|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 02 2005
Lokacja: Białystok
Stan: Na emeryturze
Imię: Sorgoo
Profesja: Druid
Świat: Guardia
|
![]() Wegług mnie to dla druida najlepsze jest AB'Dendriel podnim trolle, obok waspy i zamek(zawalisty ex[)XDTo tylko bo innymi profami nie grałem za dużo i nie weim w jakim mieście najlepiej grać palem czy knightem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Nie można jednego miasta przyporządkować jednej profesji. Uważam, że uniwersalnym miastem jest Venore; są roty, swamp trolle, dragi i jest poh. Każdą profesją można tam się rozwinąć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 04 2006
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Haos
Profesja: Sorcerer
Świat: Iridia
|
![]() tak, tego nie można powiedzieć dla jakiego voc najlepsze miasto
w okolicach każdego z miast znajdziemy różnego stopnia trudności potworki dla każdej profesji odpowiednie... ja tylko chciałbym wyrazić swoje przywiązanie do carlin tyle pozdro =) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2005
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
Imię: Youkari
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Night Ravens
Świat: Refugia
![]() |
![]() Prosze bardzo: Na początek dla all profesji edron trolle i roty potem Port Hope dla palka i knighta, Darashia dla Sorca i druida, a na wyzszych lvl to Ankrahmun dla all.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Dla Sorca i dla Druida jest najlepsze Carlin male levele mogą chodzić na femor hils
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 05 2006
Lokacja: Bielsk Podlaski
![]() |
![]() Jak dlamnie to nie ma reguly na to ktore miasto jest lepsze dla innych profesji
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() zdecydowanie Ankh ze wzgledu na wystepowanie larv i wielu rodzajow undeadow.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Ja preferuje taka sciezke rozwoju: najpierw ab'dendriel(gdy mamy PACC to Edron) sa tam trole i tylko one (jesli chodzi o ab'dendriel) zamek to scierwo a nie expowisko! Nastepnie mozna leciec do venore lub na darashie na rotki albo do ankh na larvy. Knightem mozna siedziec non-stop w Venore(trole->elfy->poh->dragi) Pozatym z Venore mamy idealne polaczenia komunikacyjne (statki do prawie wszystkich miast). Ogolnie Venore jest moim ulubionym miastem ze wzgledu na architektore oraz piekne domy przy glownej ulicy(niestety koszmarnie drogie) oraz przytulne chatki w purple palace(gdzie sam mieszkam)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 262
Poziom mag.: 28
|
![]() dla knighta - carlin (bo folda mozena spokojnie poexpic na frost trolach rotach i trolach) , thais (bo ancient temple oraz rozlegle podziemia pod thais z orkami i trolami)
dla paladyna - carlin (bo folda czyli trole frost trole , bo gobliny czytli kamienie) dla sorca i druta - thais (bo ancient temple i mount sternum) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 01 2006
Lokacja: Suwałki
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: 60+
Skille: 80
Poziom mag.: 6
|
![]() Dla pala zdecydowanie thais ... Pełno cyklopów (to na początek) Potem w Carlin/Ab by blisko bylo do guardow.. Knight .. no cóż dwarfy(kopalnie) oraz venore roty/elfy/dragi.. Wyzszy lvl scaraby.. Druidzi i Sorce najlepiej veno a potem guardy i hunty (DL ) .. Z paccem to na edron (gobliny/trolle roty) lub na ankh larvy i tomby.. Potem to tylko latac na hydry ew. necro
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2006
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Dla mnie nie ma określonych miast dla danych profesji.Poprostu tan gdzie jesteś tam siedziasz i expisz bądź skillujesz.Albo podrużujesz jak to jest w moim przypadku.Ale najbardziej lubie Thais
![]()
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2006
Lokacja: Poznań
Imię: Luke Firemaster
Gildia: Dragon Slayers
Świat: Honera
Poziom: 21
Skille: 15/21
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Ab' rulez - blisko i do lodowych wysp, i do kopalń w Kazo, a na miejscu są duuże kopalnie trolli, szkielety, ghule, slime`y, waspy, Hellgate i Elvenbane. Warto, i to każdą profesją.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2005
Lokacja: Rabka-Zdrój
![]() |
![]() Zdecydowanie odradzam nowemu pallowi Venore-Brak trollów=brak spearów.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Gdynia
Imię: Barthez the Traucer
Profesja: Elite Knight
Gildia: Sinestesia
Świat: Astera
Poziom: 223
Skille: 106/102
Poziom mag.: 9
|
![]() A czemu nikt kazoo nie wymienil?? dla low leweli dwarfy i roty, potem soldki i guardy w kopalniach. Ja tam expie sorcem od 8 leveli i jest dobrze.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Według mnie najlepszym rozwiązaniem dla knighta jest:
(po wyjściu z Rook.) -Ab'dendriel-trolle-mało ludzi-wbić skile tak okolo 40/40 -kazordoon-najlepiej 6 kopalnia..bardzomaloludzi..dobre miejscówki.. skilujesz do 55/55 i lecisz np... hellgate(skilowac na rotach albo na slimie ) albo ghoust land na slima (ale nie radze...frajery zabijają) -po wyskilowaniu tak 70/70warto wbic ten 20-35 lvl zrobi pare questów (vocation 10k) kupic jakas tarcze albo cosik i expic dalej....albo jeśli ci się chce skilowac do 80/80 + P.S.Ja samw3 tyg zrobiłem takim sposobe 62/62 ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 06 2006
|
![]() Moim zdaniem najlepszym miastem dla sorca i druida jest Thais bo w niwkturych miejscech mozna spokojnie nabijać mane a najlepszym miastem dle palla i knighta jest Carlin i Venore jak kto woli
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() z chęcią odpowiem
![]() wg mnie uniwersalne miasto to kazordoon -dla kazdego cos miłego ,jak jestes poczatkującym knightem to napewno dasz rady bić zwykłe dwarfy i rotki. potem jak sie troszke wyrobisz mozesz bic soldki a potem masowo soldki. Sorcerer moze juz na 8 levelu bic dwarfy ,roty ...i nawet pojedynczo soldka ,potem tak samo jezeli zrobi chociaz 13 lv i nowy wand moze bez problemu ale ostroznie bic soldy. dla nieco wyzszych poziomów dla sorców na lv około 30-40 polecam ankrahmun i tomby ,scaraby ,shamblery, ghosty,ghoule,mumie itd...super exp. to miasto odradzam knightom. dla knightów moze byc lepsze np port hope - z tego względu ze knight ma duzo hp i trujące potworki zabierają mu znikomy procent hp a na dodatek moze trenic (na małym levelu) na cave ratach których jest bez liku ,na wyzszym nieco na trollach których etz jest bez liku ...a gdy juz jest dobrze uzbrojony moze trenić na slime. dla paladyna dobre moze byc Edron -cyclopolis , z tego względu ze cyklop na początku dla knightów moze byc trudny ,dla sorców jest za ciasno bo rózdzka ma ograniczony zasięg a paladyn moze sobie poradzić z daleka. pozatym paladyn moze kupowac shurikeny do rzucania i nosić dobrą tarczę. jezeli masz na mysli facc area to dla knightów moze byc carlin -folda (minosy,slime,trolle,rotwormy) wg mnie nie ma problemu ze znalezieniem dobrego expa...tzreba miec poprostu w palcu rózne miejsca. |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2006
Stan: Aktywny gracz
Imię: Aynahanir
Poziom: 39
Poziom mag.: 45
|
![]() nie wiem jak wy ale ja zacznę sorcem w Carlinie. 5 moich kolegów też tak zaczęło więc chyba carlin dla sorca jest dobry.
![]() |
![]() |