|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
|
![]() czytalem duzo o knighcie na tym forum, jednak wszystkie tematy sa niekonkretne i chaotyczne a pytania jakich szukalem nikt nie zadawal...
1. czy knight da rade SOLOWAC takie potwory jak: (plx lvl i skille mniej wiecej na jakich mozna solowac z duza starata a na jakim juz spokojnie...) 1.1. demon 1.2. dragon lord 1.3. gs 2. czy na high lvl knight jest zmuszony uzywac run/burstow czy daje rade z broni... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Knight da rade zsolowac demona od 80 hardkor 120 juz lepiej gs i dl luzik na 100 + bron wystarczy zalezy gdzie na guardach only sword axe club dragi dle bo na tym expi hmm i born ewentualnie explo of to gfb ;p i manaski ale z moijch doswiadczeni wynika ze knight to jedna wielka NUDAAAAAAAAAAAAAAAAA
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Cytuj:
A DL'a na 75lvl ze skillami 80/80 z GSa albo z Dragon Lancy co do demona to nie wiem ![]() down Czyli z tego co zrozumiałem to guardy od 100+lvl?! BUAHA -.- Ostatnio edytowany przez Sashion - 29-04-2006 o 20:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Awer Fast
Świat: Kyra
Poziom: 104
Skille: 89/82
|
![]() Cytuj:
tam pownna byc kropka dalej pisze ze na 100 + guardy a nie ze gs i dl na 100 +
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
|
![]() Cytuj:
![]() 1 DLa solowalem na 45 lvl ze skillami 71/70 xDDD Gsa to kwestia uhania a demon? kwesia tego ile masz pieniedzy na to ... na upartego to z 50 lvl mozna by bylo dac rade. Ale to juz ze stone skinami, masą explo i TONAMI uhow ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 02 2006
|
![]() dobra, a co z tymi runami i burstami? czy knight jest uzalezniony od hmm-ow i luku czy daje rade samym mieczem/axem/clubem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() knight z luku nie zrobi nic.
knight z hmm do pewnego levelu nie robi praktycznie nic, a juz na pewno nie tyle zeby sie to oplacalo. bursty - j/w, uzywane tylko na anni~ bo w przeciwnym wypadku knight stojacy w pewnej odleglosci od demonow bylby bezuzyteczny.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Between Heaven & Hell
Profesja: Knight
Świat: Refugia
|
![]() Tak czyk siak, żeby zsolować Demona, Knight będzie musiał użyć albo Explo albo Burstów, więc skille nic mu tu nie dadzą w solówie (oprócz otrzymywanych obrażeń, ale i tak wybeirając bursty obrywać będzie jedynie z magii)...
"Non mortem timemus, sed cogitationem mortis" - Nie śmierci się boimy, lecz myśli o śmierci. Seneka Ostatnio edytowany przez Venderer - 01-05-2006 o 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2005
Lokacja: Kozienice
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 30
Skille: 70/49
Poziom mag.: 11
|
![]() knight bloknie demona na lvl 70+ hardcore a tak na luzie to juz 90+ dl moze blknąć już na 35+ super hardcore a solo na 45-50+ gs solo to nawet od 25lvl ale dobre skille i duzy waste uh. No i mam nadzieje żę pomogłem XD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() DLa mozna solowac spokojnie na 50, moze na 40 sie uda... ale to niezly waste. GS jest latwy nawet na 20, wystarczy sie uhowac, bo GS nie wali combosow. Demona nie bilem to nie wiem. Ogolnie solowki na niskim levelu to niepotrzebna strata kasy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Rookstayer
|
![]() kichakichakicha
Ostatnio edytowany przez Karrith - 03-02-2012 o 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Z czescia dotyczaca solowania niespecjalnie sie zgadzam, ale to raczej ze wzgledu mojego sklonnosci do nierzucania sie na nic silnego na malym levelu.
![]() |
![]() |
#13 | |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera
Poziom: 111
Skille: 94/92
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
Na 100 lvlu próbowałem solować Demon Helmet Questa, ale demon się leczył prawie o tyle o ile ja go z burstów strzelałem. DL to jest duży smok co się szybciej leczy, solowanie go to nie jest problem. Na GS'y chodziłem od 65 lvlu i wtedy mi schodziło 6 uh na ubicie go, obecnie schodzi około 2, max 3. Nie wiem czy jestem H lvl knight, ale odpowiem: Z melle bije 0-275, średnio liczę 120, z HMM bije 48-98 więc jeśli poprawiam każde uderzenie HMMemem to średni dmg rośnie o połowe mniejwięcej. Burstów do expienia nie używam, Explo tylko jeśli są trzy smoki lub smok DL. |
|
![]() |
![]() |