak się nazywa najlepszy paladyn?"
Odp. Herganon 201lvl ale nie wiem czemu on się tam nie pojawił -.- "Ile jest profesji?" Odp 8 - Knight, Elite Knight, Paladin, Royal Paladin, Druid, Elder Druid, Sorcerer, Master Sorcerer = 8 a czemu max odp to 5? Twój wynik: 180/210 Dziękujemy za wypełnienie testu. Twoja pozycja na liście najlepszych wyników: 15 Aha to bosko Oo kij ze zrobiłem test dwa razy, za pierwszym razem z tibia.com + erig.net i tyle samo Oo pkt co bez tych stron -.- Wogole to powinien byc test na znajomosc Graczy tibijskich a nie Tibi -.- |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Gdansk-oliwa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Czekoladowy Baron
Świat: patrz na postać
![]() |
![]() rozbroiło mnie jaka jest oficjalna strona tibi
szczena mi opADła ze śmiechu ![]() ![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! ___________________________________ Ładowanie reszty cebuli do wora ![]() use the magic power of "Szukaj'' ![]() [CHAR]Czekoladowy Baron[/CHAR] my char ![]() Serv:Celesta mlv:34 lvl:31 Ukryty tekst:
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Topic: Sporo błędów,niektóre pytania bezsensowne,ogółem - dno...