|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2004
|
![]() Yo. Dzis sie wybralismy na orc land
![]() Ekipa: Ja czyli druid 20lvl i 38mlvl Ziomexan , knight 25lvl skile 68/67 Na poczotku drag. ![]() Na orc landzie przywitaly nas 3 spermany. ![]() Przemily leader. ![]() Zerk ![]() Potem przykra sprawa ![]() ![]() Mialem niezlo obstawe. ![]() Ratunku !!! ![]() Eh bylem pilnowany... ![]() 2 leadery... ![]() Nie pokaze wam looty gdyz pod koniec byla niemila niespodzianka pogonily mnie 2 zerki i ded ale eq mam bo Ziomexan wyslal. Plz komentujcie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Cytuj:
edit: Przekroczony limit transferu... Interia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
U Mnie widać tylko 3 screeny jak sie z leadererm męczycie,z zerkiem i jak ten kolega deda zaliczył Każdy bez sensu Ile Mozna mówić zeby nie dawać zdjęć na interie Przezuć sie na www.photobucket.com .łatwy w obsudze i prawie nigdy nie wali |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2004
|
![]() ehhh nie wiedzialem u mnie wszystko widac przezucie sie hyba na o2 nie wim popatrzcie innym razem moze bedo ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() eeeeee ja proponuje photobucket.com jak miałem o2 to wszyscy mnie opieprzali ze screnów nie widac
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
Lokacja: p-zn
![]() |
![]() nom zgadza sie ten server jest naj naj najlepszy =]
niewiem czemu ludzie jeszcze z interi ddaja zdjecia jak one co chwile sie ****
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 02 2004
Imię: Elvey de'Cloud
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 118
Poziom mag.: 68
![]() |
![]() A ja widze SS-y
![]() ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 03 2004
|
![]() Fajne SS
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Screeny widac ale sie dlugo laduja
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() super ss'y bomba normalnie tylko szkodda ze padlisice
![]() wy chyba mieszkacie w ab 8) Maateusz>15 lvl.>20mlvl.>eternia>ab>sorcerer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 05 2004
|
![]() Bardzo fajne ss'y. Mi dzialaja wszystkie, ah ta interia. Mi sie podobaly, racja szkoa ze padliscie :/, jak widze na stronce nie grasz chyba juz ta postacia??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Łódź
|
![]() Smieszna akcja ratunkowa
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Siemiatycze
![]() |
![]() z tego co widac na ssach to on duzo nie blokowal, tylko uciekal a ty lales
ale co bede krytykowal... macie nauczke hehhe, sski fajne dalbym plusa ale nie umie hahaha Ostatnio edytowany przez Humek - 23-08-2004 o 20:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
|
![]() Masz tam racje ze ziomexan tylko uciekal a ja bilem z hmm. Byla tam krytyczna sytuacja ziomex uciakl zadaleko i 2 zerki mnie dopadly ale jeszcze wyzylem bo gfb mialm. Tam ktos wspomnial ze juz nie gram to postacio ma racje. Przezucilem sie na knighta po tym dedzie. Mam teraz 32lvl skile 66/59
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() nic nie widac bez nadzieja photobucket poradzam wrzuc tam ssy moga byc fajne ale tera ni nie widac
http://www.gangstawar.com/?ref=248368 <------ super stronka wejdzcie taka zabawa ze az strach poradzam bardzo |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Dla niecierpliwych:
![]() ![]() ![]() ![]() [img]http://img.photobucket.com/albums/v423/Majen/Interia%20Sux/220leaders.jpg[img/] ![]() Już możecie ogladac non-stop.
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2004
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Aktywny gracz
Imię: Ochcio on Harmonia
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: ??
Skille: ??
Poziom mag.: ??
|
![]() Cytuj:
^^^^^^ Masz rację. _________________________________ Co do autora: powinieneś opcinać SS-y, by szybciej się ładowały
![]() |