Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > O wszystkim i o niczym

Notki

O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;)

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 01-05-2006, 00:02   #1
Golaod
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 11 2005

Domyślny Tibia vs TV czyli jak można pożartować z tego co żałosne.

Tak oglądam ten tvp3 i tvn...i krew mnie zalewa a już szczególnie ostatni incydent z panią psycholog która wie tyle o Tibii co moja mama. Siedze i nabijam się z kumplem i nagle pojawił się wspaniały pomysł: Koszulka z nadrukiem sorca który stoi przy tv(na tv aktualnie tvn jest) i odłącza kabel a mama siedząca przed telewizorem krzyczy "no plx plx" lub coś podobnego.

Ktoś ma własną wizje przyszłości ? (mam na myśli jak można jednak pożartować z tego co jest żałosne)
Golaod jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 01-05-2006, 00:12   #2
Tabris
Guest

Domyślny

Popieram! Koszulki beda wymiataly. I nie da rady glupie gadanie w TV (do tego przez ludzi ktorzy kompletnie nie maja pojecia o Tibii i robia tylko szum zeby nieswiadomi niczego ludzie lykneli haczyk i wzniesli bunt przeciwko graczom) Kilka osob na ulicy w cieply letni dzien z koszulkami napewno zrobi swoje Way to go Golaod

stary 01-05-2006, 02:18   #3
Mrok
Użytkownik Forum

Mrok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2006

Świat: azura
Mrok ma numer GG 2564706
Domyślny

A ja myślę a raczej jestem pewny,że was to boli,że w tv poruszany jest temat o naogu przez gry komputerowe.Wyobraż sobie,że ta pani psycholog większosc graczy tibi mówi na nią "psychol"wie co mówi,ukończyła studia więc jakiś gówniarz 12 letni nie może mówić ze "ta wstrętna baba jest głupia".
To co się mówi na temat tibi niestety w 80% jest prawdą.Większośc was gra w tą gre w dzień,w dzień po 12 godzin dziennie.Także dużo moich znajomych nie widzi już świata po za gra Tibia.W tibi żeby osiągnąć np 80 lev trzeba grać z jeden rok i po kilka godzin dziennie żeby postać była dobrze wyszlifowana,żeby miec kase tibijską.Ja nie sądzę że wszyscy w co grają w tibie maja problemy takie jakie się porusza w tv,ale niektórzy mają.I to jest patologia a ,patologie trzeba zwalczać w społeczeństwie.

Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
stary 01-05-2006, 02:46   #4
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Ile jeszcze będzie takich tematów?
Ryłek jest offline  
stary 01-05-2006, 09:39   #5
Gallar
Zbanowany

Data dołączenia: 26 11 2005

Gallar ma numer GG 4524829 Gallar ma login Tlenu gallstayer@o2.pl Adres Jabbera do Gallar Send a message via Skype™ to Gallar
Domyślny

@UP: Pewnie dużo...
Wiesz, dzieci są tak zdenerwowane jak im mamusia powiedziała że tibia jest zua że nawet nie mają czasu poszukać na forum innych, identycznych praktycznie tematów..
Gallar jest offline  
stary 01-05-2006, 09:50   #6
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

A ja coraz bardziej jestem przekonany, ze ta pani psycholog jednak miala racje. Czytajac niektore posty of coz....

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 01-05-2006, 10:16   #7
Tabris
Guest

Domyślny

To może ja powiem prościej żeby wszyscy zrozumieli idee tego tematu.
Mial to byc wylacznie watek humorystyczny, a nie jaka walka o Tibie
Wiem ze zdarzaja sie przypadki w ktorych ktos siedzi non stop 24h przy komputerze i nie widzi swiata poza tym na ekranie monitora. Jezeli ktos zostal tak wciagniety w nierealny swiat Internetu to nie jest wazne czy gra w gre XXX czy przesiaduje na czatach itp. Owszem takie osoby powinny dac sobie spokoj i udac sie do specjalisty albo samozaprzec sie i przestac grac.
To, że ktoś skończył studia nie oznacza, że jest wszechwiedzący i może wypowiadać się na pewne tematy jako super hiper mega ekspert, zreszta nikt nie moze chyba ze ma IQ>200 i 150lat + 15 wycieczek dookoła swiata XD

Tyle chcialem powiedziec, a moge jeszcze dodac, ze mam 3 lata i prosze o wybaczenie - wielcy mistrzowie i mistrzynie widocznie zle widza nowych uzytkownikow na forum i jako "guru" nie pozwola napisac czegokolwiek bez ich zgody.

Pozdrawiam

EDIT: Mrok, tak boli mnie to, ze uzaleznilem sie od komputera i Internetu, przeszkadza Ci to, az tak, ze jestes zmuszony mnie "zwalczyć" i odsunąć od społeczeństwa (tak jak np. narkomana ktory chce przestac jechać po kanałach, ale ludzie i tak go szmacą - bo przecież to narkoman i jest zly)
EDIT: Ryłek, nie podoba Ci się temat? Nie pisz, proste jak budowa cepa.
EDIT: Matek, niektóre posty? Prosze, nie wstydz sie (po to jest forum zeby przedyskutowac pewne tematy) napisz mi pm i wytlumacz mi czemuz to Pani P. miala racje co do naszych osob.

Ostatnio edytowany przez Tabris - 01-05-2006 o 10:27.

stary 01-05-2006, 10:44   #8
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tabris
EDIT: Matek, niektóre posty? Prosze, nie wstydz sie (po to jest forum zeby przedyskutowac pewne tematy) napisz mi pm i wytlumacz mi czemuz
to Pani P. miala racje co do naszych osob.
Poczytaj sobie posty z newsa, to sie dowiesz.

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger
Matek jest offline  
stary 01-05-2006, 11:22   #9
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

kurde tematów tego typu jest już kilka (lub kilkanaście). Ja tam w to wszystko wbijam. Mam już swoje lata i rodzice nie mieszają się w moje sprawy a już w szczególności w to w co gram czy też co robię przed kompem (Poza tym nie oglądali, nie czytali i nie słuchali żadnego z tych reportarzy). Każdy ma na ten temat swoje wyrobione zdanie ale jedno jest pewne w mediach była, jest i będzie (zapewne) nagonka na gry. Wcześniej były to "krwawe" fpsy a teraz wzięli się za MMORPG. W fpsach czepiali się że jakoby młodzież grała w gry a później łapała za gnata i szła do szkoły "się zabawić" (dosyć głośnie tragedie w USA) tak tak oczywiście z całą pewnością winne były gry.(ironia oczywiście). Teraz się wzięli ostro za MMORPG (w chinach parę osób "zagrało się na śmierć") Cóż można powiedzieć: Prawie każdy reportaż o grach jest subiektywny nie biorą w nim udziału "obydwie strony sporu" Przeważnie jest to jakiś psycholog który nie tylko nie grał w daną grę to jeszcze nigdy na oczy jej nie widział i nie zna podstawowych zasad danej gry (to tak jak ja bym się wypowiadał o masowej migracji ludności z azji do krajów 3 świata ). Jakie są powody ?? Proste. Jak myślicie czemu nic nie mówią o uzależnieniu od telewizji?? O ludziach któży ważą po 300 kilo na dworzu ostatnio byli 5 lat temu jak dzwigiem ich z domu wyciągali razem z telewizorem. Tak tak telewizja też uzależnia i wiele osób przypłaciło to uzależnienie życiem. Moim (skromnym jak zwykle zresztą) zdaniem gry są poważną konkurencją dla TV. Często stajesz przed wyborem co zrobić we wtorkowy wieczór: Tibia a może film na TVN ?? Narazie jeszcze "mają chleb" dzięki waszym rodzicom ale co będzie za 20 lat?? Wy będziecie dorośli a waszych rodziców (nie życzę wam tego ale tak pewnie będzie) już nie będzie na tym świecie kto wtedy będzie oglądał telewizje??(reklamy oczywiście) No cóż może to co napisałem nie jest prawdą ale na dany problem/sytuację należy patrzeć z wielu perspektyw.
jastr jest offline  
stary 01-05-2006, 11:48   #10
Golaod
Użytkownik forum

Domyślny

Mrok...powiem Ci, że gram nieregularnie w Tibie i to jest czasami 1 godzina na tydzień a innym razem jest to 5 godzin dziennie. Gram jak mi się nie chce a nie dlatego, że muszę. Zatem co mnie może boleć ? Twoja wypowiedź, która dla Ciebie była wysublimowana, a moim zdaniem zagrała tylko innym osobom na nerwy.

Większości osób której nie odpowiadają wypowiedzi innych odrazu sięga po odwieczny argument "12 latek". Nie wiem kto was tego nauczył...w domu chyba nie bo tam są inne argumenty. A może nie chcecie się przyznać że to wy macie 12 lat ? Mówisz 80 % prawdy w tym co mówiła pani psycholog ? Przeczytaj to i mi powiedz gdzie jest ta prawda. Pokaż mi to, przedstaw dowody bo chyba powątpiewam.

Ktoś oprócz Tabrisa w ogóle zrozumiał idee tego tematu ? To miała być groteska z tego, co jest przykre. Myśle tu o niewiedzy ludzi którzy wypowiadają się na ten temat i przedstawienie całej sytuacji w krzywym zwierciadle. Ludzie czy wy wszystko musicie brać na serio ? Poza tym jeżeli wam się nie podoba to nie czytać w temacie jest powiedziane aby przedstawiać tu swoje pomysły a nie negacje.

@edit UP
Z tym się można zgodzić jest to czepianie się tego co nie potrzeba. Tak jak ptasia grypa po to rozgłaszana żeby była większa sprzedaż wołowiny czy wieprzowiny wzrosła. Nie mówie, że ptasiej grypy nie ma ale problem rozgłoszony specjalnie do dużych rozmiarów żeby sprzedaż drobiu zmalała.

Ostatnio edytowany przez Golaod - 01-05-2006 o 11:52.
Golaod jest offline  
stary 01-05-2006, 12:46   #11
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mrok
A ja myślę a raczej jestem pewny,że was to boli,że w tv poruszany jest temat o naogu przez gry komputerowe.
A dlaczego kogos ma to bolec? o0
Cytuj:
Wyobraż sobie,że ta pani psycholog większosc graczy tibi mówi na nią "psychol"wie co mówi,ukończyła studia więc jakiś gówniarz 12 letni nie może mówić ze "ta wstrętna baba jest głupia".
A dlaczego tak nie moze mowic? Poki co zyjemy w kraju, gdzie nie ma cenzury, wiec moze wyrazac wlasne zdanie. Dla mnie ona jest glupia, bo prawdziwy psycholog przygotujowuje sie do swojej pracy, a ona tego nie zrobila.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Drom
Pani psycholog stwierdziła, że Tibia została tak zrobiona, że nawet gdy wyłączymy komputer postać ciągle zostaje w grze i zostało to zrobione po to, aby bardziej uzależniać od gry.
To jest niewiedza czy klamstwo, Dorosly Mistrzu, Ktory Nie Umie Pisac Poprawnie?
Cytuj:
To co się mówi na temat tibi niestety w 80% jest prawdą.
Nie w 80%! W 79.6%!!!!!1111oneone. Jakis dowod?
Cytuj:
Większośc was gra w tą gre w dzień,w dzień po 12 godzin dziennie.
8h snu + 8 godzin w szkole + 12h przed kompem = 16 + 12 = 28h. A ja myslalem, ze doba ma tylko 24h :/
Cytuj:
Także dużo moich znajomych nie widzi już świata po za gra Tibia.W tibi żeby osiągnąć np 80 lev trzeba grać z jeden rok i po kilka godzin dziennie żeby postać była dobrze wyszlifowana,żeby miec kase tibijską.
Tak, a na nowych serverach po 2-3 miesiacach jest kilka postaci z praktycznie najlepszym mozliwym eq + 100< lvl + super skille. Twoja teoria idzie w piach?
Cytuj:
Ja nie sądzę że wszyscy w co grają w tibie maja problemy takie jakie się porusza w tv,ale niektórzy mają.I to jest patologia a ,patologie trzeba zwalczać w społeczeństwie.
No skoro mamy TAK zwalczac, jak to robi Szanowna Pani Psycholog, napiszmy artykul o papierosach, ktore sie same zapalaja (zeby wciagnac nas w nalog!), o ojcach z biednych rodzin, ktorzy ZAWSZE bija dzieci i zony, o ksiezach, ktorzy maltretuja chlopcow.

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 01-05-2006 o 12:48.
Ashlon jest offline  
stary 01-05-2006, 14:05   #12
PiXik
Zbanowany

PiXik's Avatar

Data dołączenia: 08 03 2004
Lokacja: Rybnik

Imię: Sir Pix
Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mrok
A ja myślę a raczej jestem pewny,że was to boli,że w tv poruszany jest temat o naogu przez gry komputerowe.Wyobraż sobie,że ta pani psycholog większosc graczy tibi mówi na nią "psychol"wie co mówi,ukończyła studia więc jakiś gówniarz 12 letni nie może mówić ze "ta wstrętna baba jest głupia".
To co się mówi na temat tibi niestety w 80% jest prawdą.Większośc was gra w tą gre w dzień,w dzień po 12 godzin dziennie.Także dużo moich znajomych nie widzi już świata po za gra Tibia.W tibi żeby osiągnąć np 80 lev trzeba grać z jeden rok i po kilka godzin dziennie żeby postać była dobrze wyszlifowana,żeby miec kase tibijską.Ja nie sądzę że wszyscy w co grają w tibie maja problemy takie jakie się porusza w tv,ale niektórzy mają.I to jest patologia a ,patologie trzeba zwalczać w społeczeństwie.

Uderz w stół, a nożyce się odezwą.
kupa grałem 2 lata czerpałem z tego przyjemność ,pare godzinek dziennie nikomu nie przeszkadzało.teraz nie gram ale dużo ludzi takich jak ja chce sobie pograć ale skutecznie przeszkadzają im takie z dupy reportaże
PiXik jest offline  
stary 01-05-2006, 21:58   #13
Tehshiat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 03 2006
Lokacja: wlkp

Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 124
Skille: 21/27
Poziom mag.: 69
Tehshiat ma numer GG 4357520
Domyślny

Co do tego popieram Matka. Przeciez niektore posty naprawde sa zalosne, pisane przez dzieci neostrady widzacych zycie przez pryzmat Tibii. Zgodze sie z pania psycholog ze Tibia jest silnie uzalezniajaca. Ja sie oderwalem od niej dzieki wakacyjnemu update. Niespodobala mi sie totalnie tamta Tibia. Gdyby nie on, zapewne gralbym jeszcze w to. Moze p. psycholog miala zle informacje dot. Tibii, ale gdy czytalem w newsie komentarze typu: 'hwdp - huj w dupe psychologom', 'tvn to scierwo', to normalnie mi ziemniaki w piwnicy gnija...
Tehshiat jest offline  
stary 01-05-2006, 22:03   #14
Tasior
Użytkownik Forum

Tasior's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Rubber City

Tasior ma numer GG 4749077
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golaod
Tak oglądam ten tvp3 i tvn...i krew mnie zalewa a już szczególnie ostatni incydent z panią psycholog która wie tyle o Tibii co moja mama. Siedze i nabijam się z kumplem i nagle pojawił się wspaniały pomysł: Koszulka z nadrukiem sorca który stoi przy tv(na tv aktualnie tvn jest) i odłącza kabel a mama siedząca przed telewizorem krzyczy "no plx plx" lub coś podobnego.

Ktoś ma własną wizje przyszłości ? (mam na myśli jak można jednak pożartować z tego co jest żałosne)
Tylko przy wyłaczaniu TVN uważaj żebyś krzesłem nie dostał
stary 01-05-2006, 22:06   #15
The Mass
Użytkownik Forum

The Mass's Avatar

Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wieluń / Woj. Łódzkie.

The Mass ma numer GG 7818624
Domyślny

Wszystkie media szukają taniej sensacji.

Jestem bardzo ciekawy, skąd p. psycholog wie tyle na temat Tibi, czego nawet my, ludzie którzy w nią grają bądź grali, nie wiemy?

Cóż.. Kolejna tajemnica zawodowa.. A szkoda.

Nie jest przyjemnie być oczernianym.

Całe szczęście, że nie dodali, że każdy Tibijczyk to kolejny przestępca, że skończy w więzieniu, że będzie bił żonę...
Bo również i takie kłamstwo mogliby dodać..

Cytuj:
Wierzący Mass-sk8 z Heil Hitla w podpisie z pierwszym razem za soba w wieku lat piętnastu.

Cytuj:
The newest banned member is The Mass on 25-07-2006.
Powrót.
The Mass jest offline  
stary 02-05-2006, 11:48   #16
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tehshiat
Co do tego popieram Matka. Przeciez niektore posty naprawde sa zalosne, pisane przez dzieci neostrady widzacych zycie przez pryzmat Tibii. Zgodze sie z pania psycholog ze Tibia jest silnie uzalezniajaca. Ja sie oderwalem od niej dzieki wakacyjnemu update. Niespodobala mi sie totalnie tamta Tibia. Gdyby nie on, zapewne gralbym jeszcze w to. Moze p. psycholog miala zle informacje dot. Tibii, ale gdy czytalem w newsie komentarze typu: 'hwdp - męski narząd płciowy w dupe psychologom', 'tvn to scierwo', to normalnie mi ziemniaki w piwnicy gnija...
Hehe nieźle . Ja też już nie gram w Tibię Silnie uzależniająca?? Co ty nie powiesz. Wiem więc może zakaz gry w Tibię nie czekaj inne gry tak samo uzależniają więc zakażmy grać w gry czekaj alkochol papierosy telewizja czekolada też uzależniają tak zakaz na wszystko przecież wszystko uzależnia sport też i do kibla musisz chodzić codziennie wogóle jesteś uzależniony od życia i śmierci hmm tego nie da się zakazać więc załużmy embargo na życie i śmierć. Zastanawiałeś się kiedyś że to do nikąd nie prowadzi ?? Wszystko jest dla LUDZI a to czy jesteś rozsądnym człowiekiem i potrafisz znaleść czas i na naukę i na grę i na spotkania ze znajomymi a czy jesteś maniakiem siedzącym po 15h dziennie przed kompem "bo musisz wbić 125lvl" zależy tylko od ciebie. Opisy dzieci powiadasz hmm wolność słowa więc mogą pisać co im się podoba i każdy może wyrazić swoje opinie. Mnie też bardzo wkurza gdy renomowana stacja telewizyjna (za jaką uważam TVN) pozwala sobie na wyemitowanie na antenie reportaży o Tibii gdzie wypowiadają się o niej osoby nie mające zielonego pojęcia o tej grze. Co ona tam mówi że co że uzależnia dobre amerykę odkryła. Nie ma na tym świecie żeczy która nie uzależnia ( no może i są np kopanie działki za moment akurat mam iść kopać i chyba się nie uzależnię). Wszystko co sprawia człowiekowi przyjemność (w tym jedzenie, sex, gry, tv) uzależnia. Bo skoro robiąc coś odzczuwamy radość to chcemy to robić częściej i częściej i...itd
jastr jest offline  
stary 02-05-2006, 12:28   #17
Rankor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok

Stan: Niegrający
Rankor ma numer GG 2811393
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golaod

Nie warto sobie zawracac glowy telewizja. Pogadaja a pozniej znajda jakas inna, tania sensacje.
Rankor jest offline  
stary 02-05-2006, 12:37   #18
Dark Sven
Użytkownik Forum

Dark Sven's Avatar

Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Eeee...tam wszystko jest dla ludzi ale trzeba znać umiar.

Ona może nie jest głupia, ale się nie przygotowała, ale musicie przyznać.Niedługo Komputer będzie większą epidemią niż SARS, AIDS czy H5N1.

Może poprostu wzięli niewłaściwą osobe.
- Nie wszyscy mogą być mądrzy, panie oberlejtnant – rzekł Szwejk tonem głębokiego przekonania. – Głupi muszą stanowić wyjątek, bo gdyby wszyscy ludzie byli mądrzy, to na świecie byłoby tyle rozumu, że co drugi człowiek zgłupiałby z tego.

Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 02-05-2006 o 12:41.
Dark Sven jest offline  
stary 02-05-2006, 15:32   #19
Asalath
Użytkownik Forum

Asalath's Avatar

Data dołączenia: 14 12 2005
Lokacja: OpolE

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tehshiat
(...) ze Tibia jest silnie uzalezniajaca.
Tu sie nie zgodze...chociasz zalezy to od rozumienia slowa "silne". W moim rozumowaniu pani psycholog chciała powiedziec ze tibie mozna porównac do narkotyków. Uzalaznienie od tibii duuzo lepiej porównac do alkocholu-niektórzy pija dla przyjemnosci, niektórzy sa uzaleznienie. Czy zna ktos przypadek zeby ktos w zyle sobie dawal la przyjemnosci a nie dlatego ze czuje ze musi zazyc?

Pani psycholog, podobnie (duuuzo mocniej) jak gazeta wyborcza, podkoloryzowala prawde o tibi. Zgodze sie z ta pania ze: na poczatku gra sie dla przyjemnosci, potem granie staje sie czyms normalnym jak toaleta (o qu**a! Wszyscy od kibla jestesmy uzaleznieni xD ). Na koncu gramy zeby przezyc. Jednak to ze Tibia zostala zrobiona przez ludzi bezineresownych, lubiacych uzalezniac bylo duza przesada.

Zgadzam sie, w pewnym sensie ze media czegos potrzebowaly do wyemitowania, jednak co byscie chcieli ogladac? Najnowszy papier toaletowy "mola" czy reportarz o tibi? Jakos sobie nie wyobrarzam zeby ktos zrobil temat "mola, super papier! naprawde bardzo wygodny". Tak przynajmniej mozna o czyms popisac

Idzicie do specjalisty! Kibel niedlugo pochlonie was do reszty!!!
stary 02-05-2006, 23:01   #20
Golaod
Użytkownik forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez __DARK_SVEN__
Eeee...tam wszystko jest dla ludzi ale trzeba znać umiar.

Ona może nie jest głupia, ale się nie przygotowała, ale musicie przyznać.Niedługo Komputer będzie większą epidemią niż SARS, AIDS czy H5N1.

Może poprostu wzięli niewłaściwą osobe.
Jak narazie to się rozwija największa epidemia...kaczyńska...

A powracając do nowego wątka tego tematu to spytajmy się siebie: Za co my płacimy tym telewizjom ? Za to żeby serwowali nam z kosmosu wyjęte reportaże czy pokazywali bądź co bądź nie zawsze najciekawszą rzeczywistość.

Ostatnio edytowany przez Golaod - 02-05-2006 o 23:06.
Golaod jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania