|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Hawek of Candia
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 16
Skille: 50+/35+
Poziom mag.: 7
|
![]() Najlepiej expic na trollach w ab albo w carlin... Mogą też być roty i trolle w venore
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Początkujący
Imię: Mariox of secura
Profesja: Sorcerer
Gildia: -----------
Świat: Secura
Poziom: 20
Skille: ---
Poziom mag.: 17
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() miasto ? ;]
fibula rlz dla low lv sorcow/druidow (w 2h z lagami moj kolega zrobil cos kolo 8->14 lv czy 8->16) a ze jestes druidem to mozesz na fib. siedziec do 33+ lvla robiac od 16(?) lv ihy a pozniej od 24(?) uhy ;] sp odrabiasz na biezaco, z rotow bierz tylko cash z dsow jak chcesz. w wiosce jest mail box wiec mozesz wyslac ew. loota i siedziec dalej. za klucz zwraca sie pierwszego dnia kilkukrotnie, jak zaczniesz robic ihy to mozesz kupic jakiegos fsa zeby nie marnowac many na rozdzke
![]() Ostatnio edytowany przez Oskar111 - 13-05-2006 o 13:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 03 2006
|
![]() @UP
A moglbys jakos mi wytlumaczyc gdzie expic na fibuli albo wkleic mapke??? Skad wytrzasnac klucz??? Ostatnio edytowany przez Vandoz - 13-05-2006 o 14:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak wiec :
wejdz na tibia.pl i tam na mapke fib. kolo "portu" (na dole wioski) jest npc Simon de Begar (czy jakos tak ;]) podchodzisz do niego, klucz kosztuje 800 gp i mowisz hi>help>yes>yes>yes>bye (1 yes - tracisz 100 gp, 2 yes tracisz 500 gp, 3 yes - 200 gp [to wlasciwie koszt klucza ;p reszta to "pomoc"]) mapke zaraz skoluje, dodam na phtb i wkleje. Mapka: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zalezy od szczescia, jak sie wbijesz na ful resp i cie 8 rotow otoczy i kick to mozesz zginac ale naogol raczej nic ci nie bedzie, to samo jak sie na dsa napatoczysz => raz beda same chmurki a raz cie wezmie na combo lapka+drain
![]() Ostatnio edytowany przez Oskar111 - 13-05-2006 o 15:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
I na jakie potworki chodzic???? @Down I po co to piszesz???? Ostatnio edytowany przez Vandoz - 13-05-2006 o 14:16. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Manu Lisek
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 1
Skille: 10/10
|
![]() ale do tego nie musiales robic nowego tematu a jak juz zakladasz temat to w napisz w tytule o co chodzi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Wielkie thx.
A i jeszcze jedno. Czy moglbys mi ktos powiedziec na jakie potwory moglbym sie natknac??? Do tego expowiska sie wlazi przez studnie??? Ostatnio edytowany przez Vandoz - 13-05-2006 o 18:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Anime World
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karnisz Grax Kolanko
Gildia: ...
Świat: Nova
Poziom: 43
Skille: 68/63
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Czy na 10 lvl dam rade uciec ds'owi?~~
mowa oczywiście o podziemiach na fibuli
........:::::::: ( ) |\/| G \/\/ T F |\| ( ) ( ) |3::::::::........ Ostatnio edytowany przez ShinjiIkari - 14-05-2006 o 09:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2004
Profesja: Elite Knight
Świat: Keltera
Poziom: 87
Skille: LIPNE:P
![]() |
![]() uciec dasz radę, ale bez lagów.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2006
Lokacja: Anime World
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Karnisz Grax Kolanko
Gildia: ...
Świat: Nova
Poziom: 43
Skille: 68/63
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() dzieki
![]() znalazlem sposob na ds'a dzieki któremu nie trace hp a on nie zyje ![]() ile trwa resp ds'ów na fibuli?
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() Jeszcze moje pytanie.
Jak sie wchodzi do fibuli, to tam sa takie korytarze <nie umiem inaczej nazwac>, do ktorych nie wchodzic by nie dednac??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2005
|
![]() ja też! ja też mam pytanie! noooo też mam też!!
![]() jak poprawnie użytkować forum? jak używać opcji 'szukaj'? jak nauczyć się czytać? co to jest temat przyklejony? i czemu taki temat jest przyklejony?? no i czeeeeemu taki temat jest jednym z pierwszych w tym dziale noo.. rozumiemy się? -_- to czemu najpierw nie sprawdzacie a zakładacie n'te tematy o tym samym? wiecie co spotkało jeden z takich tematów? nie? to dlatego, że ktoś nie szukał nawet i nie spojrzał: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=10383 proszę dzieci - oto miś... Gremlin już łaskawie w jednym z takich tematów podał wam wszystkie linki i powinniście tam zajrzeć, by nie zawracać głowy tymi samymi pytaniami, które tu są wałkowane w nieskończoność d.Taube
Time after time, while their bodies lie sleeping, incarnate they in the bodies of men. Teaching and guiding onward and upward, out of the darkness into the light. she lost somewhere her time.. get me known if You find it for me XD mam obiekcję przez opowiadaniami, gdyż zaglądając w jedno, zostanę zawalona dziesięcioma kolejnymi.. czasem jednak człowiek ulegnie, a to źle wpłynie na stan gg oraz PW, lecz cóż począć.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2006
Świat: Eternia
|
![]() Moim zdaniem najlepszym wyjściem byłoby pójście na roty w venore.
|
![]() |
![]() |