|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() Jeżeli temat już był to przepraszam, ale nie dotyczył on mnie. Nikt raczej nie może oskarżyć mnie o dodatkowe nabijanie postów ~!~
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Do tej pory grałam z przyjaciółką na Calmerze. Wcześniej pogrywałyśmy na Amerze. Żaden z powyższych serverów nie zaspokoił naszych oczekiwań 8) szczerze mówiąc same nie wiemy na jaki się zdecydować ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ALIGN=center]P.S. Może któryś z was przygarnął by do siebie 2 dziewczyny? ![]() [ALIGN=center]Prosiłybyśmy Szanownych moderatorów o nie kasowanie tematu przez następny okres. Żebyśmy mogły tu wglądnąć później ![]() [ALIGN=center]~*Pozdrawiam*~ -JoŁaSia -Majq[/ALIGN]
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sugeruję Chimerę... Nie ma tam aż tak chamskich PeKa, można spotkać mnie i moich przyjaciół, którzy chętnie służą pomocą, i do 18:00 można się bez problemu wbić. Dopiero po osiemnastej następują pewne problemy, ale to bariera do przejścia.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ja proponuję Hiberne bardzo przyjemny server.
Sam jestem knightem, mam już do teamu sorcerera który ma aktualnie 7 lv., do drużynu przydał by się jeszcze druid i palladyn. Wrazie co moge załatwić też początkowy sprzęt. Jeszcze jedna rada zanim wybierzecie serwer sprawdzcie czy nie macie na nim lagów, najlepiej wybierajcie pomiędzy niemieckimi serverami.
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2004
|
![]() Ja Amera. Niewiem czemu ale lubie tan server.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Każdy ma inne zdanie, hm czekamy aż będzie ich więcej i wtedy robimy zrzutkę
![]() P.S. Majen dzięki za PW`kę. Pomyślimy. [ALIGN=center]@Re up[/ALIGN] Wykluczałam już Amere. Nie wiem czemu ale jakoś nie ciągnie mnie tam ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Ja proponuje Titanie lub Elysie. Sa ta w miare nowe servery lvle nie sa az tak duze, power abuserzy zostali wytepieni. Na Elysji w najsilniejszej gildi naliczylem juz 3 polakow. W ogole jest sporo ludzi naszej narodowosci na tym servie. Na titani sporo wporzo ludzi. Najsilniejsza gildia wybija wszystkich PA i tez ogolny looz.
|
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja gram na Lunarze. Dlaczego ? Gra mi sie na nim przyjemnie i milo, i jeszcze lubie ten server po nazwie
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: ZOO
|
![]() ja gram na trzehc servah
harmoni isarce valori (JESTEM WSZECH STRONY ![]() HARMONIA swiat non-pvp ale mało ludzi tam grai sie można nawet czasem wbić sie o 15:00 ale tam jest od zaje****** NOOBKÓW i thiefuw lecz tyh ostatnih mniej JAK CO TO MUJ NIC NANIEJ TO Szhansheavel ISARA nie polecam dużo PK tam łazi a jak jusz isarka to do thais radze bo tam mało PK lecz ostatnio w thais cipy 3 cyklopy wpusciły i żeś nie miłośierna była ![]() ale bardzo przyjemny serverek JAK CO TO MUJ NIC NANIEJ TO lord draga VALORIA(zagłosowałem na nią) zajem***** serv hoć świat pvp to mało PK tam łazi szczeże polecam naprawde sympatik ludzie tam grają jak jusz tam bendziesz grać to kontaknij sie ze zła mina i fasolka i powiec im że nanewu jusz tam niegra ![]()
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Heaven
![]() |
![]() Proponuje Valorie , jest to chyba jedyny serwer gdzie mozna zdobyc jakikolwiek szacunek ... i nie chodzi mi tutaj strach przed h lvlami ... po prostu tutaj z kazdym da sie porozmawiac .. a jesli zagadasz do h lvl .. po prostu bedzie staral sie pomoc .. na innych servach czesto za to mozna zdedzic =]
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Witam. Prosiłabym drogich moderatorków o zamknięcie tematu. Przeniosłyśmy się na Elysię. Narazie jest fajnie. Jak ktoś chce się odezwać to piszcie na PW
![]() ~*Pozdrowienia*~