|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Profesja: Knight
|
![]() Witam wszystkich. Otoz dzisiaj ktos na trade powiedział ze w szuka ludzi na quest w ktorym nagroda jest 5k i trza miec 11lvl+. Potrzebny jest do tego kwiat z ktorym sie idzie do króla Thains i daje i sie dostaje 5k. Powiedzcie prosze czy to prawda a jezeli tak to co mam powiedziec temu krolowi. Z góry THX
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() no jasne król coś wtedy gada a ty masz passy powiedzieć na głos i quest wykonany, a tak na serio to nie żaden quest tylko jakiś noob ktory szukał debili na słabym lvl
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() smokik dobrze mówi koleś szukał małych lvl. żeby wywieść ich gdzieś za miasto i zabić i tacy ludzie mnie najbardziej w*****ają nOObki jedne
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2005
Lokacja: 3miasto
Stan: Na Emeryturze
Świat: Real
Poziom: 154
|
![]() OMFG! OMFG!
@up To nie jest po to abyś podał passy-.-. Podchodzisz do króla. Typ ci mówi zebyś powiedział ass, lub coś w tym stylu a jego rycerze (ochrona króla) atakują cie zostawiając 1hp!!! Wtedy typ dobija cie i zbiera loot...
18:31 Master of'Candia [250]: ty nie pisales o umiejetnosciach 18:31 Master of'Candia [250]: tylko os killu 18:31 Master of'Candia [250]: skillu* 18:31 Master of'Candia [250]: nie wiesz co piszesz? :S |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Suna Gakure
Stan: Rookstayer
Imię: Evil Orshabaal
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Yakuza
Świat: BERYLKA
Poziom: 15
Skille: 19/24
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Kradziejom avatarow mowimy nie ! MaveriC mial pierwszy ten avatar!
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Świat: Titania
|
![]() Z tego co pamientam to jak sie powie do króla "hi-->Fuck the king" czy coś w tym rodzaju to dostajesz explo od strarzników i zostaje ci 1 hp a wtedy kolega cie zabija z lmm albo czegoś w tym rodzaju...
Wiem bo kiedyś omal na tym nie padłem -.-
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() nie zawsze gdy powiesz "Fuck the King"
po prostu musisz powiedziec jakies brzydkie slowo po angielsku |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły
|
![]() haha apropo mowienia tego do krola
moim 13druidem(mialem tez 30knighta) robilem se uh i podchodzi do mnie 16elder druid i sie pyta czy chce byc elderem.ja zdziwiony,ale ide kazal mi cos powiedziec(bez przeklenstw po angielsku cos z elderem) i mnie zjechali do 1hp a ten debil zamiast mi chociaz z lmm jebnac zaczol bic mnie z jakiegos sworda,ja sie uhnolem i mialem pare gfb i hmm...gosciu majac okolo 5hp blagal o zycie niestety mialem zly humorek =]
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Inferno
Stan: Rookstayer
Imię: Alric Avatara
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Poziom: 21
Skille: 22\25
|
![]() znam ten quest
trza znaleść n00bka i dać mu kwiatki i niech powie do króla "delievery faq flowers" i jak go strażnicy pojadą to trza szybko gfb walnąć i nagrodą z questa jest loot n00bka ![]() a tak poza tym to już robiłem swoim druidem pare razy tego questa, mówiłem coś do króla i mnie zjeżdzali do 1hp ale miałem energy ringa (mana shield) i się szybko uhałem a potem kolesia ubijałem (nigdy nie było dobrego loota, najlepszy był crown helmet a tak to jakieś plate legi\scale armory i inne śmieci) |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Noobek szuka jeszcze wiekszego nooba itp. ale niech mi ktos racje przyzna,
co morze byc np. z takiego nooba co ma 8lvl i da sie na to nabrac-chain armor?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Plotek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Crystal Kingdom
Świat: Harmonia
|
![]() Cytuj:
n00b szuka newbie a to roznica n00bie i idz lepiej poczytaj poradnik co znaczy slowo noob, a co newbie pozdro dla pana n00ba-.-"
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#14 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2005
Lokacja: gdańsk
Imię: knight from mordoor
Gildia: Brak
Świat: Danubia
Poziom: 22
Skille: 666/69
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
chyba ci voś muzg w tibi zjadło -,- jak powiedz fuck the kingm to nikt sie nie wrobi ale jak poiwiesz - Hello King - Legendary ass assin To wrobi ci się 90 level(mojemu kumplowi sie wrobił ![]() I jak ktosd to powiesz to ty go z hmm'a dobijasz albo z rożdżki ![]() |
|
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 03 2006
Lokacja: Iłów
Stan: Aktywny gracz
Imię: Rivels
Świat: Galana
Poziom: 15
Skille: 61
Poziom mag.: 10
|
![]() Raczej tak:
Hello KIng Quest Ass flower i 1hp i kolo wali hmm i cya Tam na samej gorze sa skrzynki zostawiasz loot przychodzisz 2 charem zabierasz i sie cieszysz PAmietasz To Bon fire tj Kfintetman H*j ci w dupsko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Cytuj: