|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() Jak w temacie
![]() Jakie skille mi sa potrzebne w swordzie i shieldingu ? Ktory lvl wystarczy aby spokojnie zabic Necro ? Jestem knightem, ile uhow mi zejdzie, czy wziasc GFB ? Pozdrawiam i z gory przepraszam, ale w innych postach o necro nie znalazlem dobitnej odpowiedzi na moje pytanie ![]() Z gory THX. El Cubanito dop. pozniej : Czy skille 70/70 i 40 lvl jako knight, wystarcza ? Jakie eq powinienem miec ? I jaka szansa ze wyjde z tego calo ?
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Tu i Tam
|
![]() Knight 40 lvl 70/70 skille
C-Set ew. K-Set GS ... ... I możesz spokojnie Solować Nekro. Możesz się wspierać HMM'ami, GFB na potwory, który stworzy nekro. (UWAGA : Nekro szybko się leczy) Powinno Ci pójść łatwo. Życzę powodzenia i czekam na Screeny P.S. Radziłbym porenować skille.
![]() |
#3 |
Buuuuu
|
![]() 1. Necro to nie potwor dla rycerza
![]() 2. Pojedynczego powinienes dac rade zabic, przy ilu UH ciezko powiedziec bo duzo zalerzy od tego jak szybko bedzie sie leczyl (raczej go bronia 1 reczna nie zabijesz). 3. Spawny samych necro sa: - 4 necro zaraz oboc 1-2 duchy i DS - 2 razy po 3 necro niedaleko siebie Jesli wpaniesz na pelny spawn to masz mala szanse zabic necro. 4. Jedyna walka rycerza z necro to jak mnie raz kicknelo i bloker na 65 lvl zostal sam na sam z dwoma necro, poszlo mu 8 UH na jednego i zmiekczenie drugiego (w tym czasie zrestartowalem komputer).
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2004
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() W takim razie jaki lvl, skill zeby blokowac - mnie sie wydaje ze 60/60 30 lvl wystarczy jak wy myslicie ??
![]() Oczywiscie na droge i powrot stealth ring inaczej te ds by zniszczyly mnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Mythera , Kapitan Popo
![]() |
![]() CZy na necro musi być bloker??CZy team 2 pallki mag i drut daliby se rade jak tak to jakie powinni mieć lvle itp
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Sir Simak
Do blokowania wystarczy Knight 30 + lvl ze skillami 65+. Pamiętajcie, że Nekromanty nie gonimy, tylko stoimy w miejscu i się UHamy, ekipa robi swoje. @ghiron 2 x Pall / Sorc / Drut powinni sobie dać rade. Pallkowie Lvl 25 + Skille 60 + Sorc Lvl 32 + Mlvl 35 + Druid Lvl 25 + Mlvl 30 + Sorc zsumonuje 2 x DS'a, będzie strzelał z HMM'ów / Explo. Druid bedzie UHał DS / Strzelał HMM'ami Pallkowie będą walili z boltów. Jeżeli będzie mniejsza załoga (załóżmy Pall + Sorc) Palladyn Strzela beltami / HMMy ew. SD Sorc HMM'ami Można jeszcze wymyślać miliony taktyk, ale ja myśle, że najbardziej opłacalnym huntem jest hunt z blokerem
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ku... za przeproszeniem, ale szlag mnie zaraz trafi !!! WIDZIELISCIE TO ? WSZYSCY Z ISARY !! WIDZIELISCIE ? Je... GMY skasowali wszystko co w ciagu 2 ostatnich dni zrobili gracze !! BO wladowali stary save !!
![]() THX za info o Necro ![]() POZDRO. El Cubanito
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Pozatym mam jeszcze pytanko: Jeżeli necro zsumunuje mumie to słyszałem że mamy najpierw zabic mumie potem dopiero nawalac dalej necro!! CZy to prawda ?? (no bo mumie wsumie paraliżują ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() @El Cubanito
Nie przejmuj się, życie toczy się dalej. Kase uzbierasz, skille odrobisz ... A GM'ów nie ma tam, gdzie sa potrzebni ![]() @ghiron Ja proponuje GFB i po sprawie. Ja bym sie bardziej skupiał na samym Nekrosie. Ale jak już taka Mumia ma podejść to lepiej ją potraktować z HMM'ów, niż stać i się patrzeć. P.S. Życzę BoHów i Skull Staffów ^^
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Eagle
No coz, masz racje. Odrobie, tylko ze w kasie stracilem 15 k a w skillach az 5 punktow :/ No trudno sie mowi ![]() PS : napewno boszki znajde ![]() @the others ;] Inne pytanie, ktory lvl, jaki sprzet i skille aby pokonac spokojnie jednego GSa ? Pozdro. El Cubanito
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Knightowi kompletinie nie opłaca sie chodzić na gs!!! A tak to skile około 80/80 i mnóstwo uhów!!! No chyba że chcesz sie z nim meczyć uciekająć i walac z hmm!!! Ale ja tam knightem bym wogóle nie chodził na gsy
Pozdro
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() >> Giant Spider <<
1) Sposób z Tarczą. Musisz mieć 6 mlvl, aby nawalać GS z Explozji. Shielding 70 wystarczy. K-Set lub lepszy. LvL Hmm trudno będzie mieć 6 magic na 30 lvl, ale 35 lvl wystarczy. Stoisz na Full Defie i działasz Explozjami. Strata 2 - 7 UH (mniejwęcej) 2) Sposób 1 vs 1 GS / D Lance / W Hammer (Cluby błeee) Skille 75/75 + Level 40 + Podchodzisz do GiS'ka i lejesz na Full Atk. Możesz wspomagać się Exori. Strata od 5 - 10 UH. Solowanie GS jest mało opłacalnie : - Schodzi dużo UH'ów, - Żadko wypadnie z GS'a coś " pożytecznego", P.S. Wg mnie GS'y są dla Pallków 25 + lvl ![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielkie Thx dla Eagle'a, który dość często się tu wypowiadał
![]() Gdzie moge expic majac lvl 35 i skille 65/65 ? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jak dla mnie to train do 70/70 wtedy exp...
Podaj jaki masz eq!!!
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Eq kiepsciutkie bo hack... no to noble armor, k legsy, fire sword, crown helmet, scarf i zwykle bucixy. Mam zamiar sobie kupic : GIANT SWORDA, CROWN LEGS and ARMOR, WARRIOR HELMET and Platinum amulet
![]() ![]() Mam dosc kasy, pozdro ![]()
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jakbyś miał giant sworda i skille 70/70 to se mozesz chodzic na dwarf guardy!!! Bierzeż 1 bp uh's i podobno dla knighta z gisem to poprostu zajebisty exp!!!
![]() ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na Kochane Guardy bede chodzil ze skillami 65/65 i 35 llvlem
![]() ![]() Pozdro. PS : Co spotkam po drodze i jak tam dojsc [Do NECRO] ? Pozdrawiam raz jeszcze. El Cubanito
![]() |
#19 | |||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
- Dwarfy Soldiery (i robić l00ta na lepszy sprzęt), - Amazon Camp (pod warunkiem, że nie będzie tam dużo ludzi), - Beholdery (Jeżeli chodzi o EXP w Venorze), Zrób 40 lvl potrenuj do 70 - 75 skille, qp GS'a i wymiataj z Dwarf Guardami. Szybki i dobry EXp, a także l00t w sam raz. Cytuj:
- od Szkieleta, - przez Ghula, - do DS'a, Cytuj:
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2004
Lokacja: zabierzow bochenski
Stan: Na Emeryturze
Imię: Neust
Profesja: Elite Knight
Gildia: Chair Kids
Świat: Unitera
Poziom: 154
Skille: 97/85
Poziom mag.: 9
|
![]() co do summonów
jak wiadomo necro moze summonować dwa stworki.. jeśli będzie summonował mumie czy inne to zabijajcie jeśli zsummonuje 2 szkielety to je zostawcie wiele nie zrobią a 2 summony będą