|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() A więc widzialem ostatnio temat kto ma thunder hammera i za co. Ogolem nikt nie byl pewien skad na 100%. Postanowilem zagadac do counsellora i sie zapytac
![]() ![]() Tłumaczenie: Kto ma thunder hammery i za co? Troche playerow na antice i na premi. Na premi byla to nagroda za questa po pierwszym odpaleniu servera. Na antice byla to nagroda dla playerow ktorzy znalezli naprawe duze bugi w grze. ![]() Kirin na eterni tez ma jednego. cool On takze odkryl wielkiego buga w grze i dostal w nagrode pare przedmiotów. Helmet of the stars (golden helm,hots), shield of honor i thunder hammer. Mam nadzieje ze to wam wszystko wyjasni poniewaz jes to pewne zrodlo ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() n00bowski temat
przeciez ostatnio byl zakladany temat w którym byla mowa o shield of honour,thunder hammer i golden helmet |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() ten debil nawciskal ci takich glupot a ty w to uwiezylas tam??
![]() "Mam nadzieje ze to wam wszystko wyjasni poniewaz jes to pewne zrodlo " omg wez nie osmieszaj sie eheheheheheheh |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
UnlimitedWarnWorks
Data dołączenia: 14 01 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Nom counsellor "debil" nawciskal mi glupot?
To moze powiedz skad ty masz swoje informacje? ja counselorowi wierze.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2003
![]() |
![]() Thunder hammer, golden helmet jest na ETERNI za ODRKYCIE buga. Na Nova są JEDYNE powtarzam JEDYNE golden bootsy na całej tibi. Ma je Sanarion, kupił je od Erany za 2 mlnl gp. Erana dostała je za odkrycie buga zwiazanego z paccem~.
Co do Antici to nie wiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 07 2004
|
![]() Mam nadzieje ze to wam wszystko wyjasni poniewaz jes to pewne zrodlo
Ten cytat jest najlepszy szkoda ze to zlrudlo jest troszka do dupy =] niezle sie osmieszyles ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() ja pier**** consuler czy nie ale ia tak ci wkrecal ^^
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2004
|
![]() Ale ci kity nawciskal (co za noob by w to uwierzyl)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
Wiec jesli nie jestes na tyle yntelygentny, zeby sprawdzic informacje, lepiej sie nie wypowiadaj.I to nie jest n00bowaska bajka, poniewaz sam te rzeczy widzialem. - ode mnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2004
Lokacja: Forgotten Realms
Stan: Tutor
Imię: Val'ndar
Profesja: Elite Knight
Gildia: Great Eagles
Świat: Eternia
![]() |
![]() Tha, Nekro. Na tym forum niestety zwykle jest tak, że jak pierwsze trzy osoby wyśmieją to pojawiają się dziesiątki podobnych postów. Sad, but true. Ludzie, miejcie własne zdanie :|
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ma'jok
Profesja: Royal Paladin
Gildia: nikt mnie nie chce :S
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Skille: 74+/58+
Poziom mag.: 13
![]() |
![]() Na eterni napewno są te rzeczy gdyż Krin wystawił na licytację Shield of Honour. Ale czy sprzedał nie wiem... Gdyż wtedy nie było mnie w domu a później tematu juz nie znalazlem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() zamiast samemu sprawdzic czy to prawda, to wy odrazu walicie z mostu :/
|
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Delson masz minusa o demnie za glupote na maxa powinni cie zbanowac na tym forum :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Delson widać że jesteś debilem. Mam nadzieje że jakiś op cie zbanuje
![]() Co do tematu to prawda ;P a co do osób które piszą że ktoś mu kitów nawciskał to niech ścichną ;/ Ostatnio edytowany przez caoxsude - 28-08-2004 o 23:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @DeLsOn: Zapoznaj się z regulaminem, gdzieś tam powinneś znaleść punkt o nieobrażaniu forumowiczów (A jeśli takiego niema to radze dodać). Radze też zapoznać się z następstwami kliknięcia przycisku EDYTUJ, jest on łatwy w obsłudze i nawet przeczklolak powinien się domyślić (Choćby po nazwie) doczego ów klawisz służy. Oszczędziś moderatorom czas na uzuwanie 2 postów (zamiast 1).
Tak przyokazji, to 3 temat o legendarach. Może Modkowie zastanowią się nad wznowieniem tematu "Lista marzeń" (przynajmiej niepowstawały by takowe tematy).
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2004
|
![]() Delson Apropos wyzywania Nekromanty od Noobów lepiej najpierw spójrz w lustro.
Po drugie: Z tego co wiem Shield of Honour na Antice ma mó kolega"Blak Mage". Co do Golden Helmetów to z cezgo ja widziałem do tej pory mają "Hesperides" i "Bubble" Inne rare itemy na Antice m.in. Great Axe mają 8 osób np."Gimli der Zwerg" prawdopodobnie za najlepsze axe ale tegonie jestem pewny. Przepraszam , że nie podałem orare itemach na Eternii, ponieważ ja tam nie gram ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
|
![]() z tego co wiem rare itemy dostaje sie za wykrycie bugow w grze lub za szczegolne osiagniecia w tibi. ponoc ten z eterni wykryl blad ktory moze powstac podczas kupowania pacca przez karte, ale niewiem jaki
![]() ![]() ![]() ---------------------------------------------------------------------- Modki skasujcie posty delsona, niemaja one nic wspolnego z tematem |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() Lol ale z was głąby(nie wszyscy)To co paladinka powie to święte?? nie wiem może ona się myli może counsoler ale ta gromada idiotów co za nią napisała nie mając zielonego pojęcia kto ma te itemy i na jakim servie.Gdyby paladinka powiedziała że to prawda wy też życze myślenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 03 2004
Lokacja: Szczecin
|
![]() Owszem Krin na Eternii ma Thunder Hammera... Mam dowod
![]() Mial tez wtedy Golden Helmeta... Ale nie zdazylem zrobic ss'a bo musial juz leciec :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() @Up : oo gogeta nawet sie pojawil
![]() Juz nie ma sensu sie wypowiadac, i tak 99.9% forumowiczow moze pomarzyc o takich rzeczach. @Delson : wiesz, jakbym mial taka inteligencje jak ty, to zamiescilbym ogloszenie w dziale "handel" : dam wszystko co chcecie za odrobinke oleju do glowy, moze byc mooocno zuzyty, ale zeby byl.A z dupy naprawde mi wali - kupą mi wali.Ale wg mnie lepiej zeby walilo tak z tylka, niz tak jak tobie - z mordy.A co do tego buga w grze - w porownaniu do twojej twarzy, ktora wyglada jak przez szybe, to jest maaaaaaaaalutki blad. |
![]() |
![]() |