|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() nudziło mi sie, niewyszło mi to doskonale ... ale jestem dumny ;P ... bo serwer (otserw) padał mi prawie co chwile...a opcja save niedziała u mnie
![]() Tu macie reporterkę która zajmuje się codziennymi sprawami, dziś miała takie zajęcia : ![]() ![]() ![]() CDN !!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak komuś sie spodoba do zrobie więcej a jak nie... to też ;P . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2004
|
![]() Heh. Fajnce screene, aczkolwiek monotonne. Trochę więcej akcji by się przydało ( np. złapanie podpalacza na gorącym uczynku
![]() ![]() Ale ogółem dobrze sie czytało, więc zrób jeszcze pare takich. GRZ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2004
|
![]() Tak moze byc fajne. Moze byc relacja na zywo z unicestwianiem podpalczacza (demona oczywiscie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() przepraszam, ale narazie neimoge zamiesić na serwer (Wystepuje błąd ? ), ale jak zauważyłem, w artykule o plonach brakowało jednego zdjęcia (już naprawione), pierwszego zdjęcia brakowało... już jes na swym miejscu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() "Jak komuś sie spodoba do zrobie więcej a jak nie... to też ;P ."
Moze lepiej daj sobie spokoj. Mapa jest nieciekawa i ma troche bledow, teksty sa rownie przekonywujace jak te z telemarketu, a o gramatyce to chyba w zyciu nie slyszales. Polecam mniej Tibii, wiecej ksiazek. Bai~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() SUper to jest!!!!NAJLEPIEJ SIĘ UŚmiaŁem!!!!!!
Zrob takie komiksy może?? Ale i tak jest to super dla mnie...(takie coś originalne) ![]()