|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam.Powiem szczerze, zbulwersowałem się ostatnio że nie można nigdzie spokojnie potrenić bowiem nooby z różdżkami (bez urazy dla dobrych playerów i uczciwych graczy) wszędzie łażom i zabijajom potwory.Dlatego założylem temat na tibi.com z mojom propozycją STS która bardzo by pomogła w treningu wielu knightom i pallom zwłaszcza na światach non-pvp.Pewnie mnie zbesztacie i wyśmiejecie ale co tam.Ja sie nie poddam!Będe próbował do skutku.Mój mini projek Safe Training Spots znajdziecie tu:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1232166 Jeśli pomysł wam się spodoba proszę skomentujcie ten projekt na forum tibia.com w tym właśnie temacie.To bardzo ważne dla mnie a może cipsoft uda się przekonać.POzdrowienia dla wytrwałych!! |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Imię: Shokei (sold)
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 174
Poziom mag.: 74
|
![]() przeczytałem i mówie stanowcze NIE
trenowac ile sie chce ? wyobrazasz sobie knighta na 8 lvlu i skillami 90/90 chyba zeby to miało mozliwosc trenienia danej osoby przez kilka godzin to rozumiem ale nie cało dniowe afki ...
![]() Ostatnio edytowany przez Shokei - 15-05-2006 o 22:19. |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Masz racje!Dlatego prosze zgłaszajcie swoje pomysły do tamtego tematu które mogłyby być uwzględnione przez cipsoft i chociarz troche przez to wesprzeć STS jakikolwiek projekt!!POwodzenia.Oczywiście nie chodzi o całodniowe afki.Oczywiście wszystko do uzgodnienia.Np. takie miejsca byłyby miejscami o zaostrzonej uwadze np< cipsoft patroluje te spoty> albo inne pomysły
Ostatnio edytowany przez Użytkownik007 - 15-05-2006 o 22:26. |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Thais depot...
Imię: Petersaber
Profesja: Druid
Gildia: Silver Cross
Świat: Julera
Poziom: 43
Skille: 22/25
Poziom mag.: 49
![]() |
![]() Najfajniej by było, po prostu gdyby noobki nie mogły wybijać potworów na których trenimy. Mi by nic wiecej do szczęścia nie brakowało.
Shokei-> Powiedział SORCERER ![]() Jakichś Knight by się wypowiedział?
Ostatnio edytowany przez Always hunted - 15-05-2006 o 22:45. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
|
![]() W sumie to jestem knightem ale mowie NIE A dlaczego poniewaz to glupi pomysl jak ktos powiedzial u gory knight z skilami 90/90 bez senssu a z tymi "patrolami" to nic nie da bo ludzie wymysla takie boty ze i to przechytrza np wymalaly teksty jak by obok kogos stal zmienial by sie czas w jakim runy/czary sa zucane ahh czego to ludzie nie wymysla...
Cytuj:
I to by byl NAJLEPSZY pomysl |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() ale podejzewam to by dzialalo na wszyskie potworki i co w tedy idzie typ blokowac demona i nikt nie moze go hitnąć bo według gry on trenuje na tym demonie
a jak by zrobic ze na pewne potwory to tylko na slimy na roty etc lepiej nie na ghule tez a na monki tym bardziej |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 12 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: WoWscape
|
![]() Nigdy czegoś takiego nie będzie, poszedłeś na łatwizne wybierając świat nonpvp to teraz masz... a i za dużo OTS'a
|
![]() |
![]() |
#8 |
pokrzywa
Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: malopolska
Imię: Lobo Destrojer
Profesja: Knight
Gildia: Messangers of Chaos
Świat: Solera