![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mam pytanie:
![]() Co to jest, jakie ma działanie i za ile można to spylić u ludzi i w sklepach (jeżeli można to gdzie) ?? ![]() Co to jest, jakie ma działanie i za ile można to spylić u ludzi i w sklepach (jeżeli można to gdzie) ?? Pytałem się kumplów na 40 lvlach (PACC), a nie wiedząc co to jest. Mam nadzieje że ktoś z was bedzię wiedział. Proszę o pewne informacje, a nie przypuszczenia!! Z góry THX!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2004
Stan: Zbanowany
![]() |
![]() Ankh to tylko i wyłącznie ozdoba. CO do small diamond... słownik w łapę i od razu wiesz co to.
![]() Swoją drogą... miłych masz kolegów, którzy ignorują twoje pytania, bo na to odpowie kazdy 20 lvl. "Pytałem się kumplów na 40 lvlach (PACC), a nie wiedząc co to jest." Po 1: pisze się "kumpli" Po 2: chyba nie pytałbyś jeśli byłbyś "wiedząc", więc jest to oczywiste że pytałeś po to by się dowiedzieć i nie wiedziałeś tego. ![]() Ankh opchniesz u koleqcjonerów, a diamenty albo u powyzszych, albo w sklepie za bodajże 300gp.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2004
Lokacja: Przemyśl
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Po pierwsze zauważyłem że na niektórych huntach an demony ankh widnieje w polu miecza.
Zadałem jeszcze jedno pytanie za ile można sprzedać ankh u kolekcjonera ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Buuuuu
|
![]() re: Up
Kiedys jak to dziadostwo wypadalo tylko z behemotow (i moze z demonow) to bylo warte 1-20k (nigdy nie widzialem zbyt duzego obrotu tym), w obecnej chwili gdy wypada to z latwiuskiego questu jest to warte ~10gp (i tak nikt tego nie kupi ![]()