|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Nie wiem czy najlepszy ale napewno największy level Sorcerer w całej Tibii, niedługo dogoni Bubble bo on expi z prędkością światła:
Julera Setzer Gambler ![]() @down Nie, nie mam, nawet nie widziałem, że się tłukli. Ale z chęcią bym obejżał. Kto wygrał? ![]() Next level plx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! Ostatnio edytowany przez Raul - 05-09-2004 o 11:57. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
|
![]() SIEMA RAUL MASZ MOZE FILM Z TEST SERVERA JAK BUBLE WALCZY Z TYM WLASNIE SORCEREM 155. :rolleyes:
|
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Nom odkąd Alfonzo(151lvl master sorc) przeszedł na emeryture w połowie maja Ingek(154 master sorc) i właśnie Setzer Gambler byli jednymi z najwiekszych sorcow. Jednak Tępo expienia Setzera jest zdumiewające a Ingek nawet w commencie ma napisane ze jest leniwy i nie chce mu sie za bardzo grac.
Co do filmika to z chęcią bym go zobaczył, jednak nie moge go dorwać -.-"" Strona Setzera A tutaj macie filmik jak poszedl Setzer na Dragon Lair kolo veno expic. FILM Film sie wykrzacza pokilkunastu minutach, nie wiem czemu. Wiecej ludzi tez ma ten problem(film wzialem z tibia.de). Jutro cos z tym pokombinuje moze. Ale i tak to daje probke tego co taki sorc robi... Hit z HMMa na dragona 130~ ![]() Co do tego ze jest on zagrozeniem dla Bubble to nie bylbym tego taki pewien. Miedzy Bubble(188lvl) a Wurzelem(177lvl) jest roznica expa wynoszaca: 18375348pkt expa, a to jest rowne postaci na 105lvl Miedzy Bubble a Setzerem jest roznica wynoszaca: 48040595 pkt. expa, a to jest rowne postaci na 144lvl! Czyli Setzer musi zrobic drugie tyle expa co ma prawie zeby dogonic Bubble na tym lvlu co ona jest teraz, a wiadomo ze w tym czasie ona tez bedzie chyba expic. Tak wiec szybko jej nie dogoni. Zastanawia mnie ile ludzi gra/grało postacia Setzera ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
Btw. Slyszalem plotke ze nie mowi ani slowa po Angielsku. Edit: Przy obecnym tempie expienia dogoni Bubble za 2-3 miesiace. re: Down W przypadku pojedynku wygra ten komu sie runy skoncza ![]() ... Saltzer robi z SD na graczu 310-420, Bubble leczy sie 1000 z UH. Saltzer leczy sie zawsze do pelna i many starczy mu na 55 exura vita. Bubble moze bic z broni + hmm/explo na okolo 200 co ture. Saltzer ma 920 zycia, Bubble 2885. Bez leczenia Bubble musi dostac z SD od niego 7-9 razy zeby zginac, daje jej to wiecej niz dosc czasu na uleczenie sie, leczac sie co 3 SD moze ciagle utrzymywac sie powyzej zoltego. Saltzer musi sie tez co 2 tury leczyc jesli nie chce ryzykowac cambo bron + exori. W praktyce zakladajac ze Bubble ma 15+ BP UH i 5 BP HMM Saltzer nie jest w stanie podniesc dosc UH/SD zeby zabic Bubble. Jesli do tego Bubble ma time ring i BoH nie bedzie jej w stanie tez uciec (sprawdzane doswiadczalnie Druid z boh + time ring + great haste vs paladyn z boh, haste i 27 lvl paladyn minimalnie przegrywa, a na follow sie chodzi szybciej + paladyn byl bez time ring + tutaj roznica wynosi 34 lvl). Jeszcze maly edit: Jesli Bubble wlaczy haste + boh + time ring nie ma cudow zeby kto kolwiek trafil w taka rakiete z SD bez jakich bootow, w druga strone sytuacja wyglada gorzej, bo Bubble wlaczy follow a ze jest szybsza to przez wiekszosc czasu ciosy z miecza beda dochodzic.
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
![]() |
![]() co do walki bubble [188 knight] vs Setzer Gambler [155 sorc]
stawiam jedno głosinie na ==bubble== ![]() lecz bym chcial z roszkoszom obejrzeci tom walke tytanów ![]() i popieram wypowiedzenie Gremlin bo on ma racie :rolleyes: |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Według mnie Setzer by spokojnie sobie poradził z Bubble. Bierze Utani Gran Hur i ona nie ma prawa go dogonić a on w tym czasie z SD.
Edit Właśnie Gremlin zwróć uwagę na czary obszarowe GFB, F-Bomb, E-Bomb i UE. A przed tym raczej uciec się nie da.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
|
![]() Gremlin: a uwzględniłeś UE Setzera? co prawda nie znam się na UE i obrażeniach przez nie zadawanych, jednak gdyby zadawało ponad 1000 HP, mogłoby mieć strategiczne znaczenie w bitwie
![]() ![]()
#9 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
a masz dowody ze setzer byl na test servie?? NIE wiec wylacz capsa i nie udawaj że wszystko wiesz bo wielkie gówno wiesz te które jesz ^.^ |
|
![]() |
#10 | |
Buuuuu
|
![]() re: Czary obszarowe
UE - 5 strzalow po 400-800hp (kalkulator na tibia.pl), po tym zostaje mu kilkadziesiat many, w miedzyczasie Bubble moze sie leczyc spokojnie, wystarczy ze raz sie UHnie w ciagu tych 10 sekund jak koles zacznie robic mass UE i zeby zginac wszystkie UE musialy by wejsc na max, jak zdecyduje sie uzyc 2 UH to Bubble wyjdzie z calosci z zoltym zyciem a w miedzyczasie Saltzer zginie od miecza i HMM ![]() GFB/Bomby - mowimy to o zabiciu knighta co ma prawie 3k hp i 10+ BP UH, chcial bym to zobaczyc... na 20x przyspieszeniu, bo inaczej to bym chyba zasnal po drodze ![]() Cytuj:
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() 3 dni temu na niego patrzylem i mial 151 lvl? a teraz juz pewnie ma 156+ skad on bierze te SD??? bo na jeden hunt to 100 bp minimum bierze..... ale i tak najlepszymi sorcami w tibi sa Alfonzo 151(?) master i chyba 77 m lvl potem ejst ingek 153(?) master i okolo 75 m lvl'a
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() Cytuj:
Ingek - 156 lvl, 76 mlvl Setzer Gambler - 155 lvl, 70 mlvl Alfonzo - 151 lvl, 74 mlvl Setzer zginął dzisiaj: 31.07.2004 06:19:49 CET Killed at Level 156 by a demon skeleton i chwilowo stracił prowadzenie.
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() Widziałem screen jak ignek na teście walnol UE wszyscy padli wokół tylko chyba 3-5 osoby przeżyły na bordo!!! Walnol za 1300 około!!! A słyszałem ze z sd wali po 900!!!!!!!!! Ale tylko słyszałem nie jestem pewny tego
![]()
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() widac ze expi szybko chcialby zobaczyc ta walke o kturej mowa
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 03 2004
Lokacja: Szczecin/Kraków
|
![]() W commencie Ingeka macie napisane:
Best HMM: 212 Best SD: 880 Best GFB: 342 Best UE: 1544 Best Ewave: 1000 Chociaż widziałem screen na którym walnął z SD za 889, więc chyba zapomniał uaktualnić.
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Mhm ... Setzler ... bardzo dobry jest w te klocki.
Pozatym Omader cos tam mówi jaka jest róznica. Dobra ... ale im wyzszy level, mag lev, on bedzie szybciej expil, a buble ciagle w tym samym tempie .. chyba ze jej Cipy skille dodadza. Setzler nie tylko pójdzie na demony. Wystarczy ze pójdzie na orc fortress tam gdzie bubble ... hmm przyjmijmy ze bubble wybija to co tam jest w 30 minut. On zrobi to w 5 i pójdzie na inne expowisko ... albo moze mu sie juz zrespic... Jezeli nabija levele w takim tempie to bedzie nabijal dalej ![]()
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() masz takie skile a boisz sie isc expic bo cykasz dupe ze je stracisz nie chwal sie tak
![]() a btw tematu nasz kochany knight wygra z sorcem ja zawsze mowilem ze knight rox ![]()
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Checie wiedzieć jak się załatwia takich jak on? Wystarczy grupka sorców/ druidów. Filmik na tibiaCAM jest na www.tibia.xx.pl - filmoteka - pk - Romi pk
|
![]() |