|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Nowa Sól
Stan: Aktywny gracz
Imię: Lukasz'Neto
Profesja: Paladin
Gildia: Szukam :P
Świat: Morgana
Poziom: 45
Skille: 83/47
Poziom mag.: 15
|
![]() ELO!!!
Otóż jestem na HELL GATE i nie wiem jak sie wydostać. Probowałem za pomocą lalki,parclami tez,levcz loota nie moge wziąść ![]() Słyszałem,iż jest tp na Darconi Quest ,tam z dragonem.Wchdzę i nie hcce mi Teleportować dalczegoO???? ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() Loota z HG nie wyciągniesz (lootbaga) ponieważ jedno z ropeplace na górze jest zablokowane kamieniami których nie da sie odkopać, Ty wyjdziesz ale nie wrócisz tamtędy i loota nie wyropujesz.
A na Draconi owszem jest tp ale trzeba na ołtarzu obok tp coś położyć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Azazel
Świat: ETERNIA
Poziom: 105
![]() |
![]() No więc loota można wytargać przez TP na Draconi.Kładziesz na nim loota a na ołtarz Mysterious Fetish.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() Sorry ale przeszedles hg z 45 lvlem? ;|
Co mi wiadomo (padlem wiec widzialem) 2 razy jak prubowalem wyjsc z gh to czekalo na mnie: -4 eldery -8 beho -6 ghouli -3 crypty -2 gazery -1 ds Nie wiem czy to all, po kazdym z 2 deadow rozsunolem na maxa battle i schowalem eq, i tak trzebabylo przeciągac tyle tego gowna bylo ![]() (Of course po ostatni update, wczesniej moznabylo 8 palem expic) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Azazel
Świat: ETERNIA
Poziom: 105
![]() |
![]() Cytuj:
[quote=Sorry ale przeszedles hg z 45 lvlem? ;| Co mi wiadomo (padlem wiec widzialem) 2 razy jak prubowalem wyjsc z gh to czekalo na mnie: -4 eldery -8 beho -6 ghouli -3 crypty -2 gazery -1 ds Nie wiem czy to all, po kazdym z 2 deadow rozsunolem na maxa battle i schowalem eq, i tak trzebabylo przeciągac tyle tego gowna bylo (Of course po ostatni update, wczesniej moznabylo 8 palem expic)[/QUOTE] Sory ale nie mówiłem ,że przeszedłem HG tylko poszedłem na Draconie a to różnica bo wcale nie trzeba wchodzić na główny placyk z całym respem.Z tymi potworkami to przegiołeś,owszem jest tego sporo ale chyba wszystko zlurowaleś w jedno miejsce.Jak wiesz jak iść to spotkasz extremalnie kilka Ghuli,2 Behy ewentualnie 1 DSa.Schody zaczynają się dopiero na wejście na Draconie bo tam jest z 5 DS i kilka Ghuli.
Czy świat się wiele zmieni,jeśli z Młodych Gniewnych powstaną Starzy Wk****ni ?????? ![]() Ostatnio edytowany przez Bosky - 18-05-2006 o 14:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz
Stan: Rookstayer
Imię: Neuroactive
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Guards of Kyra
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
![]() |
![]() Cytuj:
mam lepszy pomysł,sam tak robiłem ale nie jest do końca legalny. Wejdź do takiej jaskini z bugami i ustawiaj sie tak....abys STAŁ na bugu...i dookoła ciebie był ładny kwadracik....trzeba sie troche bawić ale wystarczy ropowac sie do góry co chwile i wracać....gdy juz bedziesz ustawiony w taki sposób...wyłącz tibie EXITEM....i zaloguj sie za jakąś minutę...wyloguje cie i wykopie do swiatyni. i nie smiać ie bo tak zrobiłem juz raz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 05 2006
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 106
|
![]() @Bosky
Nie lurowalem, 2 razy spotkalem tą "armie" w przerwach 2-3 tygodni... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: A co cie to ?
Imię: Balezjon
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 115
Poziom mag.: 8
|
![]() Owszem , istnieje Dragon Fetish . Jest na to quest z kilkoma dlami i dragami lecz nie znam drogi
![]() ![]()
Świat:Celesta 12:14 Thorian Pall [199]: to nie ja lizalem fuflisowi, lol XDDD |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2005
Lokacja: Śląsk/Pyskowice
Imię: Dark Brozyn
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 174
Skille: 105/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Cytuj:
![]()
http://s10.photobucket.com/albums/a149/Dark_BrozYn/ 21:24 Zarazestor Masumil [9]: nic jurz |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Moderator
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
[Edit] Przed chwilą byłem w Hellgate i muszę powiedzieć, że fatkycznie jest tak jak mówisz - cała masa elderów i zwykłych beho. Zdziwiło mnie to, bo zawsze po drodze do wyjścia spotykałem 1-2 beholdery zwykłe i żadnych elderów. Być może ktoś się bawił w lurowanie albo po prostu większa ilość ludzi na serwerze (zwykle chodzę tam około południa, kiedy ludzi na Emperze jest jeszcze mało) spowodowała większy resp tych bestii. @down Pogadaj ze starym dragon lordem na szczycie wieży znajdującej się w północnej części Draconii (uwaga: do zabicia dragon na drugim piętrze i dragon lord - na czwartym). Ostatnio edytowany przez Duch Niespokojny - 20-05-2006 o 23:25. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2006
Stan: Rookstayer
Imię: Hephoros
Świat: Refugia
Poziom: 36
Skille: xx/xx
|
![]() Ja też raz utknołem na Hell Gate i pobiero kumpel kumpla mi pomógł za co dziękuje. Myślałem, że jedynym wyjsciem jest dead
![]() ![]() Mam proźbe o mapke z drogą (lub instrukcją) jak dojść tego Draga co daje Dragon Fetish. (chyba to nie QS bo od niego chyba się kupuje, a raczej wymienia coś za tego Fetisha). Mam zamiar nosić zawsze 1 Dragon Fetisha w bp na wszelki wypadek zapomnięcia parceli w drodze do HG. Misterius Fetishem (nie wiem jak to się pisze) już nie można wyjść teraz potrzeba właśnie Dragon Fetisha ![]() Jak wiesz gdzie są elfy w HG to idz tam, bo są tam krzesła, ale musisz czekać na ~2 respy owych krzesełek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Siema otoz ja znam hell gate jak wlasna kieszien i na pewno ci pomoge ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
|
![]() Expiłem tam 52 knightem i nawet wyszedłem na plus. (beholdery)
Loota można wynieść, tylko trzeba wiedzieć jak. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 02 2007
Lokacja: jeszcze w domu :P
Imię: tak jak ja ):P
Profesja: Knight
Świat: Amera
Skille: ROSNĄ!!
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() a moje pytanie będzie dotyczyło Hallgete w mniejszym kalibrze...
otóż niedaleko GS w drodze do HG są elfy... bodajże 3zwykła i jeden scout. i tam oto są drzwi... zamknięte na amen. niektórzy piszą że one są tam poto tylko żeby były i nic poza tym a mnie chorobliwie ciekawi co jest za nimi... szukałem w questach jakiejkolwiek informacji o tych drzwiach jak i na forum co zajęło mi najwięcej czasu... i nieznalazłem sposobu na ich otwarcie... Czy da sie w ogóle te drzwi otworzyć???
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
|
![]() Nie. Tych drzwi nie da się otworzyć.
|
![]() |
![]() |