|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Witam serdecznie
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz czas zaprezentować kilka zmian: boh - ![]() Crusader Helmet - ![]() totalny (wg.mnie) HIT! - Knightlegs!!!! - ![]() Guardian Shield (taka ladniutka ![]() ![]() RESZTE ZAMIESZCZAM W NEXT POSCIE, POST WYSZEDL ZA DLUGI I NIE MOGLEM UMIESCIC (niewiem dlaczego ![]() BTW: Zdjecia naprawde sa ostrzejsze, tutaj wiekszosc jest w JPG ktory ostro rozmywa... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() CIAG DALSZY
Ladne wykonanie - green tunic - ![]() Soldier helmet (kiedys byl w nowej grafice na wersje 7,11) - ![]() next TOTAL HIT - DEMON SHIELD - ![]() Spear (w locie wyglada podobnie) - ![]() Snieg(ziemia na vedze, senjii i foldzie) - ![]() Noble Armor (takie srednie) - ![]() Stone Tile (te kamyczki, w wiekszosci miast takie "chodniki" jakby) - ![]() I mam jeszcze pytanko... Czy zmieniac knight armor? W tej grafice jest naprawde ladniutkie(n9iestety obrazka nie posiadam), ale to mi sie bardziej podoba, lecz troche pod demonarmor pasuje ![]() ![]() Mam nadzieje ze sie podoba ![]() Pozdrawiam tomo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nikt ważny
|
![]() hmmm polecam serwer lycos.... jak założyć tam konto? Wejdź w dział "Zdjęcia" i tam znajdziesz na samej górze temat o tym.
btw. te (H) nie jest za nic więc ja mimo wszystko zostane przy starych grafach ale rysunki nie są złe
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() O K***A!!! O NIE!!! NIE MOWCIE MI ZE UPOMNIENIE "H" JEST ZA HAKERSTWO?!????
NIEWIEM CO ZA MODEK MI TO DAL!!! JA PIERDOLE DAJCIE MI BANA ZA PRZEKlINANIE ALE JEZELI HEGEMONN MA RACJE TO ZAJEBISCIE!!! DOBRZE WIEDZIEC ZE JESTEM "HAKER!"!!!!!!!!!! NO NIE LOL!@!!!! CZY CI MODKOWIE NIE MAJA SUMIENIA?!?!?! W KTORYM KURWA MOIM poSCIe PROBOWALEM KOGOS OKRASC!?!?!?!!?!!?!? O nieeeee, jezeli sprawy maja sie tak rozwijac to ja podziekuje... Opuszcze to forum jezeli dostalem upomnienie za cos czego nigdy i jeszcze raz nigdy nie robilem, nie robie, i robic nie bede... Nie po to ja specjalnie przestaje uzywac tibii gg, przenosze sie na inny swiat itp, zeby byc czystym od tego scumu, zeby dostawac upomnienie ze jeszcze JA KOGOS CHCE SHAKOWAC!!! ZADAM WYJASNIEN OD MODERATOROW! W KTORYM POSCIE PROBOWALEM KOMUS UKRASC KONTO!?!?!?! No? W ktorym?Jezeli to oznacza "haker", opuszczam to forum, jezeli co innego - zostaje... Ale jezeli haker to mozecie mi dawac bany na ip i inne rzeczy, bede wami gardzil... a jezeli mi nie udowodnicie dlaczego mam upomnienie to zadam wyjasnien, albo sciagniecia upomnienia... Zreszta wam to wisi, bo jestescie boscy, przeciez... Mozliwe ze to moj ostatni post, jezeli jest tak jak opisalem mam do was krotkie przeslanie - Myslalem ze najwiekszymi gnidami w polsce sa politycy, ale calkiem niezle wam idzie w doganianiu ich... Jezeli to co opisalem nie jest prawda, przepraszam was za wszystko, zwracam honor... Edit------> Zreszta, jak juz ktos powiedzial do pliku *spr nei da sie wsadzic wirusa,trojana ani podobnego scumu Wasz na zawsze haker i zlodziej kont |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nikt ważny
|
![]() hmm nie gorączkuj się tak.
(H) to nie znaczy Hacker. Luknij sobie tutaj a dowiesz się, żę nie jesteż postrzegany za hackera tylko dostałeś upomnienei, za rozprzestrzenianie programów hackerskich. Może i to ta groźniejsza odmiana upomnienia a może po prostu gdzieś napomknąłęś o sciąganiu np tibiigg itp przeszukam forum i sprawdzę posty. Może dowiem się czemu masz upomnienie..... (loading... strasznie wolno to trwa ![]() no trochę sięprzelizyłem ![]() (loading) no i widzisz? po co było sięgotować? Cytuj:
I po co było tak kląć? teraz pewnie drugie upomnienei ci wlepią ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Co do grafik to całkiem zajefajne. Trzeba przyznać, że to kawał dobrej roboty. Co do upomnienia to znów jakiś modek się pomylił i dał upomnienie Hakerskie zamiast CHamskiego
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2003
|
![]() Hmmm.. ladne, ladne... a z jakiego programu korzystales? (link plx)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Muahahhh... Fajnie ze stwierdzenie ze zamknalem dzialalnosc gildii poniewaz spora czesc czlonkow ja olewala to jej obrazanie? Supa! Swietnie... Jedyna osobe ktora obrazilem to byl jeden koles ktory na poczatku sie przymilal do gildii (nie mial spelnionych wymagan a bardzo chcial dolaczyc), a potem jak go wziela inna gildia w ktorej byl gh za darmo a zadnej wiezi z czlonkami, zaczal sie nabijac z mojej gildii... Powtarzam ze NIGDY BYM NIE OBRAZIL CZLONKOW SWEJ GILDII! Zwlaszcza ze bylem jej liderem... Do tej pory ubolewam nad jej zamknieciem... Nawet mam na kompie taka notke - You have disbanded the Spawn of Villentrenemerth. - koniec ery smokow ...
wiec mi nie mowcie o tym nawet, a nazwanie mnie hakerem tak obrazilo moj honor, ze mozecie mi dac bana nawet, na tym forum bede sie staral sie utrzymywac kontakt tylko z wartosciowymi ludzmi (ktorych z dnia na dzien ubywa)... Oczywiscie jezeli nie odstane bana, a jezeli dostane to trudno.... Moze znajde inne forum, ktorego nie zalala fala noobostwa... hmm, jest jeszcze kwestia ze moze jestem hamem, ale osobiscie sie za szynke nie uwazam ![]() Ontopic: Nie wiem jaki link ![]() ![]() Dajcie glupie 7mb to bedziecie mieli te grafike dla siebie... No nie liczac tego ze wczesniej was shakuje ![]() edit---> A jesli nie wierzycie to spytajcie bylych czlonkow gildii....... NA forum na pewno jest lanther ale on malo siedzial na guildchannelu, ale tyle co widzial to niech powie... Do swojego old squadu ---> sorry ze was tak obrazalem, chcialbym tylko wiedziec jak was obrazalem, i czy czuliscie ode mnie "mobbing" ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nowy wątek, nowy post
![]() Dzieki wielkiej pomocy kotomaniaka (udostepnienie miejsca) GRAFIKA JEST MOZLIWA DO SCIAGNIECIA!!! TAK TAK ![]() ![]() Grafike mozna pobrac z tego linka. Mam nadzieje ze sie podoba! Prosilbym ktoregos z moderatorow o usuniecie napisu "no download narazie" bo zniecheca ludzi ![]() Enjoy~ AHA! KONCOWKE TO MOZE BYC TROJAN ZMIENIAMY NA RAR!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() Coś ci ten sznurek nie działa.
![]() Powiedz czym można rozpakować plik SPR? A później czym mogę wszystkie podmienione grafy sapkować znowu do jednego nowego SPR? Skąd wziąść takie progaamy? Jeśli mógłbyś to podaj linka. ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Podalem ci to w stworzonym przez ciebie temacie..... Nawet z linkiem... Program to tibia sprite editor (reebow sprite editor inna nazwa)... odpowiedz na all pytania: mozna
CHOLERA ! Link dobry, sprawdzalem.... po wlaczeniu pojawi sie cos jak nie mozna wyswietlic strony... Popatrz na pole adresu - Bedzie pisac tibiaspr.to_moze_byc_trojan... Zmien to_moze_byc_trojan na rar i bedzie dzialac! JEzu! Przeciez sprawdzalem, link 100%sprawny! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: W Khazad-dumie
![]() |
![]() owszem lanther gdzies jest na forum bo lanther to ja..racja, niechcialo mi sie siedziec na chanelu gildii..
![]() ![]() grafiki niezle gratz... jak niegram w tibie to gram w diablo, jak niegram w diablo to cos rysuje na blaszaku wiec mnie zainteresowal temat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nibiru.
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Duzo sie nie nameczyles z Pracami Eloryna
![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez sebcio - 31-08-2004 o 11:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Ładne grafki ci wypadły. Muszę przyznać, że w paincie o coś takiego ciężko, ale wciąż będę się starał. Oblukaj moje PixArt w 'zdjęcia'. Oraz 'Khan:Ładny Komiks? Ładne pixarty? Chcecie więcej?' - znajdziesz tam troche grafy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() No fajne, zobacz też moje Elfy i projekt miasta
![]()
![]() |
![]() |
#16 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
btw: wszystkim sie podoba, ale w reputacji tego nie widac -.- Nic nie sugeruje -.- |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
ROTFL! xD Szczerosc rox :D No ale sila rzeczy te itemki to nie ty robiles bo przecie PRAWIE kazdy moze se wlanac czyjes grafiki do *.spr, ja tez nic nie sugeruje xd
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan
Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Ja tutaj też zrobie temat z bmp i spr.. narazie mam już 300 obrazków podmienionych w grze ale jeszcze muszę jeszcze trochę dodać..
![]() |