|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 04 2006
|
![]() Gdzie moge sprzedać dwarwen ring ? Czy wogóle można to sprzedać ?
W jakim mieście jest Haroun gdzie mógłbym kupić od niego Sword ring ? A teraz mam pytanie dotyczace zbroi. Czy wszystkie częsci zbroi sie sumują ? NP mam: Hełm obrona : 8 panczerz : 13 spodnie : 8 buty : 1 tarcza : 38 platinum amulet :2 ------------------------ to daje razem 70 obrony I teraz zrobiłbym zamiane, dał na przykład słabszy panczerz i hełm a założył mocniejszą tarcze i np. mocniejsze buty to suma obrony była by dalej 70 Czy jestem tak samo uzbrojony jak w pierwszej konfiguracji czy słabiej ? . Ostatnio edytowany przez Tank26 - 26-05-2006 o 11:20. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Co do pierwszego zagadnienia, odsyłam sprawdzić w odpowiednim dziale.
Druga sprawa: mieszasz arm z defem. Arm występuje w częściach ekwipunku jak pancerz, nogawice czy hełm i on się sumuje, za to def występuje w broni i tarczy (nie wiem jak to jest z defem, wiem że na pewno nie liczy się do arma). |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Hauron to NPC-Dzin, tyle Ci moge powiedziec, reszte mozesz dopowiedziec/poszukac sobie sam.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2006
Lokacja: ÓĆ
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Aldora
Poziom: 30
Skille: 19/25:P
Poziom mag.: 33
|
![]() Cytuj:
Brana jest pod uwaga większa wartość (w przypadku noszenia tarczy + broni) |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny gracz
Imię: Moris Emperian
Profesja: Sorcerer
Świat: Empera
Poziom: 40
Skille: 19/25
Poziom mag.: 45
|
![]() up: Czyli twierdzisz, że gdyby ktoś miał na sobie Magic Sworda (def: 35) oraz vampire shield (def: 34), to równie dobrze mógłby zdjąć tarcze i dostawałby takie same obrażenia? Nie wydaje mi się...
Ostatnio edytowany przez morisek - 26-05-2006 o 16:52. |
![]() |