|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy są jakieś potwory w drodze z Carlin do Ab'Dendriel? Jestem bardzo ciekaw bo może po szkle pójde do ab.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: ÓĆ
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 19/25:P
Poziom mag.: 33
|
![]() Wilki ewentualnie snake, gobliny.
Jak idziesz droga nic raczej nie spotkasz. Jakbys sie zgubil to czytaj drogowskazy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2006
Lokacja: br?
|
![]() @up
Valkyri nie spotka bo one znikają z 10 kratek przed drogą. Takto żadnych potworów chyba ze bys trafił na inwazje war wolfów na ab
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A jakie potwory są w ab? Już wróciłem ze szkoły. A nie wiem czy przeżyje atak War wolfów. Przeżyje? Mam słaby armor i helm i shield, ale legi dobre i broń. I mam mocny mlvl. To jest tak:
Eq ![]() Mlvl:14 Lvl:17 Przeżyje w ab? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() (Sory ale jakoś teraz nie moge edytować)
A jakie potwory są w ab? I gdzie? Chociaż opiszcie 1 miejsce w potworem nie za mocnym. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() W podziemiach Ab'dendriel są trolle, do których musisz mieć klucz (można go kupić za 50gp od NPC stojącego obok drzwi do trolli). Co do najazdu war wolfów, to wątpię, żebyś zrobie poradził, ale idź. Te najazdy zdarzają się bardzo rzadko.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2005
Lokacja: 51*04'46.36'' N 17*02'15.40'' E
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cloudy Rendowyn
Profesja: Elite Knight
Gildia: Rebirth
Świat: Astera
Poziom: 120
Skille: 100/100
Poziom mag.: 8
|
![]() W Ab są też ghule ale na nie to trzeba troche ise pomeczyc zeby wejsc
![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
|
![]() Z pewnością przeżyjesz w świątyni, nawet i w dp. Ale tak po znajomości zapewne jak zobaczysz napis ze na Ab atakują Wolfy to już ich nie będzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() idąc ściezką mozesz natknac sie na poludniu na amazonki i valkirie a kawalek na polnoc sa gobliny - dalej to jak przechodzisz kolo zamku niedaleko ab dendriel to bear wasp i wilki a czasem zlurowane orki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak idziesz na femor hills to troche w dół z środku drogi. A drugie to jak idziesz do northport. Gobliny są właśnie w femor hills ![]() No to chyba pójde do ab... Jak ktoś gra na Saphirze i ma nie duży lvl(13/17) to moge kogoś zabrać ze sobą do towarzystwa ![]() AA.. i gdzie depo?! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: MMz
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
|
![]() Ale problemy robisz idz do ab i nie gadaj nic popatrz w poradnikach gdzie jest depo, a war wolfow nie spodkach nigdy na 100% bo one sa wybijane momenntalnie. A natknąć sie mozesz na orca wariorra ale z wandem to wiesz nic trodnego
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Miasto
Stan: Aktywny gracz
Imię: Laska the Sorcer
Profesja: Sorcerer
Gildia: Ancient Warriors
Świat: Guardia
Poziom: 33
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 38
|
![]() Możesz isc spokojnie do ab nic dobreg niespotkasz, kolega up szkoda że niewiem jak sie nazywasz na guardi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2006
|
![]() I właśnie dlatego zostałem na rooku.
![]() ![]() ![]() A tak przy okazji to najbardziej bój się PK. Jak pójdziesz drogą to best monster to wolf. Idz po drogowskazach i się nie zgubisz. A jak nawet będzie atak to możesz być dumny że go spotkałeś, jednaj szanse na niego są około 1,5%
Smakował Ci obiad? Nie wszystkich na niego stać. www.pajacyk.pl Wejdź tam i kliknij w brzuszek Pajacyka, a pomożesz nakarmić głodne dziecko. To nic nie kosztuje ani nie boli, a ktoś dzięki Tobie nie będzie dziś głodny. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej, a jak chce mieć axe na main to jaki axe mam wziąść? Proszę o szybką odpowiedź bo chce mieć knighta który by walił z axe'ów(bo nie miałem dawno knighta; a zwłaszcza który by walił z axe'ów
![]() usunąć oto tego posta. Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 04-06-2006 o 16:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ej, a jak chce mieć axe na main to jaki axe mam wziąść? Proszę o szybką odpowiedź bo chce mieć knighta który by walił z axe'ów(bo nie miałem dawno knighta; a zwłaszcza który by walił z axe'ów
![]() PS. i opiszcie ceny ![]() jednym słowem błagam o szybką odpowiedź!!! |
![]() |
![]() |