|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Witam... Dzisiaj odkrylem jedna ze swoich pasjii
![]() ![]() ![]() No to na poczatku moj mieczyk (i z gemem, drugi bez) chociaz bardziej to to noz przypomina ![]() ![]() A tutaj z gemem (troche kwadratowo ten gem wyglada ![]() ![]() 1szy wypada z vampa (rzadko), drugi z vampire lorda (nowy monster, predko go nie zrobie bo potwory i ludzie to dla mnie jak narazie blackmagic ![]() Jak znajde wolna chwilke, to zrobie jakies zbroje ![]() ![]() BTW: Prosze o wyrozumialosc, to byl moj ABSOLUTNY DEBIUT! Pierwszy raz robilem cokolwiek zwiazanego z pixelart... Pierwsze otworzenie painta by zrobic jakiegos pixelarta ![]() ![]() btw2: Cos sie ostatnio sporo udzielam w tworczosci ![]() ![]() Edit ---> wy komentujcie, a ja sproboje do magic bloodsworda jakies piorunki doczepic wokolo ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#3 |
Nikt ważny
|
![]() Troszeczke one dziwne ale widzialem tutaj znacznie gorsze. Musisz jeszcze sporo popracować nad kszttałtami i cieniowaniem ale ogólie są spox i podoba mi sięże są dwa - jeden ciut lepszy od drugiego- czegoś takeigo brakuje w tibii. Można by było kolekcjonować itemy. Teraz też można ale gdby było ich znacznie więcej było by znacznie fajniej
![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Dodaje powiekszona wersje (powiekszona typowa przegladarka obrazow w windowsxp. Po prostu zoom in dalem ![]() ![]() Jak na jeden z pierwszych razow to mi sie nawet podoba ![]() A jeszcze odnosnie ksztaltu, staralem sie zmiescic w przyjetych przez tibie regulach (32x32) a w takim rozmiarze to naprawde cholernie trudno jakis fajny ksztalt zrobic... Nie mowie ze nie mozliwe ale nie dla takiego newba jak ja... Karwa---> Mam taki zamiar ![]() ![]() ![]() ![]() btw: mi sie najbardziej podoba rekojesc ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten z piorunami wyglada cool (nie twierdze ze poprzednie są do dupy)
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bat Axe -
![]() A teraz cos dziwnego... Oczywiscie bylo by w rlu trudno osiagnac takie cieniowanie na przedmiocie (zwykle stosuje takie jak w tibii, swiatlo od lewej), poniewaz to tak jakby swiatlo padalo jedynie na srodek i sie na nim skupialo ![]() Bat axe troche nienaturalny - ![]() A statsy? You see bat axe (Atk:41 Def:25). It weights 80 oz. Eyes of bat are in this axe. (dwureczniak, cos takiego jak giant sword u swordow ![]() Hehehe, podoba sie? To tez na paincie oczywiscie ![]() Tak btw: Cholera ![]() ![]() Macie jeszcze kontur - uzupelnijcie go sobie jak chcecie ![]() ![]() -----> Poprawilem jedna literowke ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Heh, widze ze wzieles sobie do serca moja rade =] Zwieksz troche cieniowanie na ostrzu i dodaj jakies urozmaicenia do raczki~ A ten "nienaturalny" b axe troche Ci sie skopal po zapisaniu do formatu .jpg =/
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() kald ---> thx
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tutaj lekko poprawiony ![]() ---> Kurde ;p Nie umiem zadnego obucha zrobic ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zmniejsz o jeden pixel ten najciemniejszy cien i bedzie good...Przydaloby sie tez zebys zblurowal brzegi, ale nie uzywasz psp -.-
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
Lokacja: Dunno :!
Stan: Niegrający
|
![]() Ten axe hmmmmm.... bylby lepszy gdybys tak jak powiedzial Kaldrick zblurowal
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pozwolilem sobie troche pobawic sie z tym toporem...Pierwsza wersja, z dodanym tylko blurem~
![]() Druga, z krwia, oswietleniem i takimi tam bajerkami +P ![]() Tyle ze ja nie umiem pracowac na tak malych obrazkach... Duzo lepiej wychodzi mi cos w tym stylu: ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwsza wersja Bat Axe'a Barona wygląda najlepiej. Ta z krwią... Średnia.
Bloodsword wersja pierwsza wymiata!
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.
![]() ![]() |
![]() BK-ten ostatni post tresciwy, nie ma co...
![]() Mi sie podoba kazdy pixelart jaki tu zamieszczono-Bloodsword-9/10 Magic Bloodsword-7/10 Thunder Bloodsword(?!)-zrob cala animacje to bedzie 10/10 ![]() Bat axe vol.I-8/10 Bat axe vol.II-7/10 Bat axe vol.III-7,5/10 Blured Bat axe-7,5/10(bardziej mi sie podoba ten normalny ![]() Innormal Bat axe-8,5/10(ten fajnie wyglada ![]() BK's Halberd-6/10...? Dziwne takie ![]() Kapniecie sie ktora bron jest ktora? ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Math- ja zrozumialem
![]() A Teraz Fanfary~! DA BIGEST SHIT OF DA WORLD! Powie m szczerze... Zje.balem doskonaly szkic... Sprobuje jakos inaczej narysowac... A to tak na ozywienie tematu ![]() You see blood shield (Def:32). It weights 35oz. This is cursed shield of vampires. Wiem ze gawno ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() tarcza wymiata!!
tylko usun to na dole te dwa kolce i bedzie git ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
Lokacja: Tam gdzie rosną bubki.
|
![]() Blood sword ten z piorunami wygląda tak troche jak tasak z piianka do golenia wokoło, a tarcza ciutke przypomina morde krówki.
A tak po z artym ładne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
wkurza mnie w tej tarczy Ja (1-08-2004 21:48) ze wyglada jak byk Ja (1-08-2004 21:48) XD Ja (1-08-2004 21:48) jeszcze jej nie skonczylem kaldrick (1-08-2004 21:48) +P Ja (1-08-2004 21:48) ale kurwa jak leb byka kaldrick (1-08-2004 21:48) +PPPPP Urywek rozmowy mojej i kaldricka przez gg... Cytuj:
Lol... Tasaki wygladaja jak siekiery >.< Niewiem gdzie ty pianke widzisz ale ok.... Moze wyjasnij co ci sie nie podoba? Bo ja moge powiedziec ze na pracy yona nic nie ma chociaz bedzie tam zajebisty art, i powiedziec ze mi sie to nie podoba... Uzasadnij... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2004
|
![]() Najslabiej wypada topor. Mieczyk i tarcza fujne.
Oczywiscie jak na poczatek przygody z pixelami ![]() Kippuj guud worka dalej ![]() Czekam na kolejne "dzielka" |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Kolejne "dzielko"...
![]() You see sword of fury (Atk:47 Def:20). It weights 43oz. You feel something powerful in this sword. Kaldrick (niewiem czy widzisz) ==> Zblurowalem leciutko brzegi ![]() |
![]() |
![]() |