![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Otoz mam problem z KO.Jest on nastepujacy:
Zainstalowalem KO,wszystko szlo dobrze nastepnie aktualizacja tez poszla szybko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z gory dziekuje |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk
Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
![]() |
![]() Wogóle ten knight online to 1 wielki błąd. Przeczytałem w kilku miejscach o tej gierce hmm niskie wymagania to może nawet na moim kompie pójdzie pomyślałem . Po 5h sciągania klienta (ponad 330 mb) rozpocząłem instalacje. Czekam na rozpakowanie iiii zonk file corupted bleble. No cuż spróbujmy jeszcze raz czekam czekam jest odpaliła zainstalowała się zarejestrowałem się no i cuż serwery zapchane non stop lagi grafika przeciętna muzyka denna, no cuż czas zacząć poznawać grę. Okazuje się że expienie w niej w pojedynkę jest praktycznie niemożliwe(nieopłacalne) trzeba być w party żeby zacząć tłuc lvle. Ok jest party nabiłem 20lvl chodzę czytam o gierce i okazuje się że jestem na jakimś innym serwerze (gra ma 2 zupełnie inne serwery przy tym w każdym serwerze jest kilka innych)główny to knightonlineworld a ja jestem na jakimś innym. Na szczęście niewiele nabiłem na tym pomyślałem zmienię ok. Zarejestrowałem się na drugim i rozpocząłem ściąganie. Wykasowałem tą grę poczekałem 5h i zaczynam instalkę ii zonk file corupted próbowałem z 10 razy i non stop to samo. Poprzedniej instalki też już nie mogę zainstalować ten sam błąd więc cuż wbijam w tą grę może i nie jest zła ale tyle trzeba przejść żeby sobie pograć że ja już jej podziękowałem. Czytałem też o problemach innych hehe tak naprawdę to na forach tej gry to przeważnie błagania o pomoc graczy bo to ma sp2 i nie może grać to ściągnął patha i mu nie działa to musi zamienić plik setup.ini eee tam jest tyle gier mmorpg że można przebierać jak w ulęgałkach zamiast siedzieć i męczyć się z "zakalcem"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() Masz moze FireWalla o nazwie Zone Alarm Pro ? Jezeli tak to w program control udostepnij Launchera***** i bedzie lala, ja tak mialem i juz jest OK ;]
|
![]() |
![]() |