![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
Lokacja: Nierozumiem Pytania.
Stan: Niegrający
Świat: Real Life
![]() |
![]() Mam pytanie:
1.Kicki są powodowane moja mało pamiecia ram na kompie? bo mi pisze jak wylaczam darkeden ze moja pamiec ram jest minimalna.Denerwuje mnie to, bo jak wbije polowe lvla np to mam kicka i dlatego prawie ciagle mam 44lvl vampirkiem. 2.Drugie pytanie dotyczy questow jak je wykonywac itp? Jeżeli macie równiez pytania dotyczace gdy darkeden zadawajcie je tutaj. Wstawiajcie tu równiez wasze screeny z darkeden. ps.Niechce odswiezac tamtego starego tematu o darkeden. Ostatnio edytowany przez Tasman - 02-05-2006 o 20:06. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Jeśli grasz na Dark Eden International to odpowiedzi są następujące:
1. Kicki są spowodowane tym, iż ponad 3/4 osób używa hacków (dc hacki, speed hacki, hp i mp hacki, rang hacki). 2. Trudno jest powiedzieć co z qestami bo system DE Int jest troche dziwny.. ja nie wykonywałem żadnych qestów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
LOOOOOL tak się składa , że nie ma czegoś takiego jak DC HACK ..... masz rację jest to spowodowane dużą ilością hacków , ale nei ma żadnych DC oraz Rang Hacków bo do robienia rangi tworzy się postać 1 LVLową i idzie się na ge jak który robi się przy pomocy WPE pro -.- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2004
|
![]() Może poprostu masz slabe lącze ? A questów to chyba nie było ,ja chyba ich nigdy nie wykonywałem jak grałem :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 08 2005
Lokacja: Gorzów Wielkopolski
![]() ![]() |
![]() Ależ jest takie coś jak dc hack. Disconnect hack. Wyłącza twoją postać z gry, ktra przez chwiel zostaje online (kiedy ty już w windowsie siedzisz xd) i ciebie zabija
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Niby dlaczego nie odświeżac starego tematu? Jaki jest sens w zaśmiecaniu forum dwoma takimi samymi tematami? Tamten był bardzo popularny, więc jak masz jakiś problem to z pewnością ktoś pomoże Ci go rozwiązac.