|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() wiem ze gdzies byl watek co o jajkach mowili ale nie moge znalesc, gdzie je mozna kupic i za ile potrezbuje do trenowania, nie chce mi sie za deerami uganiac po 1-2 meat
![]() plz pomozcie (tylko sensowne wypowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Moesz je kupic w sklepie w carlin bodajze za 2gp..
przy trenowaniu kup se jakies 100 lub wiecej
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale jak mowie 'egg' to on nic :| co mam zrobic ??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() W złum sklepie kupujesz, na <edit> południe od depo są sklepy, w drugim z kolei jest facet który sprzedaje jajka mówisz "Hi" "egg" "yes" niestety nieda sie kupić 10 -100 naraz tylko trzeba pojedyńczo.
Ostatnio edytowany przez Majen - 13-08-2004 o 00:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() a potem jeszcze kupilem 100 jajek - pojedynczo, mogli by cos z tym zrobic :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Gdzieś w Otchłani..
Stan: Niegrający
|
![]() Jajka wypadaja takze z rabbitkow, ale bardzo zadko. I klamstwem jest, ze tylko w okresie Swiat Wielkanocnych. Ja mam ich 10, a wypadly mi w okresie Bozego Narodzenia
![]() Temat chyba do zamkniecia, odpowiedz podana ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() omg a ja mam bp jajek i sie nie chwale >.< jajka tez mozesz kupic na edron przydepo i mozesz powiedziec ze chcesz kupic np 10 jajek na ra zi to jest bujda ze kupujesz je pojedynczo .... wszystkie rodzaje jedzenia ktroe mozna kupic, to mozesz je wziasc hurtowo czyli nie mowiac co chwile ham,yes,ham,yes.... tylko hi 20 ham yes bye boze ludzie wescie sie do roboty i sami poprbujcie cos zrobic i znalesc ... wy tylko czegos nie wiedziecie i odrazu naforum lecicie jezli juz naprawde czegos nie wiedziecie to rob w ten sposob w odpowiendiej kolejnosci
1). Sprawdzasz na stronach i tibi czy jest cos o tym napisne 2).Jak nie mana stronkach napisane pytasz sie ludzi w tibi czli przyjaciol, obcych lub na game chat ewentualnie help chat 3). I co dopiero pozneij lecisz na forum walic tematy >.< jak niczego sie nie dowiedziales |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() A pytałeś sie '100 egg' czy '100 eggs'? Bo niektórzy nie wiedzą, że jest taki wynalazek jak liczba mnoga.
Napisałeś, że są ci potrzebne do treningu. Nie lepiej złowić pare rybek niż wydawać złoto na jaja? Na jedno wychodzi. Jak skończysz expienie to akurat zjesz wszystkie ryby i bedziesz miał capa na loot ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() No wiesz pytalem sie 100 egg i 100 eggs i jakos nic nei gadal(a raczej gadal ale czy chce kupic 1 jako) zreszta sami sprawdzcie.A pozatym jajka nie sa do treningu ja ich uzywam do expienia lub jak ide na hunta bo sa lekkie(100 jajek 30 oz.).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() No więc... jajka w Carlin kupisz w trzecim sklepie na południe od dupo. Koleś ma na imię... Jego imię zaczyna się na litere "I", nie pamiętam, może Ithiellos, czy jakoś tak. I nie można, w Carlin, kupić kilka jajek na raz, tylko pojedyńczo.
Mówisz: "Hi" "Egg" "Yes" Albo żeby było szybciej- "Hi Egg Yes" i tak w kółko. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 05 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adamantite
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
|
![]() ithelios prędzej napchał by cie sdkami niż sprzedał ci jajka