|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Kolejny konkurs zakończony
![]() Dostaliśmy wiele "ofert", było tam sporo naprawde świetnych osób! Ale nie moglismysmy wybrać ich wszystkich ![]() ![]() Wracając do kandydatów - musieliśmy jeszcze obradować 2-3 dodatkowe dni ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() W swoim imieniu chcialem pogratulowac tym ktorzy wygrali a tych ktorzy nie zostali wybrani chcialem powiedziec ze bedzie kiedys nastepny konkurs wiec nigdy nie wiadomo...
Mielismy naprawde trudna decyzje do podjecia. Bylo wiele kandydatow ktorzy sie na to miejsce nadawali, jednak z roznych powodow wybralismy tych ktorych wybralismy. Prosze o wyrozumialsc do nas. Zgloszen bylo DUZO, wiekszosc ludzi ktorych nawet nie znamy(ludzie zarejstrowany w lipcu) a pozostalych kandydatow tez bylo mnostwo. Mielismy trudna decyzje bo miejsc bylo malo tak wiec nie moglismy wziasc wszystkich. Pamietajcie ze forum to nie tylko moderatorzy. Najwazniejsi sa porzadni userzy a takich bardzo nam potrzeba... Mam nadzieje ze grono moderatorskie nie zostanie jeszcze bardziej znienawidzone za to ze niektorych osob nie wybralismy... Mam takze nadzieje ze z zadowoleniem powitacie nowych modow mimo iz to oni nie wy zostali wybrani. Pamietajcie ze nigdy nie wiadomo kiedy bedzie nastepny konkurs... |
![]() |
![]() |
#3 |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Jak już dobo wspomniał, wybór mieliśmy naprawdę spory. Było kilka stron zgłoszeń. Fakt, niektóre zgłoszenia były conajmniej dziwne Bo jak mamy wybrać na modka ktoś, kto na forum się zarejestrował już po rozpoczęciu konkursu? albo kogoś, kto ma konto prawie rok, i w tym czasie napisał może z 10 postów? Musimy Was znać, zanim zrobimy kogoś moderatorem.
Wybraliśmy te 3 osoby, choć faktycznie różnice zdań pewne były ![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() [16:27] * Now talking in #tibia.pl
[16:27] * Topic is 'IDIOTOM, BARANOM, CIOTOM i osobom o IQ<50 wstep WZBRONIONY | http://www.members.lycos.co.uk/kalanin/Tibia.spr <--- grafiki do Tibii by Yon & Zaglada ||| [22:00:00] <@_]|[_Gonzek> co jest napletkosciagacze' [16:27] * Set by _]|[_Scorcerer on Mon Aug 02 16:11:01 [16:27] -L- [#tibia.pl] Witam na kanale #tibia.pl, polskim kanale poswieconym Tibii. Uzytkownikow bramki WWW<->IRC prosimy o nieuzywanie polskich liter. [16:27] * L sets mode: +v SuPeRM4N [16:27] <wazzu> lol [16:27] * Dr_omader changes topic to 'WITAMY NOWYCH MODERATOROF!!!' [16:27] <_]|[_Scorcerer> NIEEEEEEE [16:27] <_]|[_Scorcerer> QFA!!!! [16:27] <_]|[_Scorcerer> argh [16:27] <SuPeRM4N> uff ze zmieniles temat bo bym musial uciekac z kanalu [16:27] <Dr_omader> -.^ [16:27] <_]|[_Scorcerer> <gleba> [16:27] * Gewof|sl33p has joined #tibia.pl [16:27] * L sets mode: +o Gewof|sl33p [16:27] <_]|[_Scorcerer> mial gewof byc [16:27] <_]|[_Scorcerer> buuu ![]() [16:28] <Gewof|sl33p> qmpla nie ma :/ [16:28] <Zaglada> argh nie wybrali mnie =P ![]() ----------------------- MatKus u mnie były tylko 3 strony zgłoszeń i to nie całe jak wy to liczycie?
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Primo: Wielki GRATZ nowym modom. Napewno była ostra konkurencja i cieszę się, że to Barts i Scorcerer zostali wybrani. Dobrze też że przybył moderator działu twórczość, napewno się tam przyda. Mowa oczywiście o Baronie Kaldrick-u.
Secundo: Musze nakopać ludziom z mojego banku bo łapówki nie dotarły na czas ![]()
#6 |
Nieobecny.
|
![]() eee no cóż....
<robie sie czerwony> <nie wie co powiedzieć> Dzięki :> |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() * Baron Kaldrick is now such ivul modek =D Ziemziemkujem= ]
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gratuluje wszystkim nowym moderatorom, i życze im udanej pracy w tibia.pl team .Jeszcze raz gratz.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2004
Lokacja: Gdzie dolina sie zaczyna :<
|
![]() gratuluje nowym modkom...
ja niejestem zawiedziony poczekam jeszcze a na forum nowy niejestem ale starego konta niechcem ![]()
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Pradawne miasto 'Ssij'
![]() |
![]() Erm, gratz ludziska
![]() ![]() Odnosnie kaldricka ---> Ja wiem ze to skromny pan, i chcial miec max tworczosc, ale jednak bardzo bym prosil o moderowanie calego forum dla niego ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Gz-to że barts to przewidziałem oczywiście nikt nie musi mi wierzyć ale kiedyś miał coś tam napisane że pomaga.
Ja nie składałem podania bo chciałem oszczędzić wam śmiechu ale może za jakieś 4 edycje wystartuje ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
|
![]() Gratz dla nowowybranych. Życzę wam żebyście nie zaniedbywali swoich obowiązków, i żeby wasza praca sprawiała wam wiele radochy~
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() No to wielkie gratz
![]() ![]()
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2004
|
![]() xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Ostatnio edytowany przez 245301 - 03-01-2010 o 12:41. |
![]() |
![]() |
#15 |
Fallen Angel
|
![]() Gratuluje nowym modom. Sorca znam z irca, na pewno będzie ok, co do pozostałych dwóch nie znam, ale sądze ze się sprawdzą.
Szkoda ze się dzien z wakacji spóźniłem bo też chciałem kandydować.
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kongratulacje wszystkim nowym Moderatorom! Zasłużyliście na to miejsce dużo bardziej niż ja.
No i dobra, wszysycy składają Wam życzenia, to i ja sie dołączam: Życzę Wam, Moderatorzy (nie tylko ci nowi ![]() I, oczywiście, mam nadzieję, że za jakiś czas i mi ktoś złoży takie życzenia... może, za dwie lub trzy edycje konkursu...
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 07 2004
Lokacja: Boże....niewiem :D
![]() |
![]() Ekhm, kongratulejszyns 8)
|
![]() |
![]() |
#18 |
Nikt ważny
|
![]() ![]() ![]() No cóż następnym razem też spróbuje a jak i wtedy się nie uda to i następnym i następnym aż do skutku ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
![]() |
![]() Gratulations, Scor would you like a cookie? ;]
Mi niestety sie nie udało, ale jak to kiedyś powiedział Superman. "Jeśli ktoś za pierwszym razem nie pozna sie na twoim geniuszu to nie pozna sie już nigdy" Czy coś w tym stylu ;] |
![]() |
![]() |
#20 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Tychy
|
![]() Witamy nowych Modków :> Obyście się nie wkurzali zbyt często. Życzę dużo cierpliwości i wyrozumiałości
![]()