|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: Gryfice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Markus The Dark Master
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Stars Forever
Świat: Harmonia
Poziom: 58
Skille: 18/25
Poziom mag.: 55
|
![]() Dzisiaj expiłem se na Isle of Kings i gdy zabiłem wszystkie potworki które zdołałem wyszłem na powieszchnie a tu zjawia sie GM. I pisze czy nie używam żadnych chetów a ja na to że czekam na respawn. Powiedział że tylko sprawdza i gdy chcialem zrobić sobie screena przez przypadek nacisnełem power i komputer mi sie wyłączył. Gdy ponownie włączyłem komputer od razu weszłem na Tibie a tu napis "Your account is banished" załamałem sie i od razu napisałem odwołanie. Jak byście mogli to napiszcie czy moje odwołanie może przekonać ich do zniesienia mojego bana.
Z góry dziekuje P.S. Wczoraj zostalem oszukany na bohy. Nie mam coś szczęścia. |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Proszę- nie pieprz.
Gm zawsze czeka pare minut...tymbardziej że mu odpowiedziałeś.A tyle ci się chyba Pc nie włączał. btw.Mówi się wyszedłem.
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @ Master~ Nie mam pojecia czy takie odwolanie pomoze. Musisz poczekac na odpowiedz. Jezeli tak to super bo czekales tylko kilka dni, ale jezeli nie - kazde odwolanie przedluza tylko czas Twojego bana. Jezeli mowisz prawde to odwolac sie warto, a noz GMa ruszy sumienie czy co tam ma ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli jakby kolesiowi padł net też by bana bezpodstawnie dostał?
Poza tym komputery nie wyłączają się od kliknięcia w power, trzeba przycisk przytrzymać. Chyba że to był reset ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Proszę- nie pieprz.
Gm zawsze czeka pare minut...tymbardziej że mu odpowiedziałeś.A tyle ci się chyba Pc nie włączał. Wyobraz sobie ze muj komputer włączył się po ok. 1 minucie od razu włączyłem tibie a tu napis "You account is banished" a po za ty, kolejka była 120+ osób a nie mam pacca to chyba GM tyle by nie czekał , a i ja powiedziałem do niego wcześniej że czekam na respawn i dopiero chciałem screena zrobić. Poza tym komputery nie wyłączają się od kliknięcia w power, trzeba przycisk przytrzymać. Chyba że to był reset Ja nacisnełem na klawiaturze power i mi sie od razu wyłączył Ale dziękuje za wypowiedzi i musze powiedzieć że ban został cofnięty. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Jestem nowym forumowiczem i nie wiem jak sie cytuje czy moze mi ktoś o ty, napisać.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() masz przy wypowiedzi kolesia na dole "Cytuj", tak samo jak "Edytuj" przy swoich postach, zeby nie robic podwojnych ostow. A jak si enie wie jak sie cytuje to przynajmniej sie w cudzyslowie psize...
ewentualnie zeby zacytowac piszesz: [ quote]<tutaj tekst>[ /quote] tylko usun pierwsze spacje w nawiasach
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki że za pomoc.
|
![]() |
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Naucz sie tez edytowac posty, dwa po kolei niezbyt ladnie wygladaja. CYtowanie jest na panelu w oknie gdzie wpisujesz post
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Ban został cofnięty, napisałem o tym wcześniej. Dziękuje za uwagi przydadzą się do pisania następnych postów.
|
![]() |