|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Masz 7 dni na odwołanie się od bana, napisz odwołanie, możesz maile do CIPów wysłać (większa szansa powodzenia niż pisanie do csa lub GMa w grze). Jeśli nie spamowałeś to być może (10%) że ci się uda bana odkręcić.
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() pisza mi ze o 18.59 bana dostalem za spam, i ze to przez chara o xsywie Sujaz. a ja sie nim logowalem o 17.17 i to na dodatek nie daleko carlin gdzie nie bylo ludzi i nic nie pisalem. wiec nie wiem za co ten pier...ony ban
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() To ty sie chwaliłes w newsach że uzywasz proxy, mc, gg itd? ^^
Gratzy~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Dębowy Zagajnik
|
![]() Wytłumacz mi sformulowanie "za nic" bo go nie rozumie.Jak spamowales to dostales bana za nic nie mogles dostac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2004
Lokacja: Ab'dendriel
|
![]() znam ten ból. kiedyś też dostałem bana tak za nic na 7 dni.szedłem po czar na hmmy i mnie wylogowało.chciałem się wbić ale dowie działem się że mam bana.i taki jest pech!!
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
|
![]() TEZ MAM BANA KURWA I NIEWIEM JAKI JEST ADRES EMAIL DO NICH JAK KTOS MI PODA BEDE W DZIECZNY
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() założe sie ze spamowales tylko sie niechcesz przyznać
btw spammer=noob |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2004
Świat: Aurea
|
![]() A moze to nie bany tylko banany
Banana moze dostaliscie za nic...
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Kurde nie ma banów za nic tak samo jak nie ma ma palaków którzy sie trzymają razem :joke: i nie wicskj wałków, że za nic dostałeś bana. I może źle napisałeś i dostałes banana?? Muisz nacisnąć ctrl + r i napisać w czym problem. SS jako dowód mile widziany.
Merawo Paladyn lvl 19 Recruited Ones of the Almighty Tibians Amera POLACY TRZYMAJMY SIE RAZEM GÓWNA NIKT NIE RUSZY!!! Wejdź TU a zobaczysz coś związanego z tibia!! Ostatnio edytowany przez Merawo - 30-08-2004 o 01:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Nigdy nie dostaje sie BANA za nic.Moze dawno temu spamowales i teraz gm se przypomnial.Nie mozna dawac BANA za nic jak by sie cipy dowiedzieli to GM jush by nie byl GM.
|
![]() |