|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() wiesz to chyba zależy od konieczności np.stoisz sobie a przed tobą idzie koleś z białą czaszką i czerwonym życiem no chyba byś się nie zastanawiał tylko bys go killnoł albo jesteś kolesiem z 50 levelem i jakiś 8 levelowy noob zabrał ci właśnie lootbaga no chyba byś nie powiedział żeby sobie go wzioł lub też rozwalasz każdego kto ci coś ukradł albo afk z czerwonym życiem to wszystko zależy od konieczności i dobrej sytuacji....
P.S. Zabijamy dla zysków i dla zemsty ale ja niewiem czy może być wciągające. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Ja zabijam dla przyjemności
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Z nienacka:P
![]() |
![]() a ja zabijam za wszstko to jest za glupi nik przedrzeznianie mnie spamowanie lootowanie thiefing pkownie prozby w stylu can u giv me 100gp?? i ta kdaelj dlatego mialem juz 3 bany i ciagle mam czeronego skulla
![]()