|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam problem: Zmieniam sobie grafiki np. p arm wyglada jak mpa itp, zapakowuje to normalnie potem wklejam do folderu z tibia i wszystko jest ok.
Grafika wyglada inaczej tylko ze jak przechodze np kolo jakiegos domku wyskakuje mi błąd i wyłącza się tibia ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Ziom ^^ - 05-05-2006 o 18:29. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2005
|
![]() tez tak mam chyba na to nic sie nie poradzi ;p a tak do tematu to moze wie ktos jak zrobic ze jak nagrywam film to jak klikne np. na moje DSL i pisze Ypu see dragon scale ... a nie np. plate legs
![]()
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zglupiales -.-
Jak masz stare to nie powinno ci dzialac od 2 update ![]() I wiesz ze nikt moze ci tego nie podac na forum ?? Bo to nie jest thiefofskie forum ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() lol na tym forum są nawet poradniki jak zrobić przezroczyste drzewa itp. tylko że ja chce sobie pozmieniać grafiki -.-
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() up: taaa podaj linka do takiego tematu no chyba ze na tibi.org
po drugie twoj nick lamie zasady forum -.- nie ma byc ziomski ziomek z ziomowego zioma ![]() z kąd ja wiedzialem ze on banana dostanie ?? ![]()
Whish you were here [-] Nocie plx ![]() ![]() Nie przekarmiajcie trola bo sie pozyga :/ Ostatnio edytowany przez Masterek Danio - 07-05-2006 o 11:02. |
![]() |
![]() |