|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak myslicie ,ile expa na godzine bylbym w stanie wyciagnac 81 ek ze skillami 87/84 ?
![]() Prosze o wasze sugestie. W jakich ilosciach beda schodzic uhy/hmmy ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() W godzine, hmm... koło 20k expa/h, to zalezy czy będziesz miał szczęście i bedziesz sam czy bedzie np. 10 ludzi
![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: w Sieradzu
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Sorcerer
Gildia: brak
Świat: Jamera
|
![]() Zależy też od qe.Na orci\speramany\wariroy nei powinno nic hp schodzić,na riderach mozesz pojechać na exurze.Zerka wezmiesz na 2 hity prawie zawsze(chyba że broń 1 ręczna)Leadery słabo biją,shamany troche mogą zabrać,warlordy najgorzej.Loot bedzie niezły, a co do expa myśle,że przy małej liczbie osób też dopisze(nigdy nie epxiłem jednak na podobnym expowisku,wiec nie weim dokładnie)
14:58 x [22]: orca bersercera? 14:58 y [32]: zorka tak soie muwi na tom postac 14:58 y [32]: ktura 14:58 x [22]: aha 14:58 y [32]: jest bersererkiem 14:58 y [32]: orkiem 14:58 y [32]: i niekuc si3e ze mna 15:02 y [32]: a sokola lubisz z ta jego piosenka o tych braniach na sto ruznytch sposobuw 15:03 x[22]: ile masz lat? 15:03 y [32]: a masz numer na gadugaud? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() jak chcesz sie udac na wiekszy exp radze wziasc kilka backpackow uh poniewaz z reszta orka np warriory ridery sobie poradzisz wyjatek to moze byc orc warlord ktory moze przysolic niezle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 03 2005
Lokacja: inąd
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Do autora to wg mnie jeśli idziesz tam pierwszy raz, to nie wiesz gdzie chodzić, więc nie licz na więcej jak 30k/h. Co do budowu OF możesz poszukać na forum gdzie są dobre skupowiska potworów (np. w poradnikach jest o calutkim OF szczegółowy poradnik). Ostatnio edytowany przez emilok - 22-04-2006 o 13:29. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Imię: Nidimo
Świat: Saphira
Poziom: 23
Skille: -/-
Poziom mag.: 4
|
![]() Z moich doswiadczen za pierwszym razem 30k\h + jednak gdy juz bedziesz wiedzial gdzie co sie respi wyciagniesz 45-50k\h a z ringiem ok.55k\h .
Co do uhow to niecale 2 bp na jedna godzine . P.S No i eq radzil bym jakes lepsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 04 2006
|
![]() Sorry ze odswiezam stary temat ale mam pytanko o orc fortessie i niechce zakladac nowego.
Otoz mam na mysli expienie sorcem na orc forcie na 33 lvlu z monkami 1 na ile wystarczyli by mi jakies 4 bp manasow,2bp hmm,bp soulfire[na szamany],BP GFB i ewentualnie kilka SDekow jakby liderow duzo bylo. 2 Czy mam brac jakies ihy/uhy na monki[tu powyzej ich niema bo wole uzywac manasow[tansze no i mlvl leci] 3Wyjde na tym na plus jesli bede zbieral tylko kase??[jak wiadomo po wzieciu tylu run capa jest dosyc malo ![]() I wogole czy to dobry pomyslczy lepiej isc na jakies inne expowisko [facc :/ ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2006
Imię: Nidimo
Świat: Saphira
Poziom: 23
Skille: -/-
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja jeszcze niewidzialem 33 sorka na OF i mysle ze isc tam na takim levelu to samobojstwo . Na twoim miejscu wybral bym sie na kopalnie na guardy ( wand of inferno + 10+bp mf ) i lecisz na spokojnie a loot z kopalni jak kazdy wie zwraca sie kilkukrotnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Stan: Niegrający
Imię: Lobo Destrojer
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
Poziom mag.: 7
![]() ![]() |
![]() Na 33 lvlu to tylko bursty + hmm, coprawda sorkiem tam nieexpiłem, ale druidem na 35 lvlu i ładnie było, niepowiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Mhm,Imho bedziesz wyciagal jakies 35-45~k/h.Proponowalbym uzywac manasow zamiast uhow.Bedzie ci zchodzilo ok.3 bp manasow na godzine.
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Jedni mowia tak drudzy tak
![]() To jak dam rade czy nie?Troche mie martwia berserkerzy :/ A o guardach nierozmawiam. 1 przepelnione kopalnie 2 pkerzy 3 nielubie expic sorcem w kopalniach 4 nielubie jak sie respia za mna 5 na plus sie cholernie wychodzi jesli mozna wziasc jakies 4 steel helmy -.- [apropo moim zdaniem z capm sorca troche przesadzili :/ ] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Lokacja: Bełchatów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kowal Tear
Profesja: Elite Knight
Gildia: Noble Warriors
Świat: Refugia
![]() |
![]() Tylko tak wtrące do do tych guradow. Slyszałes o czymś takim jak loot bag ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() Lootbagi robilem ale aktualnie nierobie i robil niebede. POZDROWIONKA RODACY!! |
|
![]() |
![]() |