|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Strona ciągle się rozwija. Dziś MatKus ukończył nowy download oraz linki. Ponieważ bardzo często narzekaliście, jakoby dowload przypominał stary layout strony - postanowiliśmy to zmienić! Od dziś jest estetyczny, nowe pliki będziemy dodawać znacznie łatwiej. Jeszcze nie wszystkie pliki są wpisane, ale pracujemy nad tym 8). A co złego było z linkami? Teoretycznie nic, ale teraz znacznie łatwiej jest dodawać nowe i nowe strony. Dlatego z tego miejsca prosze o podawanie tutaj linków, które warto wpisać do spisu, najlepiej z niedługim opisem . Strony NIE MUSZĄ być tylko polskie. Dzięki wam niedługo dział "linki" stanie się potężną bazą danych o wszystkich skupiskach Tibijczyków w internecie
![]() Pozdrawiam Zespół Tibia.pl ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
![]() |
![]() Dobrze widzieć Polską rozijającą się w sumie dośc szybko strone
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zaraz wyprobuje download
![]() Coraz bardziej mi sie ta strona podoba ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() Gdzie podawac linki jak chce sie by znalazly sie na waszej stronie?
???????????? |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Hell
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 40
Poziom mag.: 44
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 06 2004
|
![]() Proponowałbym aby wybrany link (strona) otwierała się w nowym oknie.
Myślę że to wygodniejsze. |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
|
![]() www.tibia.xx.pl
B.fajna strona myśle że jest minimalnie po was albo minimalnie przed wami kwestia gustu. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Fantasy
![]() |
![]() www.isara.prv.pl -- serwis poświęcony isarze
www.tibia.gery.pl --znane www.tibia.xx.pl-tesh www.tibia.de ----rowniez www.tibia..com --i to to chyba wazniejsze a i. www.tibia.pl --najlepsze
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: yyy o co chodzi ?
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arthas Dark'Fist
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Monarh
Świat: Xantera
Poziom: 53
Poziom mag.: 46
![]() |
![]() Hbpolska.prv.pl <-- Tutaj jest forum poswiacone tibii
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Poland (Gdańsk)
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 150
|
![]() Ja mam z kumplem bloga o tibii wiem ze to nei to samo co strona ale podaje choc teraz mam y przerwe
www.tibiabykori.blog.onet.pl
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2004
|
![]() to i ja dam linka www.kalczyn.friko.pl moja strona ze zdjeciami to jest
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
|
![]() Oto moje www:
http://www.tibia.focus.digimer.pl -No całkien niezła strona o tibii (polska) ![]() http://mysite.verizon.net/vze7p87m/ Superowa strona dla mnie encyklopedia o całej tibii (angielska) ![]()
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: Wyszków
![]() ![]() |
![]() www.betikes.prv.pl - moja stronka o fantastyce i grach mmorpg, w dziale tibijskim znajduje się całkiem niezły poradnik i trochę screenów (dział będzie rozbudowywany)
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Chciałbym prosić o dodanie linku mojego serwisu o tibii.
World of Our Tibia < www.mytibia.glt.pl > krótka informacja: Serwis dla graczy w Tibię |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() http://www.polanie.asternet.pl/
taki adres pewno będzie miała strona jednej z Polskich glidii z Calmery, do działu "linki" jednak puki co nadaje się tylko: http://www.polanie.asternet.pl/gallery/?p=list [Galeria Polan] |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
|
![]() Uprzejmie prosze o dodanie mojej strony do działu Linki.
Adres strony to : http://www.tibia.gc.pl Jest to nowe, dynamicznie rozwijające się forum, poszukujące ludzi chętnych do współpracy. Z góry dziękuje. |
![]() |
![]() |
#17 |
Nikt ważny
|
![]() hmm widizałem dwa linki do tej strony tutaj ale troszkę inne. Treść jest ta sama ale wchodząc przez tamte linki nie zawsze sięstrona chce załadować. a przez ten link narazie nie miałem problemów z wejściem na Encyklopedię Tibii. Co tam wartościowego? Na pewno większość z was wie ale powiem: bardzo dobre kalkulatory to co powinno być na stronie o Tibii i kilka innych rzeczy, których nie będę wymieniał
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 03 2004
|
![]() Uprzejmie prosze o dodanie mojej strony do działu Linki.
www.tibia.forum.prv.pl drugi adres www.tibia.krolowa.com jest to forum tibijskie oczywiscie nie dorownuje portalowi tibia.pl ale mozna znalezc tam wiele przydatnych informacji na temat tibii, wiele ciekawych zdjec, porad, filmow tibicam. Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja podam strone
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 07 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() ![]() |
![]() No więc podam stronkę mojej gildii, którą sam zrobiłem. Jest tam baaaaaaaaaardzo dużo screenów dobrej jakości
![]() www.borg.collective.prv.pl Chciałbym również otrzymać od Was jakiś baner i wwalic go w mój rotator na dole strony i wzamian żeby nasz banerek się gdzieś tutaj znajdował =DDD Pozdro |
![]() |