|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() Mam pytanie a mianowicie jak ukryc postacie na moim koncie ?? Cze sto wqrwia mnie pytanie "czy to ty jestes <.....> z tytani ?? Chcialem zapomniec o tym, wykasowalem postac ale i tak to widac (a przynajmniej ja widze) powiedzcie mi co zrobic plx
P.S wchodze www.tibia.com/ MY ACCOUNT i co dalej ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Usunięta postać zniknie z tej listy po tygodniu od usunięcia... przez ten czas można ją jeszcze przywrócić. Później tracisz ją bezpowrotnie.
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2004
|
![]() nie o to mi chodzi. chodzi mi o to zeby ktos, kto wejdzie sobie na informacje jednej z moich postaci (powiedzmy ze mam na koncie 3 postacie) nie bedzie widzial nickow innych postaci
PS Niewazne zreszta juz na to wpadlem ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Arcania
|
![]() Załóż sobie każdą postać na osobnym koncie
![]()
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Logujesh się na swoje konto, wybierash postać którą chcesh ukryć i odznaczash haczyk przy napisie (bodajże) "Show your acc information" (napewno coś w tym stylu
![]() Edit: Niedoczytałem twojego posta do końca ![]() |
![]() |