|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Kozienice
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lord Guinness
Profesja: Sorcerer
Świat: Antica
Skille: 18/22
|
![]() Heja... kiedyś pisałem że mam takie kratki..... i jeden z użytkowników napisał do mnie że musze zmienic zeby bylo 16 bitow w opcjach windowschowych zrobiłem tak jak on mowił i jest git!! bo nie ma kratek ale jest jedne klopot oto grafika kturom ujżałem na 16 mapie bitowej
ss ![]() wiem ze to mały problem ale mi to przeszkadza. Jak ktoś by nie widział w czym problem to w tym że twarze som takie kwadratowe ;/ plz help gg 784844 lub tutaj !! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Jeśli dobrze rozumiem to miałeś zamiast "ciemności" takie małe kropki. Jeśli o to chodzi to wystarczy zainstalować najnowszego DirectX'a
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Juz jadlem.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Guardian vel Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 69
Skille: 89sw/89
Poziom mag.: 6
|
![]() Zla wiadomosc. Zmiana directX wcale nie musi pomoc. Ja mam najnowszy DirectX i dobre stery do grafy i mam kropy. Pomoglo dopiero pogrzebanie sie w tibia.pic. Zmienilem efekty swietlne na jednolity roz. Wyglada to jak prymitywny light hack, ale inaczej nie dalo sie grac :/ W kliencie 7,61 (z test serwa) juz wszystko jest dobrze i mam dostepna opcje show light effects. Ja mysle, ze to wina klienta niekompatybilnego z nowszymi sterami do kart 3D. Teraz wyczekuje na update :-P Liczba klatek z 15 teraz wzrosla mi do 50 na tescie xD Wiec Guinness czekaj na update i pozbedziesz sie tego problemu bez zbednego kombinowania.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
Profesja: Paladin
Świat: Isara
Poziom: 40
Skille: 77+/62+
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Spróbuj rozdzielczość pozmieniać myśle iż powinno pomóc
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Kozienice
Imię: Lord Guinness
Profesja: Sorcerer
Świat: Antica
Skille: 18/22
|
![]() hejka mam karte graficznom SiS 650_651_M650_740 może ktoś wie gdzie moge sterowniki znaleźć do takiej karty graficznej?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March