Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Mainland

Notki

Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice...

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 20-07-2004, 21:34   #1
majq
Użytkownik Forum

majq's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła

majq ma numer GG 4002226
Domyślny Zmiana servera.

Jeżeli temat już był to przepraszam, ale nie dotyczył on mnie. Nikt raczej nie może oskarżyć mnie o dodatkowe nabijanie postów ~!~
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do tej pory grałam z przyjaciółką na Calmerze. Wcześniej pogrywałyśmy na Amerze. Żaden z powyższych serverów nie zaspokoił naszych oczekiwań 8) szczerze mówiąc same nie wiemy na jaki się zdecydować Byłyśmy zainteresowane Harmonią, ze względu na małą ilość graczy :rolleyes: ale jak zobaczyłyśmy, że to server non PvP to nas, że tak powiem "odrzuciło". Weźniemy ją również pod uwagę. Denerwuje nas już ciągłe "thiefstwo" i "nOObostwo" na tych serverach. Nie mamy wielkiego doświadczenia jeżeli chodzi o grywalność na wielu serverach dlatego zwracamy się do was z prośbą. Chciałybyśmy aby któryś/aś z was zaproponował/a nam jakiś w miarę dobry server może być jakiś nowo-powstały ale nie mamy premium Spożądziłam dodatkowo sondę przy której nie poterzeba marnować energii oraz nadruków na klawiaturze Jeżeli nie ma tam jakiegoś fajnego servera prosze zagłosować na "inny..." i podać nazwę w poście 8)
[ALIGN=center]P.S. Może któryś z was przygarnął by do siebie 2 dziewczyny? [/ALIGN] -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Prosiłabym o nie dodawanie "zbędnych" komentarzy. Chciałabym zobaczyć najlepiej jedno-znaczne odpowiedzi oraz chociaż "jedno słowo" o tym, że serverze.
[ALIGN=center]Prosiłybyśmy Szanownych moderatorów o nie kasowanie tematu przez następny okres. Żebyśmy mogły tu wglądnąć później [/ALIGN]
[ALIGN=center]~*Pozdrawiam*~
-JoŁaSia
-Majq[/ALIGN]

Wróciłam ... nie mam zamiaru kończyć
majq jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 20-07-2004, 21:42   #2
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Sugeruję Chimerę... Nie ma tam aż tak chamskich PeKa, można spotkać mnie i moich przyjaciół, którzy chętnie służą pomocą, i do 18:00 można się bez problemu wbić. Dopiero po osiemnastej następują pewne problemy, ale to bariera do przejścia.
stary 20-07-2004, 21:50   #3
Majen
Użytkownik Forum

Majen's Avatar

Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa

Majen ma numer GG 3010433
Domyślny

Ja proponuję Hiberne bardzo przyjemny server.
Sam jestem knightem, mam już do teamu sorcerera który ma aktualnie 7 lv., do drużynu przydał by się jeszcze druid i palladyn. Wrazie co moge załatwić też początkowy sprzęt.

Jeszcze jedna rada zanim wybierzecie serwer sprawdzcie czy nie macie na nim lagów, najlepiej wybierajcie pomiędzy niemieckimi serverami.
Majen jest offline  
stary 20-07-2004, 22:01   #4
Rybast
Użytkownik forum

Rybast's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2004

Domyślny

Ja Amera. Niewiem czemu ale lubie tan server.
Rybast jest offline  
stary 20-07-2004, 22:01   #5
majq
Użytkownik Forum

majq's Avatar

majq ma numer GG 4002226
Domyślny

Każdy ma inne zdanie, hm czekamy aż będzie ich więcej i wtedy robimy zrzutkę Czekamy też na oferty typu "majen" hehe <joke> ale było by miło
P.S. Majen dzięki za PW`kę. Pomyślimy.

[ALIGN=center]@Re up[/ALIGN]
Wykluczałam już Amere. Nie wiem czemu ale jakoś nie ciągnie mnie tam

majq jest offline  
stary 21-07-2004, 08:17   #6
Sarto
Guest

Domyślny

Ja proponuje Titanie lub Elysie. Sa ta w miare nowe servery lvle nie sa az tak duze, power abuserzy zostali wytepieni. Na Elysji w najsilniejszej gildi naliczylem juz 3 polakow. W ogole jest sporo ludzi naszej narodowosci na tym servie. Na titani sporo wporzo ludzi. Najsilniejsza gildia wybija wszystkich PA i tez ogolny looz.

stary 21-07-2004, 08:24   #7
Sakoshi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 18 07 2004

Sakoshi ma numer GG 4164019 Adres Jabbera do Sakoshi
Domyślny

Ja gram na Lunarze. Dlaczego ? Gra mi sie na nim przyjemnie i milo, i jeszcze lubie ten server po nazwie
Sakoshi jest offline  
stary 21-07-2004, 09:18   #8
slonik
Użytkownik Forum

slonik's Avatar

Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO

Domyślny

ja gram na trzehc servah

harmoni
isarce
valori
(JESTEM WSZECH STRONY ) )
HARMONIA swiat non-pvp ale mało ludzi tam grai sie można nawet czasem wbić sie o 15:00 ale tam jest od zaje****** NOOBKÓW i thiefuw lecz tyh ostatnih mniej
JAK CO TO MUJ NIC NANIEJ TO Szhansheavel

ISARA nie polecam dużo PK tam łazi a jak jusz isarka to do thais radze bo tam mało PK lecz ostatnio w thais cipy 3 cyklopy wpusciły i żeś nie miłośierna była
ale bardzo przyjemny serverek
JAK CO TO MUJ NIC NANIEJ TO lord draga

VALORIA(zagłosowałem na nią) zajem***** serv hoć świat pvp to mało PK tam łazi szczeże polecam naprawde sympatik ludzie tam grają jak jusz tam bendziesz grać to kontaknij sie ze zła mina i fasolka
i powiec im że nanewu jusz tam niegra ale odrodzi sie jako PLAEK o nic u OSTARTNI SPRAWIEDLIWY
stary 21-07-2004, 11:21   #9
Wojtala Sunrise
Użytkownik forum

Wojtala Sunrise's Avatar

Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Heaven

Wojtala Sunrise ma numer GG 15523
Domyślny

Proponuje Valorie , jest to chyba jedyny serwer gdzie mozna zdobyc jakikolwiek szacunek ... i nie chodzi mi tutaj strach przed h lvlami ... po prostu tutaj z kazdym da sie porozmawiac .. a jesli zagadasz do h lvl .. po prostu bedzie staral sie pomoc .. na innych servach czesto za to mozna zdedzic =]
Wojtala Sunrise jest offline  
stary 21-07-2004, 17:49   #10
majq
Użytkownik Forum

majq's Avatar

majq ma numer GG 4002226
Domyślny

Witam. Prosiłabym drogich moderatorków o zamknięcie tematu. Przeniosłyśmy się na Elysię. Narazie jest fajnie. Jak ktoś chce się odezwać to piszcie na PW
~*Pozdrowienia*~

majq jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania