|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2003
|
![]() Ostatnio schakowali mi postac level 47 knight. Nie uzywalem zadnych programow typu tibia gg itp. Mam pytanko, czy jest sposob na odzyskanie hasel. Nie bylo by problemu, ale hacker zmienil haslo takze na maila. Prosze o pomoc.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Mytho(L)ogy Hero
|
![]() Skoro hacker zmienił hasło także na maila to może być problem. Jeżeli miałeś PACCa to może miałeś rec key? Jeżeli nie to CHYBA (powtazam: chyba) nic sie nie da zrobic. Chyba, że napisać maila do dostawcy maila (lol), że ktoś dostał się do twojej skrzynki. 0.o olśniło mnie... Skoro ktoś dostał się do twojej skrzynki to pozostaje odzyskiwanie do skrzynki. Klikasz zapomniałem hasła, wpisujesz login, wpisujesz odp na pytanie i gotowe
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 04 2004
|
![]() no nie wiem czy "hackerowi" tak latwo by sie bylo wlamac na skrzynke pocztowa, chyba ze miales takie same haslo jak do tibii. Moim zdaniem mogla to byc osoba z bliskiego otoczenia ktora cie po prostu wykiwala.
|
![]() |
![]() |