|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 12 2005
Lokacja: Tam gdzie oczy nie sięgają, a tylko wyobrażnia!
Imię: Mroczny
Profesja: Sorcerer
Świat: Świat Mrocznego
|
![]() Na początek wyjaśnie dziwnie brzmiący tytuł gildia niezależna - to taka gildia która nie jest oficjalna.
![]() Najważniejsza zasada to to że nie ma zabijania w wewnątrz gildi (to może zostać zakceptowane tylko po zlamaniu przez jednego z członków jakiejś ważnej reguły i tylko za moim pisemnym pozwoleniem) ![]() Nastepnie każdy kto chce należeć do grupy symbolicznie daje 2 gp ![]() Nazwa gildi: Czarny Fenix Każdy z członków w miarę możliwości będzie mógł polegać finansowo na gildi!(pożyczki) Do gildi może należeć każdy niezależnienie od profesji (sorccerer, palladyn, knight, druid) A i mój nick: Domenic Jordan ![]() Każdy członek również, będzie uzyskiwał pomoc (w miare możliwości) przy zabijaniu mocnych potworów! ![]() Adres gildi: czarnyfenix.fm.interia.pl - na stronce więcej o zasadach! Ostatnio edytowany przez Dendi - 12-05-2006 o 20:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Czy mogłabym dołaczyc do tej Gildii tylko że ja jestem na Zenerze
A ty nienapisałeś na jakim swiecie wiec ... mAM 14lev palladyn mój nic to : MagdaEdel |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ja bym mógł dojść do twojej gildi mam 11 lvl druid
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shurtugal Ratel
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 28
Skille: -
Poziom mag.: 31
|
![]() Czesc chcialbym nalezec do gildii. moja postac znajduje sie na guardii i mam 10 lvl. jestem knightem
|
![]() |
![]() |