|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Kraj-stolica chamstwa i noobstwa | |||
Polska |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 69.81% |
Brazylia |
18 | 33.96% |
Szwecja |
4 | 7.55% |
Wielka Brytania |
0 | 0% |
USA |
0 | 0% |
Chiny |
0 | 0% |
Niemcy |
1 | 1.89% |
Inne |
1 | 1.89% |
Nie jestem rasistą ^^ |
9 | 16.98% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 53. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Osoby z jakich krajów Was najbardziej wkurzają? Też nienawidzicie przywitania typu "br?, "pl?". Wypowiedzcie sie jakie to kraje (oczywiście biorąc pod uwagę że zawsze są wyjątki) w których najwięcej pożywki dla noobojada xD. Mile widziane przykłady, sytuacje etc.
P.S: To nie temat wyśmiewający się z noobów, tylko z przywar krajowych, więc no deleting plx ![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Br to sk******** bo tak nie jest nie ocenia sie kraju po 10 latkach i to jest moje zdanie @Topic: br sa takie jakies nie teges ![]() ![]() @down: stare jak swiat boze plz zeby ten temat nie znaabial bo na to sie chyba zanosi [ten mi ukradl moja jagodzianke a w tibi ukladl mi daggera , blux i ajm cracked, fucked, noobed plase fri itamas -.- nie do wszystkich] ps. ankieta jest troche kiepska bo mozna zaznaczyc nie jestem rasista i wszystkie inne ![]()
Whish you were here [-] Nocie plx ![]() ![]() Nie przekarmiajcie trola bo sie pozyga :/ Ostatnio edytowany przez Masterek Danio - 09-05-2006 o 20:11. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Profesja: Druid
Świat: Askara
Poziom: 32
Poziom mag.: 32
|
![]() Polska!!
Ostatnio na askarze ludzie chodza i krada itemki mowia ze sa nooby wciagaj w rozmowe po pewnym czasie ty pokazujesz mu bron czy jakis element eq na ziemi(bo przekonuje ze nie wie co to trade)on poison field doskakuje destroy i po twoim itemku jeden pokazal sztuczke i chyba z 10 polaczkow nasladujei, oczywsice tylko polacy daja sie nabrac raz jak przechodzilem kolo swiatyni to z 5 osob(20-40 lvle) rozmwialy miedzy soba kjak zabic kolesia takiego zlodzieja bo sie schowal w swiatyni... |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Przemyslaw Moreno
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 12
Skille: 13/17
Poziom mag.: 7
|
![]() Mnie tez tak zrobili i wzópełności się z tobą zgadzam.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mnie najbardziej wkurzajął Brazilijczcy , jak sie zezłoszczą to już po br gadają a ja donich po angielsku (itak pewnie nic nierozumiją
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() ile jeszcze takich tematów będzie...?
jeśli chodzi o mnie to br jak mowisz do nich a oni po portugalsku nawijaja -.-''
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Furora
|
![]() Polacy....nikt nie potrafi byc tak niemily i chamski dla rodaka jak Polak...zreszta bylo to juz klepane 1000 razy pod czym sie podpisuje...
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Łuków/Jungle
Imię: Elveth
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 86/83
Poziom mag.: 7
|
![]() W każdym kraju są idioci, złodzieje itp. oraz porządni gracze. Nie można w ten sposób uogólniać... Zawsze znajdzie się jakaś "czarna owca", która psuje opinię... Poza tymm to tylko gra! Mnie nie obchodzi z jakiego kraju ktoś pochodzi, bo co to za różnica?
![]()
#9 |
Guest
|
![]() Widać niektórzy nie zakminili o co mi chodziło...jak wiecie to raczej nie jest wtórny temat, bo nie mam zwyczaju powtarzania i plagiatowania (noo może avatar jeden...xD) w negatywnym słowa znaczeniu...
|
![]() |
#10 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Zaznaczyłem nas, a dlaczego? na to odpowiedzcie sobie już sami...
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Adrika
Profesja: Elder Druid
Świat: Nova
Poziom: 114
Poziom mag.: 68
|
![]() Zapomniałeś o Hiszpanach, chyba że kwalifikujesz ich jako BR...
Ogólnie rzecz biorąc w każdym kraju są i dobrzy gracze, i kompletni idioci, ale nasz kraj chyba przoduje w tej drugiej kategorii ![]()
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mi sie wydaje że Polacy są idiotami dlatego że sie popisują przed innymi , myślął że jak jest sie lepszym więcej wolno i chcą być najlepsi poprzez trapy itp.
No ale jakieś 35% (miejmy nadzieje że chociaż tyle :> ) Polaków nie zachowuje sie tak ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Gdzies na Forum Czego nie lubi: Trollingu Postów: 1⅞
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @down: ehhh.... widac ile masz lat
Whish you were here [-] Nocie plx ![]() ![]() Nie przekarmiajcie trola bo sie pozyga :/ Ostatnio edytowany przez Masterek Danio - 09-05-2006 o 21:12. |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() W kazdym kraju sa zli ludzie kturzy sa noobami itp. Ale polacy sa najgorszi pod wzgledem zabijania sie nawzajem.Mozna powiedz po obserwacjach ze polacy to kraj w kturym kazdy sie zabija (w Tibi). I to mnie wk****wia ze wieksza czesc polakuw to po***y !!!!
|
![]() |
#15 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() -wk***** mnie pisanie 'jush' i tym podobne
-wk***** mnie wpierniczanie to polowy slow 'q' ( aka ziomq itp ) -wk***** mnie obsesyjne lamanie podstaw ortografii -wk***** mnie chroniczna nieznajomosc angielskiego ( basic basics ) -wk***** mnie idiotyczne nicki, zarowno PseudoEloZiomalowskie jak i te pozbawione sensu. Mozliwe, ze gdybym znal portugalski i mial rozeznanie w tym jak i o czym pisza br zaglosowalbym inaczej, ale nie mam. vote: pl edit: Kradnac i zabijajac wyrabiasz negatywny stosunek do siebie. Robiac z siebie idiote - lekcewazacy stosunek do nacji. Naprawde nie dziwie sie, gdy Szwedzi ( z reguly nieglupi Szwedzi ) z nas smieja.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 10-05-2006 o 02:10. |
![]() |