|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 82
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Zamieszczam tu kilka ss z Mino hunt...have fun
![]() 1.Już na samym początku przy prubie wejścia do Mino Heal natrafiliśmy na opór... ![]() ![]() 2.Tutaj trzeba było oczyścić 1 pięterko...resztki 8) ![]() 3.Tutaj z Sir Prymasem udało sie hehh prawie zroobić zagrode ![]() ![]() 4.Koniec końców tak wyglądał loot : ![]() ![]() 5.Sir Prymas polazł a ja postanowiłem się jeszcze pobawić...a może bedzie Poison Dagger hehe jaki ja naiwny... ![]() ![]() ![]() I jak tu sie nie wqrwić? :rolleyes: I tak się skończyła wyprawa nie było już co expić bo noobki ciągle na żura leciały ![]() 5. I jeszcze jeden ss z lootu z wcześniejszego hunta: ![]() Sabry były z hunta po drodze a do hełmów sie nie przyznaje ![]() Qniec
![]() ![]() *With great power comes great responsibility. ____________________________________________ "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all And in the darkness bind them" ____________________________________________ Persistence will be greated. ____________________________________________ Bloodbrother in sword to Przemoprymass. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Gratz huntu. Powiedz mi tylko jak zabraliście cały ten loot skoro na ostatnich SS masz 20 capa?
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
|
![]() Niezly huncik. Tez bylem na kilku ale zakonczyly sie tym ze wracalem z pustymi rekami bo nie bylo ludzi zeby isc razem
![]()
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Piła
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 82
Skille: 86/83
![]() |
![]() Hehe co zrobiliśmy...wywalilimy al do kosza..niezbyt ładne wiem może komuś by się przydało...
![]()
![]() ![]() *With great power comes great responsibility. ____________________________________________ "One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all And in the darkness bind them" ____________________________________________ Persistence will be greated. ____________________________________________ Bloodbrother in sword to Przemoprymass. |
![]() |