|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() Co myslicie o czyms takim : ide na dl hunta, biore uhy mf itd, biore jakiegos sorca ktory robi mi 2 lidery, zauraczam lidery, i huntuje sobie dl'e z zauroczonymi tylko liderami ??, czy to dobry sposob ? czy to sie oplaca? ile uh srednio ebdzie mi schodzilo na dl'a ?
z gory THX
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Pomysł jest dobry ale ja bym radzil zamiast orc liderow wziąsć DS (Lepszy bloker, odpowne na ogień więc mniej UH zejdzie)
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() ![]() |
![]() Pomysł jest wporządku - Leadery mają gorszy atak, ale więcej życia i lepszą obronę, więc mniej uh zejdzie, a Ty będziesz boltował dl'a. Ja osobiscie sam tak robiłem na Azurze, lecz grałem sorcem i stawiałem jednego Leadera i Ds-a. Hunciłem tak od 9 do 16 - loot: 2 fsy, jakieś pierdoły i pierwszy DSM na Azurze ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2004
![]() |
![]() Dobry pomysl. Lidery lepsze bo mja wiecej hp i mniej uh zejdzie.A poza tym lidery jeszcze atakuja z dystansu wiedz doze bedzie jak jestes palem. Ja bym wzial ds i lidera ds blokuje lider nawala a jak sie przezuci to moze na liderka a ty se stoisz i nawalasz jesli przezuci sie na ciebie to wejdziesz na nizszy lub wyrszy poziom i przerzuci sie na potworki!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Bierz ds to sie bardziej oplaci.. 8)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
Lokacja: Za górami za lasami...
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Raczej jej brak.
Świat: Ziemia
![]() |
![]() Ile taki lider wytrzyma udzrzen z pazura od DL'a??
Bo jak mało to raczej niezbyt fajnie by było gdyby ci zjechał taki lider.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() dsy sa leprze.
Amera Trooper: a co do walki z dystansu, po co Ci ona jak i tak nie biegasz z dlem tylko stoisz... n/c pewnie nawet dl nie widziales a sie udzielasz:|
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Jezeli nie macie blokera to lepsze Lidery bo ty z boltow bedziesz dosc mocno walil ale jak macie blokera to DS,ale on ma slaby def(ale mocny atak) ale z pazura bedzie dosc mocno obrywal i moze pasc al lider wiecej hp i lepszy def typowy bloker
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2004
Lokacja: Stolica
![]() |
![]() No niestety co racja to racja Lider jest lepszym blokerem od Ds'a :O ponieważ jak muwili panowie up Lider ma więcej obrony więc bierz 2 lidery 8)