![]() |
#1 |
Użytkownik forum
|
![]() A zatem mam małe pytanie. TibiCam jest do odtwarzania i nagrywania filmików w tibi, to wie chyba każdy, ale dlaczego przy niektórych filmikach TibiCam próbuje łączyć się z internetem, z określonym ip? Czy ktoś może wie dlaczego?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() [K/G]eylogger
![]() (trudno napisać coś więcej...)
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam Firewalla i mi wyskakuje czy przepuszczać takie gówna.
TibiCam ściagałem z tibia.pl albo tibia.xx.pl nie jestem pewien, ale bankowo z ktorejs z tych stronek ;/ edit: @skym4n jeżeli to keylogger to czemu mnie jeszcze ani razu nie hackneli(dzięki Ci Boże), a mam te tibicam od czasów jak jeszcze nie miałem firewalla Ostatnio edytowany przez VelLavolta - 15-05-2006 o 23:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
Poziom: 108
Skille: 88/82
Poziom mag.: 8
|
![]() Hmmm, może sprawdza czy są dostępne nowsze wersje programu, zapisuje statystyki uzywania programu ? ....a tak dokładnie to sam nie wiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Venore
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Boltkeeper
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fatal Illusion
Świat: Astera
Poziom: 41
Skille: loading
Poziom mag.: ~~
|
![]() VelLavolta, a próbowałeś reinstalować TibiaCam? Może coś jest nie tak w pliku config lub innym z TibiaCam/Tibii... Może i tak być.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
Lokacja: Arkadia
Stan: Początkujący
![]() |
![]() To jest normalne, poprostu masz zapewne Kerio ustawionego na max bezpieczesnstwo i Ci za kazdym razem pyta tak samo jak mi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() @skym4n
tzn. nie reinstalowałem ale kiedyś czesto robiłem formaty i tibicam była nowa... @arut nie mam Kerio mam Sygnate... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: ÓĆ
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 19/25:P
Poziom mag.: 33
|
![]() OMG ludzie tibicam sie nie laczy z internetem (lol), oczywiście te wersje bez keyów
![]() ona po prostu zczytuje odpowiednie pakiety wysylane przez klienta tibii i serwer i je zapisuje (w przypadku nagrywania) w przypadku odtwazania tibicam dziala jak serwer i musi pootwierać niektóre porty w celu przesylania do klienta spreparowanych pakietow (wcześniej przechwyconych podczas nagrywania). Dlatego dostajecie alerty od firewalla. |
![]() |
![]() |