![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Heli attack 3
Stan: Niegrający
|
![]() No właśnie skąd wziąść Ancient Tiare, uzywałem opcji szukaj i nic nie znalazło.
To jest taki amulecik z czerwonym klejnotem. Link do zdjęcia http://forum.tibia.pl/showthread.php...highlight=rary |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ancient Tiary na bank nie ma do zdobycia, maja ja nieliczni gracze ze starych swiatow... jest to kolejny przykald ze Cipsoft lubi wszystko usuwac co najbardziej rarowe z tibi... jak tak dalej pojdzie, to dla niektorych noszenie P arma bedzie rownowazne z posiadaniem MPA...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Ancient Tiara wg. mnie była kiedyś do zdobycia, ale chyba Cipsoft uznał że jest za ładna i wsadził wszystkie w swoją boską d***
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 09 2005
Imię: Sun Cow'Thor
Świat: Thoria
Poziom: 72+
Skille: 85+
|
![]() Ancient Tiara wypada z Serpent Spawna
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
Poziom: 85+
Skille: 82+
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: SNK
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Punishers (przepraszam)
Świat: Secura
Poziom: ~55
Skille: 20/25
Poziom mag.: 56
|
![]() Ancient tiara leci z jednego z faraonów .. mozna all znaleść ( jezeli tylko sie chce )
Na tibia.pl chyba z reszta pisze potem zedytuje z linkiem. Edit: hoho na nareszcie dodali nowe itemki z faraonów ale brak amuleciku -.^
Thx Haker! Ostatnio edytowany przez Master Pepi - 26-04-2006 o 18:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Edit: No dobra, Ancient Amulet wypada z jakiegos faraona, ale czego jak hunca na nich to im nie wypada? Nie wiem czego, ale Cipsoft zrobil sobie 8 stworkow z ktorych leca rarki raz na "ruski rok"
PS.zauwazylem ze napisali "demonbone amulet" wypadajacy z Morguthis, albo z Omruca Hammer of Wrath. Powiedzcie z kad macie takie informacje? Czy sa prawdziwe informacje, czy tylko przysluga dla cipsoftu zeby ludzie mysleli, ze rarkow nie wycofano? Master: Crystal Mace napewno wypada z Vasha~(jest filmik jak gosciu ma takiego rarka w domku) Ja np nie wierze ze Omruc dropi Hammer of Wrath (NIGDY nie widzialem filmu\zdjecia z tym przedmiotem w domku u jakiegos gracza), a Marguthis demonbone amulet (wiem, ze jest ten amulet, bo widzialem, ale zeby faraon go dropil?! Niemozliwe...) Edit, pare rzeczy pozmienialem, bo ze swojej niewiedzy narobilem troche bledow. Dzieki Master Pepi, ze wyprowadziles mnie z bledu. Jesli ktos jest "zamotany" i nie wie czy mi, czy Pepiemu uwierzyc to niech na to pytanie odpowiedza modki, ktore powinny wszystko wiedziec ;P
![]() Welcome to IRC, where the men are men, the women are men and the little girls are FBI agents. (+Nekrofil) uptime: 4w 3d 2h 31m 17s :: record: 9w 6d 13h 16m 11s <- KNEEEES NUBS! Ostatnio edytowany przez Fire Necromacer - 26-04-2006 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 04 2006
Lokacja: Heli attack 3
Stan: Niegrający
|
![]() No to ja już nie wiem.
![]() Fire necrmacer pisze że sie nie da zdobyć a Master pepi pisze że wypada z faraonów . Mi sie wydaje że wypada z faraonów |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: lbn
Imię: Ard Carraigh
Gildia: Black Company
Świat: Harmonia
Poziom: 115
Skille: 21/29
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Jak łatwo zaprzeczyć ... ale żeby chociaż sensownie z argumentami. Cuż, nie jestem wyrocznią, ale też uważam że faraoni nadal kryją jakieś tajemnice. Same polowania na nich są średnio opłacalne, a doświadczenie + droga do faraonów + wieżyczki ... dla zabawy, powiększenia statystyk serwera, albo a nuż widelec coś wypadnie - loteria jak zwykle
![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: SNK
Stan: Zbanowany
Gildia: Punishers (przepraszam)
Świat: Secura
Poziom: ~55
Skille: 20/25
Poziom mag.: 56
|
![]() Cytuj:
Hammer Of Wrath czy Twin axe to nie nowość ... Edit: Demonbone amulet <hums> wiem że 3 sztuki są conajmniej, bardziej jednak zastanawia mnie CRYSTAL MACE z Vashresamun'a ( to dopiero rarek.
Thx Haker! Ostatnio edytowany przez Master Pepi - 26-04-2006 o 21:25. |
|
![]() |
![]() |