|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2006
Lokacja: Sosnowiec
Stan: Zbanowany
Imię: Freedom or deatch
Profesja: Sorcerer
Gildia: gildia magów chyba <lol>
Świat: refugia
Poziom: 11
Skille: 17/20
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Zwracam się uprzejmie do was z pytaniem, dlaczego zostałem zbanowany za nick jakim moja postac została określona?? Mój nick : Freedom or deatch nie chodziło mi o to żeby się ktoś mnie bał, < po za tym grałem ta postacią na refugi, no PVP> czyli nie mogłem nikogo zabić, pisze to dla jasności chodz wiem że wiecie co to znaczy, moj nick oznacza z ang na pl Wolnosc lub smierc, nie wiem kogo mogłem tym nickiem obrazić, moze jest o charakterze faszystowskim lub nazistowskim ??, napewno nie... nie jest to też zaden slogan propagandowy, nikogo nie chce do niczego zmuszac ani namawiać, nie przedstawiam nim swoich poglądów... moglibyście mi pomóc, tą postać mam na 11 levelu jestem magiem i mam war hammera <kupiłem go za 670 sztuk złota, bardzo tanio> i bardzo dobrze mi szło dopuki nie spodkałem gamemastera, który napisał cos ogólnie, nie przez message tylko ogólnie jakby coś chciał sprzedać, potem to przeczytałem ale się tym nie przejołem, wyszedłem z gry odpoczołem godzine <spałem> to bylo o 12 00 połodnie o 13 znowu grałem i do 14 30 potem poszedłem spać i ogladać telewize, <spac dlatego ze jestem \ bylem chory i miałem 40 stopni gorączki> o 17 30 włanczam tibie i okazało się ze mam bana. POMÓRZCIE MI !!!!!!!!!!!
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() Cytuj:
@Topic: Na tibia.com nie widze zebys mial cokolwiek w Criminal Record wiec... A za nick mozesz dostac z tego co wiem najwyzej namelocka. A przynajmniej za taki twoj. BTW, smierc to death, nie deatch Ostatnio edytowany przez styku - 26-05-2006 o 20:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() nie robie sobie jaj szukam pomocy, a i jeszcze jednego nie napisałem, jak chce grać swoja postacią to mi wyskakuje
"Your charakter is banished becouse of his\ her name" w okienku o nazwie sorry |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2005
Lokacja: Kraków
Imię: Ruzam
Profesja: Royal Paladin
Świat: Morgana
Poziom: 142
![]() |
![]() Twoj nick lamie regulamin tibii i jezeli nie chcesz miec 'banow' to wybieraj nicki z suggest name. Dostales Namelocka a nie bana... www.tibia.com --> my account ->> i tam powinienes miec rename
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() dopiero przed chwila konto zalozylem i w trzy dupy bledow porobilem moj nick dokladnie to Freedom or deatch
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() rzeczywiscie to tylko namelock, dzieki za pomoc, od niedawna gram w ta gre i jeszcze dokladnie nie wiem co i jak DZIEKI JESZCZE RAZ :*:*:*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
|
![]() @up:
Racja, lamie regulamin. Dokladnie zdaje sie ze w punkcie "c) Names that obviously do not describe a person". Jak tak teraz na to patrze to ciekawi mnie jaka czesc graczy przeczytala kiedykolwiek Tibia Rules... Podejrzewam z niewiele ponad 20% -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Namelocka dostałeś za to, że nick twej postaci zawiera część zdania
![]() Np. ja miałem postać Mam Error Darmowego Jabuszka, i oczywiście namelocka też ![]() Żeby to zlikwidować wchodzisz na swoje konto na tibia.com, i tam będzie Criminal Record, kliaksz View i zmieniasz nick...
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() czytałem regolamin
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() teraz mam problem jaki sobie nick dać odrazu powrucił mi humor
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() nie wiecie czasem po jakim czasie przyjmóją nick i można dalej grać ??:>
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() 1. Kiedy zostanie zaakceptowany przez GM'a.
2. A wiecie jak sie edytuje posty? Powiedzcie mu.. 3. Oczywiscie zrobiles sobie kolejny bardzo madry nick. Ty jestes albo z psychiatryka zaadoptowany albo uwazasz ze nasmiewanie sie z Oswiecimia poprzez nick "Arbeit macht frei (..)" jest wielce poprawne i chwalone.. Widac ze tam nigdy nie byles. Ja bylem 2 razy i wiem jak tam wygladalo 'zycie', a uzupelnieniem tego sa relacje mojej rodziny (niestety czesc juz umarla). Pomysl, chlopczyku, tak od czasu do czasu. To moglo rowniez dobrze spotkac ciebie.. PS Sory za offtop, nie moglem sie powstrzymac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Gdynia City
![]() |
![]() Gosh, a miałem na początku nadzieję, że to tylko prowokacja...
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
|
![]() Przeczytałeś regulamin tibii i nie zrozumiałeś ? to przeczytaj jeszcze raz. A jeżeli nawet byś nie przeczytał Tibia Rules to przy nazywaniu postaci powinieneś się kierować dobrym smaikem. Czy znasz człowieka o imnieniu "złap banana" albo "Śmieje sie z murarzy". Nie nazywa się postaci częściami zdania.
A dodatkowo polecam ci przeczytać regulamin forum - nie robimy podwójnych postów, jest od tego opcja edit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
Lokacja: B-stok
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Cytuj:
słownik plax???!!!!!!!!111111razrazrazjedenjedenjedenoneon eone
*2 rady od teletoobis'ia: 1. NIGDY nie dawać passów z forum młodszej zwierzynie 2.TULIMY! Wiesz, jednego Ci zazdroszczę: kiedy ja siedze na forum pełnym idiotów, Ty właśnie czytasz podpis geniusza i przyszłego władcy świata :/ Cytuj:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica
Stan: Niegrający
|
![]() Ja na tibia.com przeczytałem regulamin o tych zakazanych nickach kilka razy bo oni tam dali takie fajne przykłady jakich nicków mieć nie wolno
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
|
![]() A ja bym chciał mieć nick - "Adolf Hitler" albo "Łukaszenko" a najlepiej byłoby mieć nick "GM Putin"....
Ludzie litości... I wy narzekacie że tibia nie ma charakteru RPG, może pierwszym stopniem do poprawy tego jest umiejętny dobur nicków, lepiej wybrać Nick z Suggest name niż wpisać głupote. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań
Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() nick mojego HG-teleportera z sugest name to: Zulon Golon ........ taki nick to by tylko kretyn mógł wymyśleć (nie chiało mi sie kombinować z nickiem). A i name z sugest name są jednym słowem do pi.... jak sie je przerobi to jeszcze jeszcze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Serhean
Profesja: Elite Knight
Świat: Guardia
Poziom: 107
Skille: 87+/86+
Poziom mag.: 7+
|
![]() Cytuj:
Bo ja bym ci konto na forum skasowal za takie bledy ortograficze. Chlopie obnizasz poziom forum takimi tekstami. Moje rady: 1. Przeczytaj dobrze rules. 2. GM nie gra 2 dni w Tibie tylko jest juz weteranem to chyba zna sie co jest dobre a co zle prawda? |
|
![]() |
![]() |