|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2005
|
![]() Czy idąc do tej:
http://img61.imageshack.us/my.php?image=axeawans3xo.jpg Dziurki z rotkami i slimami może mnie przy swiatyni spotkac gs? czy tak daleko da sie go lurnąć? Czy możecie mi dać mapkę jak tam dojsc omijajac wszelkie potworki grozne? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2004
|
![]() Nie chce mi się rysować mapki (leń jam jest ;o), więc tak:
- Do wejścia da się zlurować GSa ze spawnu w prawo od świątynii, ale zwykle ten spawn jest używany do huntów, więc jest względnie bezpiecznie - Dojść możesz spokojnie trzymając się prawej strony - najpierw poniżej guildhalla Riverspring idziesz max w prawo, potem prosto w dół i raczej nic nie spotkasz - Często cała jaskinia jest zajęta przez ludzi którzy expią (spawn slimów jest szybki) To chyba tyle.
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 10 2005
Lokacja: Police
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brotherhood of the Steel
Świat: Elysia
Poziom: 30
Skille: 19/21
Poziom mag.: 39
![]() |
![]() gsa da sie lurnac na cyclopy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Imię: Filipek Knight
Profesja: Elite Knight
Gildia: Star Storm
Świat: Secura
Poziom: 120
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Na luzie dojdzie...
ZAPROSZENIA NA LOCKERZ.COM Słyszeliście o serwisie Lockerz.com? Nie? Jest to serwis twórców Amazon.com. Zbieraj punkty i wymieniaj je na nagrody! Punkty można zbierać na kilka sposobów: 1. Codziennie za zalogowanie 2. Za zaproszenie kogoś 3. Za grę 4. Za odpowiadanie na codzienne pytania [zakładka dailes] Dodatkowo posiadając konto VIP (Aktywuje się, kiedy zaprosimy 20 osób) punkty które dostajemy nalicza się PODWÓJNIE! Piszcie PW z Waszymi e-mailami w treści, a wyślę zaproszenie! |
![]() |
![]() |