|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2004
|
![]() Cześć
![]() To moje pierwsze screeny, więc bądźcie łagodni ![]() Zauwarzyłem, że nikt nie daje zdjęć z banshee, więc postanowiłem pokazać coś nowego, i oto są : Screeny z pojedynczego respu banshee na poludnie od thais. Oglądajcie, komentujcie ![]() Tu przerazony przygotowuje się do wejścia ![]() Tu, jak na moj lv paladyna niezly hit z SD (chyba rekord ![]() I wreszcie loot. Mam sentyment do tej sukienki. Na pierwsze solo poszedłem właśnie z myślą o niej ![]() ![]() Pozdro i see you in Tibia ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() Nastepnym razem sprubuj zabic banshee bez uzywania runow ktore zadaja obrazneia czyli sdki itp ;] tylko same bolciki i sila w nogach
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
|
![]() Skejcior muwisz że to na południe od thais...nie ma tam bramki na Pacc?Jest to teren dla facc?
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Rybnik
Imię: Charles Blader
Gildia: Mercenarys
Świat: Antica
|
![]() Tak jest to teren dla facc, tylko trzeba miec kilof i wiedziec gdzie kopac.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2004
![]() |
![]() Szkoda że tak malo (zwłaszcza tylko jeden screen z walki). Ale jak na pierwszy raz to i tak nieźle. Może kiedys bedzie lepiej. Możesz nakręcić filmik jak tam dojść??Prosze
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
|
![]() Mało ssów, ale wreszczie coś nowego i fajnego. Jak się nie mylę tam jest bramka lvlowa od 25?
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2003
Lokacja: z Krzesła przed kompem.
Stan: Aktywny gracz
Imię: Mestarvind
Świat: Obsidia
Poziom: 8
Skille: ;x
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Ta, tam jest bramka 25 lvl+ ale teren dla FACC, Skejcior tam jest quest, jaki ? - napisz na gg 9128383
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 08 2004
|
![]() Z tego co wiem, nie ma tam questa. Przynajmniej ja niczego nie znalazlem. Filmiku nie nakręce, bo mam lagi i banshee zanuci mnie na smierc
![]() Na poludnie od thais jest świątynia(Whiteflower chyba) tam gdzie blesy kupujesz. Zchodzisz pod nią kopiesz pickiem i idziesz na poludnie w lewo. Przechodzisz przez bramke z 2 ghulami i jestes na miejscu ![]() Pozdro i see you in Tibia ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 05 2004
Lokacja: Darashia
![]() ![]() |
![]() Ładne screeny chociaz niezbyt duzo. BTW to ja tam chodzilem od drugiej strony i nie trzeba bylo uzywac zadnego kilofa. tylko ze tam gdzie ty o tyle latwiej ze mona w kazdej chwili zwiac do gory.
gratz screenow pozdro |
![]() |