|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 06 2004
|
![]() Mam takie proste pytanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
|
![]() jezeli znajdziesz gdzies stojacego npc i wydaje ci sie ze jest nie potrzebny to jest duza szansa ze jest z nim zwiazany jakis quest
zagadaj do niego cos w stylu: hi,mission,job itd.
19:06 You see a middle-finger (atk:2 def:0) It is raised. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
|
![]() Czasem trzeba też czytać "między wierszami". Czasem nieświadomie gadasz z npc dla zabawy nawet i on stara ci się przekazać ukrytą wiadomość
![]() Powodzenia przy wykonywaniu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() Polecam stronke jedna z najlepszych o tibii
Encyklopedia tibii nie ma tam napisane jak rozwiazac dany questb ale w jakich saa miastach i jaka nagroda |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki barts o takie cos wlasnie mi chodzilo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() @kibolek
Czytaj tez wszelkie tabliczki i ksiazki ze swiata tibijskiego. Bardzo czesto sa na nich/w nich wskazowki odnosnie questow.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() re up: nasunales mi jeszcze jedno pytanie odnosnie bibliotek: no wiec wpadam do biblioteki patrze o polka z ksiazkami cos s przeczytam a ona pusta i wal jak cholera bo nie ma ksiazek w bibliotece. I teraz takie pytanie skad te ksiaki mam brac?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() dobrze ze jest taki temat bo nie wiem co trzeba powiedziec dla gostka co sie nazywa LURGI i jest w jaskini BH na bagnach kolo thais.
nie chodzi mi tu o nagrode za wykonanie questa czy opis przejscia, chcialbym tylko wiedziec jaki lev jest potrzebny by go wykonac i co trzeba powiedziec do niego prucz "hi". |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard
![]() |
![]() A czy wyzej stoi takze NPC (kobieta) i daje questa o znalezieniu kosci pewnego necro i czy w tej dziurze oprocz beho jest takze ghul i skelet ??
Jezeli tak to powiem ci ze te questy sa wylaczone i raczej ich nie zrobisz. Nagroda bylo nauczenie sie pewnego czaru (chyba ue). A quest byl do niewykonania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2004
Lokacja: Meduseld
Stan: Aktywny gracz
Imię: Theodon
Profesja: Knight
Gildia: Holy Dragons
Świat: Celesta
Poziom: 60
Skille: 84/83
Poziom mag.: 5
|
![]() Co do znikających książek, jesli chcesz isć do biblioteki to radzę po seve server'a. Często ludzie poprostu kradną książki.
|
![]() |
![]() |