|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() Daja jakis link wejdzie sie na niego i traci sie wszystkie przedmioty nawet w depo.
Dzis mnie to spotkalo. Neterio na Julerze mówil ze jak wejde na ten link to bede miał darmowe premium account ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Buhahaha najstarszy trik "chakerski" (specjalnie przez CH).I co myslisz ze ktos tobie da za free pacca? Dzisiaj jest tak ze nic nie dostaniesz za darmo nawet zona nie da ci d**y za darmo.
EDIT: byłem 1-szy ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() To jest tak, jak sie wchodzi na wszystkie linki...coz masz keyloggera.Radze na przyszlosc przeczytac temat "jak nie dac sie shackowac".
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
![]() |
![]() czym sie tego pozbyc, zmienilem haslo a wraz wlazi na moje konto
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() Spróbuj przeskanować dysk Adwarem (lub innym progsem do usuania spyware), antyvirem, a jeśli to nie pomoże to format C.
Edit : Dzisiaj po valori krążył taki link pod pozorem 15 dniowego pacca: www.cips(cut)oft.friko.plll<<<nie wchodź!! ------ Edit by Gremlin Ja naprawde zaczne dawac bany za nieswiadome rozpowszechnianie linkow do keyloggerow. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 05 2004
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() @Gremlin: Sorry, specjalnie tego nie zrobiłem, chciałem dać ten link aby nikt tam nie wchodził, no ale faktycznie mogło to mieć odwrotny skutek.
@Topic: Dzisiaj za to dotałem list w depo. Oto treść: xXx Thais Welcome! You win Premium Account on 3 months. You send e-mail: free_pacc@(cut).net, NUMBER ACCOUNT, PASSWORD, and Confuguration Number! Configuration Number: 889642354 Good Luck! buhahaha. Nieźle się uśmiałem. ![]() Ps. Specjalnie wyciąłem część maila żeby nikt przypadkiem go nie wysłał (na wszelki wypadek). ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 06 2004
|
![]() Takich linków jest coraz więcej mnie ostatnio tesz shakowali tylko szkoda ze zapomnialem hasła do e-maila i nie mogłem odzyskać mojej ukochanej postaci
--- Elite Riwimi-9lvl Knajt-Lunara |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Hehe, ja miałem coś podobnego: ostatnio GM ostrzegał, żeby nie wchodzić na jakąś stronę(adresu nie pamiętam). Więc co miałem zrobić? Wszedłem na nią.
![]()
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Ja miałem podobnie.....gram sobie i nagle spostrzegłem że moja postać sama się porusza chociarz niczego nie dotykałem szybko zmieniłem hasło i to się już więcej niepowtórzyło....
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 05 2004
|
![]() @gryzzly:
postać sama się porusza... lol Poprostu miałes coś nawalone z klawiaturą. Gdyby na twoje konto weszła osoba obca zostałbyś automatycznie odłączony od servera Tibi <znaczy sie "dostałbyś kika"> |
![]() |