|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Pytam, bo sam przed chwila zaliczylem taką akcje, a mianowicie jakis cenzurzony N00B latal w miejscu respawnu Slimków i kiedy ja tam poszedlem na popoludniowego Slimka zobaczylem ich 10, ale zdołalem nawiac a przy wyjsciu wspomniany N00B zostawil życzliwie dwa Ghule, cztery skelety i jeszcze jednego slima.
I jak tu N00Bów nie kochac, no jak!? ![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: W domu
![]() |
![]() Od tibi odechciewa się grać gdy:
- Giniesz - Zostajesz okradziony - Masz hacka - Ciągle wszyscy się Ciebie czepiają. Moja najgorsza akcja to jak mnie pewien thef okradł z: k-armor, k-legs, w-helmet, dragon shield. ![]() A noobów kochać się nie da. To są takie odmience których zadaniem jest wkurzać ludzi. Muwie o noobach, a nie moich ukochanych newbie ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2004
Lokacja: Carlin :]
![]() |
![]() Po takiej akcji odechciało mi sie na miesiąc grać w Tibie:
chodze sobie w okolicach Carlin, nie znając terenu wchodze do dziury, ledwo uciekłem przed bandą rotów(20 hp mi zostało :/ ). Podlatuje gościu lvl8 (ja 10) dwa ciosy "You are dead" :/ . Od tego czasu gram tylko na światach non-pvp ![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() A to akcja po ktorej zrobilem nowa postac: Jestem sobie palek 15 lvl. Przeczytalem poradnik na tibia.pl i stwierdzilem ze ide do kopalni dwarfow. Wchodze do dziury a tam 7 dwarfow i 5 rotow. Ani ich zabic ani wyjsc
![]() ![]()
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Płock
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tyberiusz Wielki
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Astera
Poziom: 8xD
Skille: 20/20
![]() |
![]() Ja przestalem grac przez 1 dzien jak mnie orc berserker zabil (mialem 13lvl) bo chcialem pocwiczyc na orc landzie a tu odrazu on wyskakuje. Stracilem scale armor soldgier helmet i dwarfen shield dla mnie to bylo duzo
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Gdańsk
|
![]() Moim zdaniem najbardiej sie odechciewa jak zostaniesz okradziony na wlasne rzyczenie (mi sie to przydarzylo ) ale jak masz dobrych kumpli w ciagu 2 dni wrucisz do gry....
![]() mi po 12h zalegaly tony wiadomosci od kumpli z tibi typu: "graj dalej" "nadrobisz" "bedzie dobrze" itp. |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() A mi sie odechciewa grac po kazdym dedzie
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: ymmm :P
|
![]() ja raz mialem taki kryzys..... a mianowicie wyjazd...... przed wyjazdem gralem w tibie cale dnie....... i na poczatku wyjazdu bylem wrecz napalony na to ze wroce do domu i sobie zagram w tibie (juz mialem plany na PACC),a tu przyjezdzam i co?? i gralem na sile, a w dodatku zaliczylem dead'a.... wtedy bylem wkur*#%ny, ale bardzo szybko mi minelo - znalazlem inna gre...... a teraz znowu zachcialo mi sie grac, ale jakos nie umiem kontynuowac gry tamta postacia, wiec zalozylem nowa, ale gram nia tylko dla relaxu, bo Tibia juz mnie niestety juz tak nie bawi (nie wiedziec czemu
![]() pozdro |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() jA jak gine to nadal mi sie chce Grać kilnołem z 8 razy i gram do tej pory tą postacią
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() ....kolega zginoł na 42 lev ma 40 lev a stracil golden armor,BoHy od tewgo czasu gra druidem.....(zginol jego brat)
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: W Polsce
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Mi sie odechciawa grac nie po zabicu wręcz przeciwnie biege szybko zeby zabrac swój plecak. Ale po takich noobach ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2004
Lokacja: Racibórz
![]() |
![]() Ja zginałem ostatnio 3 razy a teraz dodatkowo jestem zhackowany.Gdzyby nie update nie gralbym w tibie.
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2004
|
![]() mnie bardzo denerwuj hacki ale takie w ktorych haker pk-uje twoja postacia ale tez odechciewa mi sie grac przy deadzie w ktorym gdy wracam po cialo zastaje je puste ale i tak wracam za jakis tydzien czy 2 do tibi
|
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 07 2004
Lokacja: A czy to ważne ?
![]() |
![]() Hehe mnie wczoraj 2 PK goniło
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2004
|
![]() Mi odechcialo sie grac po tym jak sprowadzilam sie do domku mojego tibijskiego meza. Pewnego dnia przyszedl pod nasz domek masowy pk i zarzyczyl sobie nasz domke za 5k a my go kupilismy za 20k. Moj maz chroniac swoja skore powiedzial ze kupil ten domek dla mnie i ze to nie jest jego a w rzeczywistosci on byl jego. No i ten pk zagrozil mi smiercia a ja biedna siedzialam w dp i jak go nie bylo to wychodzilam. Ale on wlaczyl inna postac i podstpem wyciagnal mnie z dp i zabil z sd stracilam moj pierscionek slubny i tarcze niezbyt dobra ale ponad 3k poszlo dla niego. Dla was to sie wydaje moze niezbyt straszne ale ja musialam sie wyprowadzic z mojego ukochanego miasta AB i teraz mieszkam w Kazzo tez nie jest zle
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Po chwilowej utracie połączenia w trakcie oczyszczania bramy do Mt...
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Bardzo ładne historie tu ludzie opowiadają a ja powiem wprost:
Zginąłem na 30 lvlu(nie Vegefą) przez moją babcię!! musiałem jej wnieść zakupy a byłem akurat afk.. szybko odrobiłem(tlyko40k w plecy) a tu nagle hack i mam redskulla do dzisiaj a na dodatek od razu jak się z dp ruszyłem to mnie jeden łepek zaciukał... NADAL GRAM ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2004
Lokacja: Wroclaw / Thais
![]() |
![]() Po trudnym expieniu zdobylem 19 lv i skille 58/47 kupilem se Dragon Shielda za 5.5k, ale moja radosc nie trwala dlugo bo jakis piep@%$ny pk mnie ubil i stracilem 19lv i po 1 do skilli. Zalamalem sie ale po pieciu minutach zalogowalem sie bo nie moglem wytrzymac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Rzepin , Venore/Aldora
![]() |
![]() Witam!!!
Najbardziej odechciewa sie grac przez tych PK :baby: ....ja osobiscie juz 10 razy zaliczylem smierc...wiekszosc przez potwory(nadal mam ochote grac :] )....mialem dosyc zabawna sytuacje gdy PK na 20lvl'u zaprowadzil mnie na dach budynku (przed depo w Thais) i kazal mi oddac caly equip...powiedzial ze jak mu nie oddam to bede mial rozmowe z jego mieczem :D udalo mi sie uciec od niego...teraz mam maly problem bo gosc mnie sciga i w dodatku morduje wszystkich graczy.... X( I jak tu grac z takimi ******* ???? Votev :p |
![]() |