![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nethias
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia Rox !!!
Poziom: 22
Poziom mag.: 23
|
![]() Witajcie, odwołując się do wszystkich założycieli i artystów tworzących WBK , mam następujące pytanie. Co szanowne Forum
![]() P.S w temacie Ii oznacza 2 tylko coś nie wyszło ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez EvoPuchacz - 03-05-2006 o 17:22. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
The Witch
Data dołączenia: 14 05 2004
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Wielka Bitwa Komiksowa ciagle trwa. Poprostu w kazdym kolejnym tygodniu losowane sa nowe pary. Jednak cos czuje, że ekipa nam sie powoli wykrusza (maturzyści) i brakuje rysujących.
Informacje dla ewentualnych chętnych: Przyłączenie sie do WBK oznacza pewne zobowiazanie - trzeba brać w niej udział, a nie wycofywac sie po jakims czasie. Losowane są pary na kilka tygodni do przodu, wiec wycofanie sie z byle jakiego powodu wszystko psuje i nie ma sensu dla takiej zabawy. Co na to MTA? Robimy nabór? Może być ciekawie ![]() Wszyscy zdecydowanie zdecydowani na udział w zabawie, proszeni są o kontakt ze mną na PW. Gdy zbierze się odpowiednia grupa i MTA zadecyduje co z wami zrobimy, roześlę wszystkim informacje co, jak, gdzie i kiedy.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Trzeba tylko kogoś kto był wziął na siebie obowiązek prowadzenia tego projektu i dokonał tego od początku do końca. Nim wiecej osob tym lepiej
![]()
![]() |
#4 |
The Witch
|
![]() Może nie im wiecej tym lepiej, ale troche świeżego mięska by nam się przydało.
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Jestem za przyjęciem większej ilości osób- ekipa z MTA sie wykruszyła niestety. :/ ALE nie ma sensu przyjmować wszystkich jak leci- większość pewnie zapisałby się a potem całkowicie sprawe olała.
Ktoś musi od nowa wylosować liste walk (ja robiłem to już chyba 4 razy i mam dość ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Kandydat wg mnie:
1 warunek- umie jako tako rysować 2 warunek- ma wytyczone granice dobrego smaku Może jak będzie się dobrze spisywał weźmiemy do MTA. Ale tylko parę osób. @down Polemizowałbym... Ostatnio edytowany przez Shanhaevel - 04-05-2006 o 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() ale narazie nikt nie przekroczyl granic dobrego smaku ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nethias
Profesja: Sorcerer
Świat: Guardia Rox !!!
Poziom: 22
Poziom mag.: 23
|
![]() Według mnie jedna osoba przekroczyła granice dobrego smaku, nie powiem kto ale domyślcie się po tych słowach (kupa,lody) niestety u mnie jest taki problem ze nie wiem jak wam pokazac moje prace bo rysowane są w Artrage, (na tablecie)
czasem pixelarty w paincie ale po tym nie poznacie mojego stylu rysowania ![]() A co do MTA to chętnie bym się zgłośił ale jest właśnie problem tych prac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2005
Lokacja: In da hell
![]() |
![]() *Teoria spiskowa MODE ON*
Zauwazyliscie, ze kazda walka Tiligusa załamywała przeciwnikow i musieli rezygnowac? - Majin - walkower - Linek - poplakal sie ze 13-latkowi nie spodobal sie jego komiks na-odwal-sie - Bryndii - odszedl z forum *Teoria spiskowa MODE OFF* @topic ja proponuje robic WBK poza MTA bo oni zbyt statyczni. Oczywicie sie nie zglaszam, nie umiem rysowac ;P
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() widze jedno rozwiazanie.. trzeba zniszczyc tiligusa zanim zniszczy mnie! (niech reszta was sama sobie radzi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Ze sie tak głupio spytam... gdzie znikło MTA? ;S
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Na początku gdy zobaczyłem, że nie jestem w MTA, pomyślałem "no fajnie, wy****li mnie -.-' " , ale po późniejszym rozejrzeniu się... ponawiam Twoje pytanie: "Gdzie znikło MTA? ;s"
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2005
|
![]() Czyżby wiosenne porządki?
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Grupa obraziła się, że miała tak "wybitnych" członków i odeszła.
A tak na serio, radzę zapytać Tane, a może lider grupy ją rozwiązał? @edit Grupa istnieje na liście grup, a jej liderem jest nadal Linek. Wnioskuje zatem, że wszyscy zostali wywaleni. A co dalej? Może do grupy powrócą niektórzy, może szykują dla nas niespodzianke - tego najstarsi górale nie wiedzom! Ostatnio edytowany przez Dr.Unknown - 08-05-2006 o 18:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Ciekawe cóż to kombinują z tym MTA... Ja nie chcę być na banicji!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2005
![]() |
![]() a moze ktos schakowal lidera MTA i sie bawi?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
The Witch
|
![]() Jak narazie czekamy i sie reorganizujemy. Straszny okres teraz jest - matury, poprawki, ostatnie dzwonki itd.
Trzeba czekać. Sama mam ze 3 pol-gotowe komiksy ![]()