|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Z kątowni
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamperos von Poznan
Profesja: Knight
Gildia: Burned Alliance
Świat: Elysia
Poziom: 33
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie wiem czy to tylko tak w Venore ale Maijerina i Njor szarżują po venorą i zbijają sobie levele maijerina ma już 11 a Njor zara bana dostanie za Unjusty ale jak na razie Meta & Squad go powstrzymują ^^ czy to tylko tak w Venio czy tak na całej Elysii się dzieje ?? może ktoś się na ten temat wypowiedzieć ??
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. pokaz mi swiat pvp gdzie nie ma osob ktore by urzadzaly random pk
2. pokaz mi swiat gdzie nie ma hakow tak bywa nie tylko w venore i nie tylko na elysi pkt 1 i 2 staly sie pewnym elementem tibii niestety..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Człuchów
Stan: Niegrający
Imię: Del'Pierro
Świat: Aldora
Poziom: 67
Skille: +85
Poziom mag.: 6
|
![]() @Up
Pkt.1- np.Guardia/Secura ![]()
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2004
|
![]() Nie jestem zbytnio w temacie bo od dawna nie gram na elysi, ale tsaro też chyba został zhakowany i zrookowany.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Z kątowni
Stan: Aktywny gracz
Imię: Kamperos von Poznan
Gildia: Burned Alliance
Świat: Elysia
Poziom: 33
|
![]() Eh sorra za zamieszanie....hacków nie było ale pozbyliśmy się z maina 3 finów . Sprawa wygląda tak : trzech znajomych postanowiło się zrookować (Pabba , Njor , Maijerina ) przy czym zabili dużą ilość osób i tyle . Ot historia
![]() Jeszcze raz wszytkich przepraszam.... ![]() Edit: modów szanownych znowu troche pokłopotam i poproszę aby zamknęli ten topic albo usuneli bo psuje krajobraz
Stronka o CS'ie ! Serdecznie zapraszam Ostatnio edytowany przez kamperos55 - 25-04-2006 o 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zyziek'Den
Gildia: Empire of Rome
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
|
![]() Cytuj:
Name: Tsaro Sex: male Profession: None Level: 1 World: Elysia Residence: Rookgaard Last login: Apr 24 2006, 16:29:08 CET Comment: HAIL VIDFAMNE NOW AND ETERNITY. HAIL VIDFAMNE NOW AND ETERNITY. HAIL VIDFAMNE NOW AND ETERNITY. HAIL VIDFAMNE NOW AND ETERNITY. HAIL VIDFAMNE NOW AND ETERNITY. HAIL VIDFAMNE NOW AND ETERNITY. HAIL VIDFAMNE NOW AND ETERNITY. HAIL VIDFAMNE NOW AND ETERNITY. HAIL VIDFAMNE NOW AND ETERNITY. HAIL VIDFAMNE NOW AND ETERNITY. Account Status: Free Account |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() aff moj blad
![]() chodzilo mi o dawne jego zgony 120-113 lvl ;P sorkazz i podtrzymuje prosbe o zamkniecie tematu sa juz 2 dosc "swieze" odnosnie elysii pozdrawiam~~
![]() |
![]() |