![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 03 2004
|
![]() NARESZCIE! WSZYSTKO DZIAŁA!
i teraz dam jako jpg ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jeśli checie je zobaczyć w powiękrzeniu (pięciokrotnym) starczy wpisać zamiast końcówki small, big) niżej są moje potworki ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2004
Lokacja: Iława
![]() |
![]() nonono nie tak źle,ale może zrób potworka bo wydaje mi się że w potworkach masz większy talent
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() AMAFAKENSATAN (tekst kaldricka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() Na forum chyba nie da sięzamieszczać obrazków w formacie BMP
co do spraw technicznych kilka zastrzeżeń: 1- zapisuj obrazki w formatach gif, jpg, png... bmp w internecie to niewybaczalny błąd 2- pliki internetowe nie powinny zawierać dużych liter. Nie jest to żadne przestępstwo ale jak popatrzysz wszędzie to soaczysz, że na posrządnych stronach w URL nie ma duzych liter( chyba że w zakodowanym URL) 3- lepiej jest, jeśli pliki internetowe nie zawierają spacji. Co do topica to hmmm popracuj nad detalami , daj żywsze kolory no i jeśli to ma być grafa a'la Tiia to musi być znaacznie mniejsza.. Ogólnie rysunki nie sązłe
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() zrobiłem też kilka potworków..ale nie są zbyt..tibijskie
![]() ![]() ![]() ![]() ok..1 to jest lizard...zostawia po sobie części z setu bazyliszka..ten którego narysowałem (oprucz że mój 1 potworek ![]() ![]() 2 to jest cień..najbardziej znienawidzony potwór przez PK...3 razy w miesiącu..podczas tibijskiej nocy ychodzi i zabija wszystkich z czerwoną czaszką, jeżeli jest poza PZ....jest 2 razy szybszy i może się teleportować...nie zabija na dystans tylko "dotykiem". jeżeli pk ucieka bardzo szybko..przenosi się przed niego i biedny głupiec wbiega wprost w cień i oczywiście ginie ![]() osoby bez czaszki nie muszą się go obawiać. a 3 postać to mojego pomysłu robot ![]() no copy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() Fajne te potworki.Zrob im opisy i statsy.zmiejsz je troche i zrob cos by byly tibijskie.Narazie jest dobrze ale moze byc jescze lepiej.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Coz, ani bronie ani potwory nie sa zbyt tibijskie - ale chwala Ci za to! Nie probuj ich robic na modle Ultimy/Tibii, stworz wlasny styl..Jak widze, dosc rysunkowy ~ Nice...
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Boże....niewiem :D
![]() |
![]() Potworki (oprócz cienia) jakoś mi się niepodobają, ale to kwestia gustu. Natomiast eq, tak, sprzęcik radziłbym ci walnąć na http://forum.tibia.com w dziale proposals, a nuż coś z tego wyjdzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() no...już 1 potworek jest duuuzo bardziej tibijski...
![]() troche go robiłem i nie jestem do końca z niego zadowolony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Gildia: Death Assassins
|
![]() Co to jest to pomaranczowe w tym potworko bardziej zwiazanym z tibia?I te kij tak jakas dziwnie mi sie kojazy...
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Że co?!
|
![]() @up
Heehehe potworki calkiem calkiem ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() co takiego ci się kojarzy?...Powiedz szczerze..a to pomarańczowe to są skurzane spodnie..ja tam w tym nic innego nie widze..a bardziej tibijski to chyba wiecie dla czego
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Głuchołazy
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziki Ryjkowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Lost Warriors
Świat: Harmonia
Poziom: 117
Skille: 96/49
Poziom mag.: 19
![]() ![]() |
![]() Ten miecz jest super zbroje nawet,nawet fajne ,luk taki sobie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Sądze, że Twoje zbroje, hełmy, bronie i potworki są REWELACYJNE. Gratuluje solidnej pracy. Mam nadzieje ze jeszcze popracujesz i z duzej ilosci itemow ktore zrobiles powstanie OGROMNIE duza ilosc!!!
![]() POZDRAWIAM KARUCH |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() no,no... nie powiem żeby były piękne (wolę arty yona
![]() ![]() a co do potworków... jakoś nie za bardzo mi pasują ?(
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() ehhh to jest cool, najbardziej tarcza.Jakim programem robione?
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niop..paint znowu ruszył (a raczej coś z siebie "wydał) i moge "zasypać" was moimi nowymy "dziełami"...niektóre są bardzo oryginalne i experymentowałem z konturami. Niektóre rozwiązania też są dziwne i je właśnie zamierzam opisać
![]() ![]() ![]() Armaty można najczęściej używać do wojen pomiędzy miastami(na hunta nie poręczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() strzałka czerwona służy do obezwładniania przeciwnika, jednocześnie go niezwykle uodparniająć na ciosy..(jak narkotyk..jesteś super menem, ale nie możesz się ruszyć ![]() ![]() ![]() miecz który ma mały atak, ale za to niezłego "kopa" ![]() jak ci siądzie prąd w bloku możesz podłączyć do kompa i grać dalej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() rękawica zamrazająca..podnosi siłe fista o 5 i dodatkowo zamraża ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i na wielki finał moja ulubiona zabawka, czyli ZĄDŁO! broń wywodzi się z kraju (hiny albo japonia...wshód ![]() ni pamiętam, ale używało się jej następująco: mistrzunio machał tym czymś na sznurku i od czsu do czasu jakoś się śmiesznie obwiązywał, to ręke to tułów, trzymając rączke na lince i nasady rządła..gdy frajer zblirzył się do niego to ciągną za rączke, to robiło wziłup(wziułup? albo szast prast ![]() ![]() ech..na dzisiaj koniec nowości ![]() ![]() a moja ulubiona ikonka to ![]() ![]() ![]() ![]() ps..do mojej galerji mógłbym dodać jeszcze swój i kumpla awatar..mój widzicie, a gadnijcie kto jest moim kumplem ![]() ![]() comet PLX! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() __________________________- Co to artów są fajne, ale cóż corel = duże możliwości, ja robi egify za pomocą painta windowsowskiego, i gif animatora,masz u mnie +
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() to prawda co mówisz o corelu, ale wykorzustuje go tylko po to by posklejać zdjęcia w gifa. Same wykonanie tych broni było w 100 procentach wykonane paintem.
|
![]() |
![]() |